|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede...
22.1.2014 23:26:27   
madre
IZVORNA PORUKA: degu

user posted image e Madre istina, ja sam lepo govorila po svoj teoriji je devojčica al sam ja imala neki glupavi osećaj da je dečak, a još sam i sanjala devojčicu. To valjda zbog one kugle na početku, pa sam mislila da će biti fudbaler user posted image

izvini sto idem sada do sitnih creva, ali me mnogo zanima kako si sigurna da je nasa devojana rezultat bas tog odnosa 8og dana ciklusa?user posted image

< Poruku je uredio madre -- 22.1.2014 23:27:10 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 326
23.1.2014 10:58:00   
Mille
Beba je skupila noge i nismo videli pol. Svi mi govore da nosim decaka. Moj neki osecaj takodje ide u tom pravcu. Videcemo za mesec dana. :-)

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 327
23.1.2014 14:19:08   
degu
Ju Madre što si indiskretna user posted image
Pa mislim znam kad sam bila vredna, osim ako me mm nije dohvatio nekad u neznanju user posted image šalim se, imali smo taj odnos 8. dc, 13. dc sam osetila da me grudi već bole, ujutru izmerila BT i bila je 37 što je značilo da je ovulacija već prošla i baš sam bila besna što smo je tako omašili, nikad nismo ni kretali u akciju tako rano, već se čuvali za od 14.dc pa nadalje, tako da je to mogao biti samo taj odnos i ja verujem da je ovulacija bila 10. dc i to mi se poklapa sa UZ, ta 4 dana je beba od početka naprednija.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 328
23.1.2014 20:17:00   
Jole84
Drugenke moje user posted image
Degu baš mi je drago da si se konačno rasteretila i da te neko lepo pogledao,a najviše zbog devojane,naše drugarice user posted image user posted image
Lepto verovatno je to to,pipkanje user posted image user posted image I meni je dr reko da nema šanse da osetim pre 18,pa čak i 20 nedelje a ja osetila u 16oj,sve smo mi različite.
Moja bebana sad već udara i šutirka,baš je mrdalica user posted image Najlepši osećaj.
Krečenje privodimo kraju,obelila sam sobicu pa ću marta da je ispunim roze detaljima user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 329
23.1.2014 20:27:05   
17 joka
Kumooo, bice to prava mala balerinicauser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 330
23.1.2014 20:27:42   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Moja bebana sad već udara i šutirka,baš je mrdalica user posted image Najlepši osećaj.

user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 331
23.1.2014 20:51:03   
ANDJEELA
dobro vece drage drugarice! Nisam se javljala danima,tj par dana sam bas bila troma,nesto se iznervirala oko hematologa,ali ja kao da sam iznenadjena trudnickim simptomima-samo sam kukala danima nema i nema,znaju to mnogi na forumu,ali nije lako biti trudan-nespavam nocima valjda me bebica budi,tj priprema od 2h pa nadalje zurka,a danju kao pijana koka koliko mi se spava.Malaksalost trajala par dana kao sto rekoh,ali sam juce bila kd ginekologa i rece dr da je ovako visoka temperatura krivac sto nam se sve to desavalo,mnogo su imali intervencija da su trudnice padale u nesvest.. Krvna slika u redu,bebica u redu i sve ostalo,sada imamo 400gr!
degu bila si kod odlicne dr,sve pohvale i pravi srtucnjak rece moj dr za dr Novakovku!
Jole i degu bravo za princezeuser posted image ,iskreno -ja sam isto pozelela devojcicu,ali samo da Bog da,da sve bude u redu-bice drugo princeza.
Sve vas puno grlim i mislim na vas i u drugoj trudnoci necu prizivati simptome kao do sadauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 332
23.1.2014 21:09:24   
Jole84
Verkić moj user posted image user posted image ljubimo te do neba,nas dve user posted image
Anđela bitno da je sve ok,navijamo za treću devojanu user posted image user posted image
šalim se naravski,svejedno je,samo nek sve bude u redu user posted image

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 333
23.1.2014 21:13:39   
Verolina
I ja vas. Znaci, ipak je na meni da odvalim musko, a?user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 334
23.1.2014 21:18:54   
Jole84
Godo će da se padne kod tebe user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 335
23.1.2014 21:21:13   
Verolina
Vidim ja da mi prija uvali metakuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 336
23.1.2014 21:21:26   
Verolina
........i to niski metakuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 337
23.1.2014 21:24:13   
Jole84
Niski ili niški? user posted image Prija ako te ne zafrkne niko neće user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 338
23.1.2014 21:26:13   
Verolina
Nema veze. Ja cu lepo vaspitati sinauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 339
23.1.2014 21:28:28   
Jole84
Ako ne uspeš,tašta će da završi poso,znaš kako sam opasna user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 340
23.1.2014 21:33:31   
Verolina
Ide kisa zvana Jole. Poplasi se cvetak od te kise pa rasiri latice da se sakrijeuser posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 341
23.1.2014 21:36:10   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Niski ili niški? user posted image Prija ako te ne zafrkne niko neće user posted image

Niškiuser posted image Mene nema potrebe da gadjas nisko, nemas sta pogoditiuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 342
23.1.2014 21:38:13   
Jole84

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ide kisa zvana Jole. Poplasi se cvetak od te kise pa rasiri latice da se sakrijeuser posted image user posted image

E pa ovo je baš divno rečeno,izvinte prijo nesam tolko rečita bila da se odrazim,uglavnom su mi sva poređenja bila vezana za mrava u gaće (buva je besna,,mrav je fiiin user posted image )

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 343
23.1.2014 21:41:42   
Verolina
Hahahhahahahah.........Kad se nisam izvrnula sa stolice....Hahahhahahahahahahahaahha........kako te voLem mrave, to jest, buvouser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 23.1.2014 21:42:49 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 344
23.1.2014 21:48:28   
Jole84
Volem i ja tebe i mlogooo nam nedostaješ user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 345
23.1.2014 21:50:48   
Verolina
Aaaaaaaaaa, pa sad cu da budem cesto uz RR....Dok ne otkuca 21. mart moram da ispunim obecanje.user posted image Sve sam stavila u drugi plan.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 346
23.1.2014 22:13:14   
madre

IZVORNA PORUKA: degu

Ju Madre što si indiskretna user posted image
Pa mislim znam kad sam bila vredna, osim ako me mm nije dohvatio nekad u neznanju user posted image šalim se, imali smo taj odnos 8. dc, 13. dc sam osetila da me grudi već bole, ujutru izmerila BT i bila je 37 što je značilo da je ovulacija već prošla i baš sam bila besna što smo je tako omašili, nikad nismo ni kretali u akciju tako rano, već se čuvali za od 14.dc pa nadalje, tako da je to mogao biti samo taj odnos i ja verujem da je ovulacija bila 10. dc i to mi se poklapa sa UZ, ta 4 dana je beba od početka naprednija.

hvala ti na detaljnom odgovoruuser posted image cesto sam pozelela to da te pitam... mnogo toga sam shvatila iz ovih tvojih reci...
kazes da ti je ciklus pre tog bio 60 i vise dana? je l ti mislis zapravo da bi taj, da nije bio dobitni, trajao 24 dana? da li ti se to ikada desilo?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 347
24.1.2014 0:05:41   
degu
Da, tako sam računala da ću najkasnije dobiti 26. dc i nikad mi se nije to desilo, najkraći ciklus mi je bio 28 dana. Ne znam šta se desilo, dr-ka mi je rekla da su mi jajnici kao da sam bila na stimulaciji, a jedino što sam pila virak i to posle dugo vremena. 30. dc sam uradila test pa i betu koja je već bila 1399 što se opet poklapa sa tom ranom ovulacijom.
Jolence user posted image onda je i moje lupkanje ono pravo.
Andjela po svemu sudeći ću proći kao ti i ja prizivam simptome user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 348
24.1.2014 0:23:51   
17 joka
Anđela user posted image za tebe i bebicu

Verka, suđeno je tebi bar jedno muskouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 349
24.1.2014 5:13:08   
Lepterija
Pipkanje je definitivno to touser posted image ova moja dva kurata pipkavca vilene u 4h i juce i nocas. Mnogo mi neobicno osecanje, jedan pipne tamo, drugi ovamo, ludilo. Moj stomak poceo da menja vise puta oblik u toku dana- zar za to nije rano?
Juce sam ih locirala svuda. Popodne obojica nalegli negde nisko, pa pipkaju po besici, uglavnom su dole, pa se ja tripujem da nece ostati nisko, a dr mi je rekla da nisu posteljice dole i da se bebe sad tumbaju po celom stomaku. Juce sam skontala da mi je lakse da se krecem kad pridrzavam stomak, mozda bi se mogao i pojas za trudnice nabaviti? To moram da pitam na sledecoj kontroli. Deca se umirila. Moglo bi se i spavati.user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Trudnica zahvalila ChatGPT-ju jer je spasa...
Da nije poslušala savete čet bota, možda bi joj život bio ugrožen.

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here