Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 22.1.2014 23:26:27
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: degu e Madre istina, ja sam lepo govorila po svoj teoriji je devojčica al sam ja imala neki glupavi osećaj da je dečak, a još sam i sanjala devojčicu. To valjda zbog one kugle na početku, pa sam mislila da će biti fudbaler izvini sto idem sada do sitnih creva, ali me mnogo zanima kako si sigurna da je nasa devojana rezultat bas tog odnosa 8og dana ciklusa?
< Poruku je uredio madre -- 22.1.2014 23:27:10 >
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 10:58:00
|
|
|
|
Mille
|
Beba je skupila noge i nismo videli pol. Svi mi govore da nosim decaka. Moj neki osecaj takodje ide u tom pravcu. Videcemo za mesec dana. :-)
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 14:19:08
|
|
|
|
degu
|
Ju Madre što si indiskretna Pa mislim znam kad sam bila vredna, osim ako me mm nije dohvatio nekad u neznanju šalim se, imali smo taj odnos 8. dc, 13. dc sam osetila da me grudi već bole, ujutru izmerila BT i bila je 37 što je značilo da je ovulacija već prošla i baš sam bila besna što smo je tako omašili, nikad nismo ni kretali u akciju tako rano, već se čuvali za od 14.dc pa nadalje, tako da je to mogao biti samo taj odnos i ja verujem da je ovulacija bila 10. dc i to mi se poklapa sa UZ, ta 4 dana je beba od početka naprednija.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 20:17:00
|
|
|
|
Jole84
|
Drugenke moje Degu baš mi je drago da si se konačno rasteretila i da te neko lepo pogledao,a najviše zbog devojane,naše drugarice Lepto verovatno je to to,pipkanje I meni je dr reko da nema šanse da osetim pre 18,pa čak i 20 nedelje a ja osetila u 16oj,sve smo mi različite. Moja bebana sad već udara i šutirka,baš je mrdalica Najlepši osećaj. Krečenje privodimo kraju,obelila sam sobicu pa ću marta da je ispunim roze detaljima
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 20:27:05
|
|
|
|
17 joka
|
Kumooo, bice to prava mala balerinica
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 20:27:42
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Moja bebana sad već udara i šutirka,baš je mrdalica Najlepši osećaj.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 20:51:03
|
|
|
|
ANDJEELA
|
dobro vece drage drugarice! Nisam se javljala danima,tj par dana sam bas bila troma,nesto se iznervirala oko hematologa,ali ja kao da sam iznenadjena trudnickim simptomima-samo sam kukala danima nema i nema,znaju to mnogi na forumu,ali nije lako biti trudan-nespavam nocima valjda me bebica budi,tj priprema od 2h pa nadalje zurka,a danju kao pijana koka koliko mi se spava.Malaksalost trajala par dana kao sto rekoh,ali sam juce bila kd ginekologa i rece dr da je ovako visoka temperatura krivac sto nam se sve to desavalo,mnogo su imali intervencija da su trudnice padale u nesvest.. Krvna slika u redu,bebica u redu i sve ostalo,sada imamo 400gr! degu bila si kod odlicne dr,sve pohvale i pravi srtucnjak rece moj dr za dr Novakovku! Jole i degu bravo za princeze ,iskreno -ja sam isto pozelela devojcicu,ali samo da Bog da,da sve bude u redu-bice drugo princeza. Sve vas puno grlim i mislim na vas i u drugoj trudnoci necu prizivati simptome kao do sada
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:09:24
|
|
|
|
Jole84
|
Verkić moj ljubimo te do neba,nas dve Anđela bitno da je sve ok,navijamo za treću devojanu šalim se naravski,svejedno je,samo nek sve bude u redu
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:13:39
|
|
|
|
Verolina
|
I ja vas. Znaci, ipak je na meni da odvalim musko, a?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:18:54
|
|
|
|
Jole84
|
Godo će da se padne kod tebe
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:21:13
|
|
|
|
Verolina
|
Vidim ja da mi prija uvali metak
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:21:26
|
|
|
|
Verolina
|
........i to niski metak
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:24:13
|
|
|
|
Jole84
|
Niski ili niški? Prija ako te ne zafrkne niko neće
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:26:13
|
|
|
|
Verolina
|
Nema veze. Ja cu lepo vaspitati sina
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:28:28
|
|
|
|
Jole84
|
Ako ne uspeš,tašta će da završi poso,znaš kako sam opasna
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:33:31
|
|
|
|
Verolina
|
Ide kisa zvana Jole. Poplasi se cvetak od te kise pa rasiri latice da se sakrije
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:36:10
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Niski ili niški? Prija ako te ne zafrkne niko neće Niški Mene nema potrebe da gadjas nisko, nemas sta pogoditi
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:38:13
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ide kisa zvana Jole. Poplasi se cvetak od te kise pa rasiri latice da se sakrije E pa ovo je baš divno rečeno,izvinte prijo nesam tolko rečita bila da se odrazim,uglavnom su mi sva poređenja bila vezana za mrava u gaće (buva je besna,,mrav je fiiin )
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:41:42
|
|
|
|
Verolina
|
Hahahhahahahah.........Kad se nisam izvrnula sa stolice....Hahahhahahahahahahahaahha........kako te voLem mrave, to jest, buvo
< Poruku je uredio Verolina -- 23.1.2014 21:42:49 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:48:28
|
|
|
|
Jole84
|
Volem i ja tebe i mlogooo nam nedostaješ
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 21:50:48
|
|
|
|
Verolina
|
Aaaaaaaaaa, pa sad cu da budem cesto uz RR....Dok ne otkuca 21. mart moram da ispunim obecanje. Sve sam stavila u drugi plan.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 23.1.2014 22:13:14
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: degu Ju Madre što si indiskretna Pa mislim znam kad sam bila vredna, osim ako me mm nije dohvatio nekad u neznanju šalim se, imali smo taj odnos 8. dc, 13. dc sam osetila da me grudi već bole, ujutru izmerila BT i bila je 37 što je značilo da je ovulacija već prošla i baš sam bila besna što smo je tako omašili, nikad nismo ni kretali u akciju tako rano, već se čuvali za od 14.dc pa nadalje, tako da je to mogao biti samo taj odnos i ja verujem da je ovulacija bila 10. dc i to mi se poklapa sa UZ, ta 4 dana je beba od početka naprednija. hvala ti na detaljnom odgovoru cesto sam pozelela to da te pitam... mnogo toga sam shvatila iz ovih tvojih reci... kazes da ti je ciklus pre tog bio 60 i vise dana? je l ti mislis zapravo da bi taj, da nije bio dobitni, trajao 24 dana? da li ti se to ikada desilo?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 24.1.2014 0:05:41
|
|
|
|
degu
|
Da, tako sam računala da ću najkasnije dobiti 26. dc i nikad mi se nije to desilo, najkraći ciklus mi je bio 28 dana. Ne znam šta se desilo, dr-ka mi je rekla da su mi jajnici kao da sam bila na stimulaciji, a jedino što sam pila virak i to posle dugo vremena. 30. dc sam uradila test pa i betu koja je već bila 1399 što se opet poklapa sa tom ranom ovulacijom. Jolence onda je i moje lupkanje ono pravo. Andjela po svemu sudeći ću proći kao ti i ja prizivam simptome
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 24.1.2014 0:23:51
|
|
|
|
17 joka
|
Anđela za tebe i bebicu Verka, suđeno je tebi bar jedno musko
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 24.1.2014 5:13:08
|
|
|
|
Lepterija
|
Pipkanje je definitivno to to ova moja dva kurata pipkavca vilene u 4h i juce i nocas. Mnogo mi neobicno osecanje, jedan pipne tamo, drugi ovamo, ludilo. Moj stomak poceo da menja vise puta oblik u toku dana- zar za to nije rano? Juce sam ih locirala svuda. Popodne obojica nalegli negde nisko, pa pipkaju po besici, uglavnom su dole, pa se ja tripujem da nece ostati nisko, a dr mi je rekla da nisu posteljice dole i da se bebe sad tumbaju po celom stomaku. Juce sam skontala da mi je lakse da se krecem kad pridrzavam stomak, mozda bi se mogao i pojas za trudnice nabaviti? To moram da pitam na sledecoj kontroli. Deca se umirila. Moglo bi se i spavati.
|
|
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?