Azra_
|
Ja sam samo, ali samo doktoru, koji me je porodio kupila poklon. I to nakon što smo zaokružili celu priču. Zaista, imala sam potrebu da se zahvalim. jako mi je značilo. Nikad ga pre porođaja nisam ni videla , ni čula za njega. Da mi nije bilo njega, ne znam kako bih prošla. On me je porodio, on radio reviziju, kasnije me obilazio svaki dan bez obzira da li je na tom odeljenju, davao savete o dojenju, ganjao sestre da mi ne donose dete jer nisam u stanju i ne smem da ustajem, raspitivao se kako beba napreduje... Hvala mu! Divan čovek. Sestre nisu dobile ništa! Babice takođe. Izašla sam iz porodilišta kao da nisam tamo ni bila, jer ne nosim apsolutno nikakvu impresiju i potrebu da se nekome zahvalim za bilo šta. Ok, odradili su posao kako su uradili i zbogom-doviđenja. Mm je hteo da donese cveće i neke čokolade kada je dolazio po mene i bebu, nisam mu dala. Nisam osećala potrebu da na taj način izrazim zahvalnost, zapravo, nisam im ni bila zahvalna. Dunja, bacile smo te u dilemu. Bolje da nisi pitala. Ok je npr neki novčanik. Mona ima zaista lepe. Ja sam skoro mami kupila jedan. Klasičan crn, ali zaista lep i otmen. Bio je 6000din. A u vezi koverte, šta znam... Ako npr.planiraš da za poklon koji bi kupila odvojiš 100e, onda toliko i stavi. Mada, šta znam, ja ne volim koverte, i ne umem da ih dajem...
< Poruku je uredio Azra_ -- 5.7.2014 1:06:20 >