Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari?
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 8.4.2017 8:19:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi slabo nosimo vunene stvari. Ja ne volim da me "bocka" nesto, odmah se unervozim pa i njima slabo sta vuneno kupujem.
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 15.6.2017 0:17:32
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nosim od kad sam dete bila. Deca i mm ne nose.
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 15.6.2017 10:28:40
|
|
|
|
krin 40
|
Ne nosimo
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 18.6.2017 15:51:35
|
|
|
|
dddaca
|
Ne nosimo ni mi, mada po nekad zimi pozelim da imam vunene carape
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 2.1.2018 23:55:26
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ponekad nosim vunene carape kao nazuvice,dakle nisu one klasicne a zamene mi papuce.Mada cesce ih ne nosim jer nikad ne znam gde je ta druga. A nosi prsluke i dzempere,ponekad patofnice. Mada izbegavam bilo sta vuneno jer se mnogo znoji pa mi dete tako prokuva.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 7.3.2018 15:24:33
|
|
|
|
Dora89
|
Da, kad boravimo u hladnijem, kod kuće nam je toplo.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 1.5.2018 9:21:53
|
|
|
|
MimaKos
|
Da, kupile na Zlatiboru i za nju i za mene kao pelerinice one, sire dzemperice, meni je to fenomenalno!
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 1.5.2018 9:34:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Imamo dzempera i carapa i nosimo 😊
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 1.5.2018 9:37:21
|
|
|
|
MimaKos
|
Vuna je fenomenalna, ali ja ne mogu carape mnogo me peckaju, a imam ih
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 16.5.2018 10:39:52
|
|
|
|
mama ivane
|
Obavezno kada dodje jesen i zima odlacim deci vunene djempere , prsluke i vunene carape njima je toplo bas e briga sta ce ko da misli dal sam staromodna ili ne , zdravlje dece je vaznije !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koksaki virus hara vrtićima širom SrbijeAmerički koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.