Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 11.8.2016 13:41:27
|
|
|
|
muzicarka
|
U Beogradu jos i ima nesto.... Blago vama .... A kod nas....bas slabo
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 11.8.2016 13:50:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ima, ali ne mizes ni da iskombinujes uvek da odes... Nesto je daleko, nesto iskrsne... Koliko puta nismo bili na predstavi zbog svega sto iskrsne
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 11.8.2016 15:22:00
|
|
|
|
muzicarka
|
Sigurno da nije lako, iskombinovati sve... ali makar ima....
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 11.8.2016 15:45:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
To da... odakle ste vi
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 11.8.2016 16:31:47
|
|
|
|
marketing RR
|
U okviru Kamičkovog letnjeg boravka deca imaju priliku da nauče kako da spreme pitu od jabuka, rusku salatu, saviju burek, naprave pizzu, isprobaju se u tkanju ćilima, ovladaju modelovanjem uz pomoć iCLAY gline, nauče pravila saobraćaja, takmiče se u raznim sportovima, kao i da svakodnevno razvijaju svoju kreativnost. Naučiće i da igraju folklore, izvodiće razne eksperimente, oprobaće se i u glumi i pevanju, ali najviše od svega će se zabavljati. Upoznaće kulturu i različitosti naroda sa svih sedam kontinenata, otkriće u kojoj zemlji je zabranjeno kinder jaje, saznaće koja država nema reku i otkriti još mnogo zanimljivosti. Upoznaće nove drugare i steći nova iskustva. Boravak dece u Kamičku uz program "50 DANA 50 DRŽAVA" se održava svakog radnog dana od 11.00 do 15.00h. Roditelji mogu svoju decu dovesti od 09.00h ujutru i doći po njih kada im obaveze dozvole. Deca imaju užinu i sokić, a po potrebi je moguće organizovati ručak. Kamičkove letnje radionice završavaju se 26.08.2016. Za više informacija i prijave možete Kamicak kontaktirati putem mail-a na office@kamicak.rs ili putem telefona 063 322 225 PROČITAJ VIŠE ...
< Poruku je uredio marketing RR -- 11.8.2016 16:33:48 >
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 11.8.2016 20:41:45
|
|
|
|
muzicarka
|
Uzice...
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 12.8.2016 14:18:59
|
|
|
|
muzicarka
|
Ovo, sto je marketing predlozio zvuci bas super... nije ni toliko skupo...
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 4.3.2017 16:32:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Danas u Aviv parku od 17 do 20 ima neka radionica ze decicu povodom 8.Marta
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 4.3.2017 19:44:26
|
|
|
|
Duškić
|
Moja jos nema tri god. A bas volimo kamicak..
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 6.4.2017 22:42:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jel zna neko kada je Deciji maraton... Nigde da nadjem datum na netu...
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 8.4.2017 14:36:03
|
|
|
|
medamisko
|
sad ce dečiji sajam, baš se radujemo!
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 20.10.2017 17:27:45
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kada je deciji sajam? Da li je prosao?
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 26.2.2018 13:17:47
|
|
|
|
Dora89
|
Pišite još, postavite ovde link za sva dečja dešavanja koja znate. Često nisam informisana, a volela bih da idem.
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 26.2.2018 13:21:03
|
|
|
|
Jekica86
|
Nije prosao sad je u martu.
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 2.3.2018 12:59:35
|
|
|
|
Dora89
|
Going!
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 2.3.2018 13:01:44
|
|
|
|
Dragce86
|
Zna li se tacan datum Decijeg sajma?
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 2.3.2018 13:05:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Svake godine ima svoje prolećno i jesenje izdanje. oD 11-13,5, ove godine.
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 2.3.2018 13:06:27
|
|
|
|
Dora89
|
Super, hvala na info!
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 2.3.2018 13:23:40
|
|
|
|
Dragce86
|
Znaci, u maju, ne u martu kako gore napisase...Hvalaaa
|
|
|
|
RE: Decija desavanja u Beogradu 2.3.2018 13:37:59
|
|
|
|
Dora89
|
Opet pozivam sve da pišu ako čuju za neko dečje dešavanje u Beogradu i okolini. A mogla bi tema da se proširi i na ostale gradove.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.