|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica??? III deo
24.10.2017 9:34:49   
Milena18
I mi imamo Graco Evo, prezdovoljna sam. Laka su za rukovanje, brzo se sklapaju i nisu preglomazna.Kod nas su trotoari uski i puni rupa, ivičnjaci na mnogim mestima visoki, ali sve prepreke lako savladavamo.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Kakva kolica??? III deo
24.10.2017 9:36:19   
MamaNecaVo
Ja sam bukvalno odusevljena.
Jeste da nisu preterano estetski lepa niti fensi ali ja sam gledala kakva su "ovako".

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 77
   RE: Kakva kolica??? III deo
16.11.2017 17:21:52   
Kalencei

IZVORNA PORUKA: Sovica mudrica

Cao svima user posted image Nova sam na forumu, pa se ne snalazim najbolje... da li je neka od vas imala iskustva sa kolicima Tomas Bomble Bee? Narucuju se preko neta iz Subotice? Mnogo bih mi znacila vasa iskustva posto nemam prilikw da ih vidim uzivo.


Sovice, ne znam da li si do sada vec kupila kolica ali moj savet ti je da odustanes od tih kolica! Odnosno da odustanes od kupovine kod tih ljudi koji to prodaju jer je rec o blago receno prevarantima! Ono sto je moja drugarica dozivela od njih je strasno. Ja sam kupila kolica u Baby Shop-u, oni uvoze Kunert kolica, i mogu ti reci da sam manje vise zadovoljna kolicima koja su nista specijalno vec su stvarno korektna za taj novac. Ono sto je bitno jeste da se bilo sta a ne kolica koja kostaju toliko kupuju iskljucivo kod ozbiljnih firmi koje imaju svoj servis i rezervne delove. Mi sa Kunertom smo imali samo jedan problem da nam je pukla jedna plastika za kacenje pojasa jer je muz nagazio, odneli smo kolica na reklamaciju i rekli su nam da sacekamo 10-15 min da bude gotovo, tako je i bilo! Plus nam nista nije naplaceno, serviser nam se zahvalio na kupovini i rekao da se javimo sta god da treba, svaku pohvalu! Dok je drugarici na tom Tomas Bomble pocelo sve da se klima i da ispadaju delici posle 3 meseca voznje! Kada je zvala da pita gde i kako da popravi kolica oni su rekli da mora licno da dodje u Suboticu! Nisu hteli da prime da im se posalje brzom postom, kada je ona rekla da ce njen muz da popravi to samo ako joj posalju delove oni su rekli da delove nemaju i da mora da se ceka 30 dana!
Na nagovor mog supruga, pozvala je Baby Shop u Radnickoj ulici, kada su culi o cemu je rec rekli su joj da donese kolica i da ce ih oni srediti o njihovom trosku. Tako je i bilo, nisu naplatili nista, ona je dobila sredjena kolica. U svakom slucaju Suboticu izbegavajte! Pozdrav!

(odgovor članu Sovica mudrica)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Kakva kolica??? III deo
16.11.2017 21:06:07   
MamaNecaVo
Za SU se slazem.
Jako su pre svega nekulturni potom sve ostalo.
Lpsi trgovci koji prodaju losu marku kolica za sta znaju da je tako.
Nisam antireklama,samo posle posete njima.. pri cemu su izbegavali licno da se dodje.
Slanje kolica postom nije problem ali reklamacije jeste kako su mi tada naveli.
Za taj iznos se.mogu kupiti daleko bolja kolica a i naravno.
Nije sve u estetici.

(odgovor članu Kalencei)
Direktna veza do poruke: 79
   RE: Kakva kolica??? III deo
2.12.2017 0:25:21   
Srecko47E
Mi smo uzeli mima crnu varijantu i nisam zadovoljna.
Visina kolica je ok.
Tockovi su uzasni.
Lepa na oko ali skroz nefunkcionalna.

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 80
   RE: Kakva kolica??? III deo
1.3.2018 12:21:58   
Dora89
Inglesina Trilogy, baš smo zadovoljni. Kolica+nosiljka, sve smo koristili. I nisu teška, mada nisu ni laka, ali OK mogu da se prenose. Nama su lepo služila, i opet će.

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 81
   RE: Kakva kolica??? III deo
10.5.2018 20:28:29   
milicicak
Mi imamo mini bubina PegPerego Pliko P3. Kupili smo samo kolica a pozajmili smo korpu i sediste. Korpa je po meni najbolja stvar za prvih par meseci, mini buba je bila u njoj i u kolima i u kolicima. Ja sam imala srecu da mogu da je pozajmim i da je dugo vozim u njoj, da sam morala da je kupim, razmislila bih pre svega zbog cene a i nikad se ne zna koliko ce dete provesti u njoj. Mini buba je stvarno bila mini :)

(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 82
   RE: Kakva kolica??? III deo
10.5.2018 20:35:25   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: wivern

Kamp kod izabira kolica prvo treba da utvrdis svoje potrebe, da li su lagana ili teza (ako nemas lift a zivis u zgradi), nacin sklapanja i glomaznost (ukoliko imate auto u zavisnosti od velicine gepeka i mesta u stanu za drzanje), materijala od kojih su tockovi (koliko cesto nameravate da idete u setnju i po kojim terenima), koliko polozaja naslona imaju kolica.... itd, itd...
Ja sam imala Cam (drugi model) i prezadovoljna sam, velika mana im je sto su kolica dosta teza cini mi se od ostalih proizvodjaca.
Licno sam vise za Cam, to ne znaci da je Gracco los vec da sam ja cam-om prezadovoljna.


Evo da citiram Wivern, apsolutno se slažem sa napisanim. Takođe sam imala Cam (pretty cross), odlična su.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 83
   RE: Kakva kolica??? III deo
10.5.2018 22:23:39   
Misha i Ljisha
Jel mi verujete da nemam pojma ni koja kolica imamo haha... D nikako nije volela da bude u kolicima i kolica su nam bukvalno promasena investicija. Em sto je malo bila u njima a cim je prohodala vise u njh nije htela da sedne. Nije bilo sanse. Sad cemo videti kakav je P. Mada nije ni on nesto odusevljeen kolicima.
Ja nilad ne bih uzimala neka jako skupa kolica. Jaje za kola imamo i u njemi je drekala najstrasnije. Obicnk "normalna" deca zaspu cim ih stavis u kola ali ne i moja D. Vristala je non stop.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Kakva kolica??? III deo
11.5.2018 6:25:47   
pari
Mi smo imali Inglesinu Zippy sa M (pozajmljeno pa amo vratili), a sad smo kupili polovnu Inglesinu Trilogy 2 u 1. Mislim da je zgodno da se ima sediste za auto koje moze da se stavi na ram kolica. Mislim da nema potrebe za nosiljkom koja je u 3 u 1 ali opet nije lose ni imati je ako neko dobije ili moze da je priusti. Kad je beba bas mala,zgodno je...pogotovo prvo dete.


_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 85
   RE: Kakva kolica??? III deo
11.5.2018 10:10:19   
bebilule
Ja imam skroz drugačije iskustvo sa Suboticom. Sve lako dogovorili, našla ko će mi ih preuzeti. Kolicima prezadovoljna, baš su me poslužila, uključujući i korpu - nama je valjala baš, M rođen u oktobru. Kolicima nikad ništa nije bilo, osim što mi je ispao neki šaraf od opruge, tj. amortizera na točku. Nisam nikad provjeravala, on popustio i negdje ispao. Napisala poruku ženi, ona mi obezbijedila oprugu i šaraf u roku od sedam dana. Eto, valjda kako ko naleti, otkud znam. Mi smo uzeli Hiker 3u1.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 86
   RE: Kakva kolica??? III deo
11.5.2018 12:11:45   
lesli
A sta preporucujete vezano za tockove i rucke?

Citala sam malo i na ovoj temi, ali i neki clanak, da je zgodno da se rucke rotiraju (da beba moze da gleda u vas), da je bolje kada je jedna rucka nego dve, jer se lakse upravlja i da su laksa za upravljanje kolica sa 3 tocka.

Kakva su tu vasa iskustva?
I gde ste obavljale kupovine (ne samo kolica, vec i ostalih stvari) - u nekim manjim radnjama ili lancima poput akse?

< Poruku je uredio lesli -- 11.5.2018 12:12:49 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 87
   RE: Kakva kolica??? III deo
11.5.2018 13:03:22   
Ana RR
Svojevremno su svi preporučivali Peg Perego Uno i stvarno su odlična. Ruče se rotiraju, laka su za upravljanje (iako sama kolica nisu lagana) i ja sam ih žarko želela. Međutim bila su mi baš preskupa i nakon gledanja i biranja definitivno smo se odlučili za Cam Pretty Cross (i drugarica mi je pomogla pri izboru jer ih i ona ima). Ako se dobro sećam (beše davno, ne zameri) kupili smo ih u robnoj kući Leto (kod njih sam kupila i hranilicu, bila je na nekom super popustu).
Meni su bila baš laka za upravljanje, mogla sam ih i jednom rukom gurati iako imaju dve ručke. Mogu kasnije da ti stavim par slika da vidiš.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 88
   RE: Kakva kolica??? III deo
11.5.2018 13:03:24   
milicicak
Lesli, ono o cemu treba da vodis racuna kad gledas kolica:
Lift- ako ga imas u zgradi, koje su mu dimenzije i da li kolica koja ti se dopadaju mogu da stanu u njega.
Gepek- da li kolica koja ti se dopadaju mogu da stanu u njega. Tu ulogu igra nacin sklapanja pa onda uzimas u obzir da li kolica imaju jednu ili dve rucke.
Tezina- sto laksa to bolja, narocito ako nemas lift u zgradi.
Sad iskoristi to vreme koje moras da provedes lezeci, tablet u ruke i pretrazuj kolica pa vidi koja ti se svidjaju. Onda odes u aksu, npr da ih isprobas uzivo, pa narucis i kupis tamo gde je najpovoljnije
Ja ne znam da li ova moja mogu da se okrecu, ali meni je mino buba dugo bila u korpi i mogla sam da je gledam. Kad sam je prebacila u kolica onda je bilo mnogo zanimljivije da zvera okolo nego u mene

< Poruku je uredio milicicak -- 11.5.2018 13:05:35 >

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 89
   RE: Kakva kolica??? III deo
11.5.2018 13:06:51   
Duškić
Ako mene pitate, meni je najbitnije bilo da su laka.
Imam neka inglesina, odlicna jednom rukom se sklapaju, isto tako lagana i tockovi dobro rotirajuci.
Uzela sam crvena i super su mi bila prvo za cerkicu pa za sina. Extra.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 90
   RE: Kakva kolica??? III deo
13.5.2018 13:17:08   
lesli
Hvala svima! user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 91
   RE: Kakva kolica??? III deo
23.6.2018 14:50:49   
Cakicaki

Pozdrav...da li neko ima kolica jungle plume? Trebaju mi najlaksa moguca kolica ali da ne budu skroz losa...imam blizance pa planiram da im uzmem odvojena kolica i zato moraju da budu sto laksa...

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 92
   RE: Kakva kolica??? III deo
26.6.2018 10:46:58   
mirana1
Cakicaki, ja prvi put cujem za ta kolica a gledala sam razna, bas cu pogledati po internetu sta ima.

(odgovor članu Cakicaki)
Direktna veza do poruke: 93
   RE: Kakva kolica??? III deo
26.6.2018 19:28:49   
Maraj
Mi imamo graco evo. Samo cemo ih oprati sada za drugo dete

(odgovor članu mirana1)
Direktna veza do poruke: 94
   RE: Kakva kolica??? III deo
26.6.2018 19:57:18   
IvanaSK RR
Mi smo imali jungle, ali nije taj model. Zadovoljna sam njima.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 95
   RE: Kakva kolica??? III deo
5.8.2018 8:07:34   
mama Jo
Nadam se da pisem u odgovarajucu temu.
Zanima me, posebno mame koje imaju malu razliku iznedju dece, da li ste imale onaj deo sto se stavi na kolica da starije dete moze da stoji dokse kolica voze?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 96
   RE: Kakva kolica??? III deo
14.9.2018 9:35:33   
besnaglista
Mame, sta mislite o teddy bart kolicima? Ima ih trenutno u aksi, cine mi se dobra, a i nisu jako skupa. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 97
   RE: Kakva kolica??? III deo
16.9.2018 11:33:29   
emicaa
Mama Jo mi smo imali to,ali Dora nije hjela da se vozi.Isprobala,nije joj se svidjelo i opet prodali 

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu besnaglista)
Direktna veza do poruke: 98
   RE: Kakva kolica??? III deo
16.9.2018 11:42:38   
jess021
Mama Jo, ja nisam to kupovala. Mi smo imali ona tandem kolica, za starije i mladje dete, a sad imam kolica za blizance. Kod mene je bas mala razlika, pa mi je ovi super.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 99
   RE: Kakva kolica??? III deo
27.9.2018 14:34:09   
vonavoj
Moram i ovde da napisem da su CAM 3U1 zesce sranje..preteska i za voznju i za sklapanje..samo da znate buduce mamike..Kolica preko 8kg ne treba ni da se gledaju..kicma mi otpala od stavljanja,pakovanja.a ne daj Boze na neki stepenik..Moja hauck malibu su zakon!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?



image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here