Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko često perete veš? 14.11.2009 22:25:02
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Didy E, sad mi je lakše. Mislila sam da samo ja perem svaki dan veš, već su me svi zezali, pa sam se zapitala... Nekako mi se brzo nakupi - jedno veče naš šareni, pa sledeće veče beli, pa Stefanov, pa onda posteljina ili neki prekrivač i već sve kreće ispočetka... .. i ja imam utisak da se vrtim stalno u krug..... Gadan je osećaj kad mi se učini da mi se ceo život vrti u krug... Onda kreću radikalne promene.
< Poruku je uredio guppy RR -- 14.11.2009 22:26:36 >
|
|
RE: Koliko često perete veš? 14.11.2009 22:34:36
|
|
|
|
gagins
|
UH,muka mi je od vesa,perem ga za sada 3-4 puta nedeljno,a kad se beba rodi bice sigurno svaki dan.Problem je i meni susenje,narocito zimi.A kad se sve to lepo osusi dolazi PEGLANJE,a ja ga mrzim!!!I stalno imam utisak da se sve vrti oko vesa!
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 18:01:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Didy E, sad mi je lakše. Mislila sam da samo ja perem svaki dan veš, već su me svi zezali, pa sam se zapitala... Nekako mi se brzo nakupi - jedno veče naš šareni, pa sledeće veče beli, pa Stefanov, pa onda posteljina ili neki prekrivač i već sve kreće ispočetka... .. i ja imam utisak da se vrtim stalno u krug..... Gadan je osećaj kad mi se učini da mi se ceo život vrti u krug... Onda kreću radikalne promene. ma ne život.. veš, draga... imam u glavi slike svih gaća, košulja, majica....
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 18:08:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Didy E, sad mi je lakše. Mislila sam da samo ja perem svaki dan veš, već su me svi zezali, pa sam se zapitala... Nekako mi se brzo nakupi - jedno veče naš šareni, pa sledeće veče beli, pa Stefanov, pa onda posteljina ili neki prekrivač i već sve kreće ispočetka... .. i ja imam utisak da se vrtim stalno u krug..... Gadan je osećaj kad mi se učini da mi se ceo život vrti u krug... Onda kreću radikalne promene. ma ne život.. veš, draga... imam u glavi slike svih gaća, košulja, majica....
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 18:10:34
|
|
|
|
Anoniman
|
a zaaašto se smeeeeeješ?
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 21:21:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ej jel svu posteljinu perete na 90 stepeni?
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 21:27:02
|
|
|
|
gina
|
Mi peremo veš svaki dan, a ponekada i nekoliko puta na dan! Deca se užasno prljaju, a ja ne mogu ništa da obučem dva puta, čim skinem, odmah u vešeraj! Kaliopi, beli veš i posteljinu na 90 stepeni.... nemoj neku šarenu da "skuvaš"
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 21:30:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gina Mi peremo veš svaki dan, a ponekada i nekoliko puta na dan! Deca se užasno prljaju, a ja ne mogu ništa da obučem dva puta, čim skinem, odmah u vešeraj! Kaliopi, beli veš i posteljinu na 90 stepeni.... nemoj neku šarenu da "skuvaš" na tu šarenu sam i mislila ali sam zaboravila da preciziram imam neku roza, plavo... neki zeleni krugovi beli naravno na iskuvavanje i dva puta ispiram
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 21:36:02
|
|
|
|
mejra81
|
Ja svu posteljinu perem na 90! Cak i sarenu! Ne bas neku tamnu,tipa crnu ili teget! Procenim sama koje mogu! Vec sam doktorirala na vesu!
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 21:39:06
|
|
|
|
Lilly*
|
I ja iskuvavam šarenu posteljinu. To sam već negde pisala... imam šareni i beli veš za iskuvavanje
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.11.2009 21:41:55
|
|
|
|
Anoniman
|
dok je bila nova prala sam je na 60. ali sad bih već mogla i na 90
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 18:33:52
|
|
|
|
Anitaaa
|
Uf da vidim - 5 puta nedeljno odprilike
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 18:48:13
|
|
|
|
Anoniman
|
....imam problem sa sušenjem po ovom skrnavom vremenu....... Gaće su mi na radijatorima, kako neko naiđe ja samo sklanjam.......
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 18:52:04
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ....imam problem sa sušenjem po ovom skrnavom vremenu....... Gaće su mi na radijatorima, kako neko naiđe ja samo sklanjam....... i meni i napolju na terasi i na sušilici u kući i na TA peći i svuuuuuuda
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 18:56:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa IZVORNA PORUKA: kaliopi ....imam problem sa sušenjem po ovom skrnavom vremenu....... Gaće su mi na radijatorima, kako neko naiđe ja samo sklanjam....... i meni i napolju na terasi i na sušilici u kući i na TA peći i svuuuuuuda .........razgaćeno stanje...... jgb, moram da perem, mm samo baca na pranje i što je prljavo i što nije... kad nije siguran on samo zafitljači u korpu! a ja opet ne podnosim da idem iz kuće u onomo što nosim po kući jel tripujem da ću poneti misrise za sobom..... pa makar samo i do prodavnice.... ..i eto nam pune korpe........posteljinu jednom nedeljno menjam, tako nešto.....
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 19:00:50
|
|
|
|
Anitaaa
|
he he znam na šta misliš A mm radnu odeću kad mi pomeša sa običnim vešom dobijem ospice.Samo to njegovo nekad imam i dve mašine nedeljno plus bar 1 mašina šarenog 1 belog,1 posteljine,pa 1 ili 2 Matejinog veša....I onda peglam cele nedelje ček to je 7 mašina veša
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 20:39:27
|
|
|
|
bebironcic
|
uh...taj ves....pa 3 masine nedeljno...od kog materijala su vam posteljine u boji pa ih perete na 90
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 20:44:14
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ....imam problem sa sušenjem po ovom skrnavom vremenu....... Gaće su mi na radijatorima, kako neko naiđe ja samo sklanjam....... jaoooj nasmeja me pošteno a sad da ne bude da idem off - našeg veša ima uglavnom za 1 mašinu nedeljno, pogotovo sada jer sam ja stalno kući i ne mogu ni u šta da uđem osim 1 trenerke i 2 pižame anin veš se pere zasebno i pere se svaki 2-3 dan (zavisi koliko puta mi se upiša kad je skinem )
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 21:54:13
|
|
|
|
cipiripi
|
joj vesha ima za svaki dan.. sad su me ubila "crvena slova"-praznici tako da mi stoji svuda u kupatilu.. danas sam pustila 3 mashine.. trenutno se sve susi pa sutra nastavljam...
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 21:58:26
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic uh...taj ves....pa 3 masine nedeljno...od kog materijala su vam posteljine u boji pa ih perete na 90 Kod mene je sva posteljina 100% pamuk i uglavnom je bela ili nežnijih boja...ne pušta boju Imam neki ubi Bože šareni komplet ali i on je 100% pamuk i ne pušta boju. A stvarno je jako šaren-ko hipi posteljina
< Poruku je uredio Anitaaa -- 22.1.2010 21:59:30 >
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 21:58:54
|
|
|
|
Dora
|
Jednu ili dve mašine dnevno
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 22:01:31
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ....imam problem sa sušenjem po ovom skrnavom vremenu....... Gaće su mi na radijatorima, kako neko naiđe ja samo sklanjam....... masina za susenje je spas
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 22:02:50
|
|
|
|
Anitaaa
|
uf i ja bi to al nemam mesta...jedino da je instaliram na terasu
|
|
RE: Koliko često perete veš? 22.1.2010 22:06:01
|
|
|
|
JULIE
|
Svaki dan po jednu masinu...
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 17.3.2010 8:27:26
|
|
|
|
NadaR
|
Uglavnom svaki drugi dan .. preskacem kad je nekakav veci svetac
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Maja ili Maiaguppy RRKoje bi ime radije dale devojčici?Maja (
86%)

Maia (
14%)
Ukupan broj glasova: 218Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!