|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/17 [chat]
11.2.2017 7:38:07   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Prehlada - pad imuniteta i eto boginja. Moj sin je u vrticu "odolevao" boginjama skoro dva meseca, dobio je poslednji boginje. Ja sam vec bila izgubila nadu da ce dobiti user posted image Bio je u predškolskom pa mi je bila bolja varijanta da dobije pre nego što krene u skolu.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 301
11.2.2017 7:39:24   
nikiteki
Dobro jutro.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 302
11.2.2017 8:29:35   
branki*
jutro mame i od mene!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 303
11.2.2017 8:40:01   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.
Branki, jel si gledala film? Ja sam gledala sinoc jos jedan.
Sad cu brzinski da rasirim ves dok ove dve ne ustanu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 304
11.2.2017 8:41:41   
Skockica
Dobro jutro. Moje čedoviste se probudio u 6, izlezavali se do 7 onda sam skocila prebrisala prasinu po celom stanu, spremila masinu, njemu dorucak i sad ispijam kaficu lagano. Znala sam da ce njega ubrzo da uhvati crvic da idemo vani, zato mi ne vredi da odlazem. Evo do malocas vikao mrak, sad kaze suuunceee idemo da setamo a od sunca ni s user posted image
Imam jos po kupatilu malo posle i mozemo u skitnju.

Bravo za male hodalice user posted image

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 305
11.2.2017 8:45:24   
branki*
jesam ,sanjice,preko filmotopie kao sto si mi rekla,neku limunadu,bridzit dzons i bebauser posted image

branki

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 306
11.2.2017 8:47:07   
Sanjica26 RR
I to sam gledala. Bas sam mislila da ti i za njega kazem ali sam zaboravila.
Odlicno.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 307
11.2.2017 10:00:29   
vocicana
Dobro jutro mamite. Evo me, ruka ne boli, dete namireno, prano, nahranjenouser posted image , od mene dosta za danas.
MOgla bi da pogledam taj film, ja sam katastrofa, van svih desavanja, van svega, a juce Emice pises o Grey s anathomy, jao sto ja volem tu serijuu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 308
11.2.2017 10:07:30   
branki*
je l jesi,sanjiceuser posted image eto!dobar je snimak bas...jao kako sam se uzelela da citam knjige i da me niko ne dira...

branki

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 309
11.2.2017 12:22:36   
branki*
sanjice,sta si odlucila za ono putovanje,ides?

branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 310
11.2.2017 12:26:11   
Sanjica26 RR
Pa ja vec pricam sa mm kao da smo se dogovorili.user posted image A njemu sam rekla da ide sa kolegama u Solun posto su pricali. Ako ja idem moze i on da ide negde. I ovako samo radi. Imam do 20. februara da se odlucim. I Vika me stalno nagovara.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 311
11.2.2017 12:45:10   
IvanaSK RR
Ja otkrila i neki Milver sajt, pregledan je i svasta ima od serija i filmova. Inače gledam na par sajtova, gde mi bude lepse user posted image
Masim temu, pisacu to u odgovarajucoj :)
Meni sin danas ima utakmicu, tako mi se islo i trebala sam da idem, ali mama ne moze da cuva macu. Mada, izgleda da im nece doci neki drugari iz grupice pa ne znam ni kako ce sve to izgledati, bolje i da ne idem, da se ne nerviram user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 312
11.2.2017 13:13:59   
mati
Ivana i ja gledam preko Milver sajta. Kolega mi otkrio. A mm gleda na Vojvodina net.
Bas je nesto zahladilo, greje sunce, al ne uliva poverenje.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 313
11.2.2017 13:43:17   
Maraj
Dan mame. L i mm spavaju ja skuvala corbu , napravila kolac. Sad sam stavila vrat da se pece. Posle cu pire krompir....

Inace L je opet sinoc oko 5 dobio T. Dam mu lek. Spustim je i od tad opet nista. To je vec dva dana kako dobije posle podne T. Ja mu dam lek i T nema do sutradan posle podne. Videcu danas kakav ce biti. Za sad je ok.

anck user posted image za malog setaca. I moj L je bio presrecan kad se sam digne na nogr. Mi mu tapsemo , a on jos srecnijiuser posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 314
11.2.2017 13:44:54   
Sanjica26 RR
Maraj, Sofi je tako bilo u vecernjim satima temperatura. Dva dana i posle vise nista.
Vazno da je on veseo. A taj tvoj ruckic njami njam.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 315
11.2.2017 16:39:35   
emicaa
Maraj jel mu puno visoka temperatura?
David ce veceras pred spavanje dobiti mlijeko pomjesano sa pivom da popije,toliko user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 316
11.2.2017 17:33:16   
serpica
mamike samo da vas user posted image uhvatila malo vremena da vidim sta ovde ima novo..
Nas u ponedeljak popodne idemo na kontrolu kod hirurga i tada cemo saznati rezultate sa patologije,osecam da su u redu ali opet brinem. Javicu se cim se budemo vratili.
Inace danas je 5 god kako sam prvi put srela RR user posted image i ostavila svoj prvi post.... sta se sve desilo odtadauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 317
11.2.2017 19:35:13   
emicaa
Sto mi je danas dobar Dorin ticker,3 godine,3 mjeseca i 3 dana user posted image
serpi ljubi djecicu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 318
11.2.2017 19:54:56   
Maraj
Emice 38.4 mu je najvisa bila. Al ja mu dam lek
Njemu spadne i bukvalno je nema 24h. Imao je juce i prekjuce. Danas nije imao i nadam se da nece. Ne znam kakve su to temperature. Zasto se tako javljaju. Inace fino je i jeo. Doduse tad i kad je jeo nije imao T. Onda mu se javi oko 17h. Al kazem , to ke bilo juce i prekjuce. Nadam se da ce i veceras da preskoci

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 319
11.2.2017 21:50:36   
branki*
nadam se i ja ,amraj,da ce da preskoci!
gde ste,mame,ima li vas...

branki

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 320
11.2.2017 21:54:47   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Mi smo bili kod prijatelja. Deca spavaju. Mnogo duva vetar. Bas je hladno. Nadam se da ce od ponedeljka da se smiri vetar.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 321
11.2.2017 21:56:51   
eca89
Maraj, od srca ti zelim da mu nije nista!
Bas me potreslo ovo sa bolnicom, pa pomislim zasto bar djeca ne mogu biti uvijek zdrava! Sa nama u sobi je bio djecak sa upalom pluca, pa mu temperatura stalno 40, pa se bore da mu spuste, a on zapomaze, place, ma strasnouser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 322
11.2.2017 21:59:22   
branki*
i kod nas je hladnouser posted image
eco,tuga..ja sam se svega nagledala kad je moj b bio beba,ne zelim ni da se secam.

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 323
11.2.2017 22:04:03   
Sanjica26 RR
Joj Eco ne spominji tu upalu pluca. To smo fasovali sa boginjama. Srce mi se cepa kako je tesko disala. user posted image Toiko zelim da sva deca budu zdrava.
Pre neki dan kad sam isla sa mm u bolnicu. Dobio je neku infekciju ociju. Kazem bas da nikad necu da prezalim sto ne radim u bolnici. To mi je bila zelja kad sam upisivala srednju skolu. Nazalost, roditelji su me sprecili. Tada bih se osecala zaista korisnom. Posao koji radim volim, ali taman bih zaista bila korisnija.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 324
11.2.2017 22:55:30   
suzi kju
Veče mame.
Eco 11 predugih dana smo bile u bolnici. Svega se i nagledamo i naslusamo. Evo još malo pa će dve nedelje od kako smo izašle i nikako da se vrate u normalu. Čini mi se da su sve gore i gore user posted image

Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here