Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 7:38:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Prehlada - pad imuniteta i eto boginja. Moj sin je u vrticu "odolevao" boginjama skoro dva meseca, dobio je poslednji boginje. Ja sam vec bila izgubila nadu da ce dobiti Bio je u predškolskom pa mi je bila bolja varijanta da dobije pre nego što krene u skolu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 7:39:24
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 8:29:35
|
|
|
|
branki*
|
jutro mame i od mene!
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 8:40:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Branki, jel si gledala film? Ja sam gledala sinoc jos jedan. Sad cu brzinski da rasirim ves dok ove dve ne ustanu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 8:41:41
|
|
|
|
Skockica
|
Dobro jutro. Moje čedoviste se probudio u 6, izlezavali se do 7 onda sam skocila prebrisala prasinu po celom stanu, spremila masinu, njemu dorucak i sad ispijam kaficu lagano. Znala sam da ce njega ubrzo da uhvati crvic da idemo vani, zato mi ne vredi da odlazem. Evo do malocas vikao mrak, sad kaze suuunceee idemo da setamo a od sunca ni s Imam jos po kupatilu malo posle i mozemo u skitnju. Bravo za male hodalice
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 8:45:24
|
|
|
|
branki*
|
jesam ,sanjice,preko filmotopie kao sto si mi rekla,neku limunadu,bridzit dzons i beba
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 8:47:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I to sam gledala. Bas sam mislila da ti i za njega kazem ali sam zaboravila. Odlicno.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 10:00:29
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mamite. Evo me, ruka ne boli, dete namireno, prano, nahranjeno , od mene dosta za danas. MOgla bi da pogledam taj film, ja sam katastrofa, van svih desavanja, van svega, a juce Emice pises o Grey s anathomy, jao sto ja volem tu serijuu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 10:07:30
|
|
|
|
branki*
|
je l jesi,sanjice eto!dobar je snimak bas...jao kako sam se uzelela da citam knjige i da me niko ne dira...
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 12:22:36
|
|
|
|
branki*
|
sanjice,sta si odlucila za ono putovanje,ides?
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 12:26:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pa ja vec pricam sa mm kao da smo se dogovorili. A njemu sam rekla da ide sa kolegama u Solun posto su pricali. Ako ja idem moze i on da ide negde. I ovako samo radi. Imam do 20. februara da se odlucim. I Vika me stalno nagovara.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 12:45:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja otkrila i neki Milver sajt, pregledan je i svasta ima od serija i filmova. Inače gledam na par sajtova, gde mi bude lepse Masim temu, pisacu to u odgovarajucoj :) Meni sin danas ima utakmicu, tako mi se islo i trebala sam da idem, ali mama ne moze da cuva macu. Mada, izgleda da im nece doci neki drugari iz grupice pa ne znam ni kako ce sve to izgledati, bolje i da ne idem, da se ne nerviram
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 13:13:59
|
|
|
|
mati
|
Ivana i ja gledam preko Milver sajta. Kolega mi otkrio. A mm gleda na Vojvodina net. Bas je nesto zahladilo, greje sunce, al ne uliva poverenje.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 13:43:17
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. L i mm spavaju ja skuvala corbu , napravila kolac. Sad sam stavila vrat da se pece. Posle cu pire krompir.... Inace L je opet sinoc oko 5 dobio T. Dam mu lek. Spustim je i od tad opet nista. To je vec dva dana kako dobije posle podne T. Ja mu dam lek i T nema do sutradan posle podne. Videcu danas kakav ce biti. Za sad je ok. anck za malog setaca. I moj L je bio presrecan kad se sam digne na nogr. Mi mu tapsemo , a on jos srecniji
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 13:44:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj, Sofi je tako bilo u vecernjim satima temperatura. Dva dana i posle vise nista. Vazno da je on veseo. A taj tvoj ruckic njami njam.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 16:39:35
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj jel mu puno visoka temperatura? David ce veceras pred spavanje dobiti mlijeko pomjesano sa pivom da popije,toliko
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 17:33:16
|
|
|
|
serpica
|
mamike samo da vas uhvatila malo vremena da vidim sta ovde ima novo.. Nas u ponedeljak popodne idemo na kontrolu kod hirurga i tada cemo saznati rezultate sa patologije,osecam da su u redu ali opet brinem. Javicu se cim se budemo vratili. Inace danas je 5 god kako sam prvi put srela RR i ostavila svoj prvi post.... sta se sve desilo odtada
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 19:35:13
|
|
|
|
emicaa
|
Sto mi je danas dobar Dorin ticker,3 godine,3 mjeseca i 3 dana serpi ljubi djecicu
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 19:54:56
|
|
|
|
Maraj
|
Emice 38.4 mu je najvisa bila. Al ja mu dam lek Njemu spadne i bukvalno je nema 24h. Imao je juce i prekjuce. Danas nije imao i nadam se da nece. Ne znam kakve su to temperature. Zasto se tako javljaju. Inace fino je i jeo. Doduse tad i kad je jeo nije imao T. Onda mu se javi oko 17h. Al kazem , to ke bilo juce i prekjuce. Nadam se da ce i veceras da preskoci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 21:50:36
|
|
|
|
branki*
|
nadam se i ja ,amraj,da ce da preskoci! gde ste,mame,ima li vas...
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 21:54:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Mi smo bili kod prijatelja. Deca spavaju. Mnogo duva vetar. Bas je hladno. Nadam se da ce od ponedeljka da se smiri vetar.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 21:56:51
|
|
|
|
eca89
|
Maraj, od srca ti zelim da mu nije nista! Bas me potreslo ovo sa bolnicom, pa pomislim zasto bar djeca ne mogu biti uvijek zdrava! Sa nama u sobi je bio djecak sa upalom pluca, pa mu temperatura stalno 40, pa se bore da mu spuste, a on zapomaze, place, ma strasno !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 21:59:22
|
|
|
|
branki*
|
i kod nas je hladno eco,tuga..ja sam se svega nagledala kad je moj b bio beba,ne zelim ni da se secam.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 22:04:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Joj Eco ne spominji tu upalu pluca. To smo fasovali sa boginjama. Srce mi se cepa kako je tesko disala. Toiko zelim da sva deca budu zdrava. Pre neki dan kad sam isla sa mm u bolnicu. Dobio je neku infekciju ociju. Kazem bas da nikad necu da prezalim sto ne radim u bolnici. To mi je bila zelja kad sam upisivala srednju skolu. Nazalost, roditelji su me sprecili. Tada bih se osecala zaista korisnom. Posao koji radim volim, ali taman bih zaista bila korisnija.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 11.2.2017 22:55:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Veče mame. Eco 11 predugih dana smo bile u bolnici. Svega se i nagledamo i naslusamo. Evo još malo pa će dve nedelje od kako smo izašle i nikako da se vrate u normalu. Čini mi se da su sve gore i gore
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciMirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?