|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/17 [chat]
10.2.2017 13:10:49   
IvanaSK RR
Duskic, ja koristim Fitobalm, isti je efekat.
Maca mi "pomogla" da spremimo Kinder kolac, malo odspavala, sad vileni user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 276
10.2.2017 13:16:57   
Duškić
Koristimbi ja fitobalm, i divno mirise i pomaze. Ali mislim da mu je i ovo ok.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 277
10.2.2017 13:31:53   
emicaa
Mariya kad sam se trebala poroditi od zaove djeca su imala boginje a Dora je bila sa njima.Tad je pocelo to sa njenim temperaturama i bila sam sigurna da ce iona dobiti.Pitala sam doktora sta ako se porodim a ona ima boginje i on mi rece da ne brinem beba je jos neko vrijeme zasticena.
Pa eto kad David nije od nas dobio tbc ne mora znaciti ni da ce tvoj bebic dobiti boginje.
Eco javi se.
Anck javljaj i ti sta kaze doktor

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 278
10.2.2017 13:56:35   
eca89
Evo me drugarke, Anastasija je ok, idemo nasoj kucici.
Navodno nije bronhitis, nego bronholitis. Razlika je, jer je ovo kod nje izazvao virus i da nije nista strasno, da ce proci.
Sad cu da se borim sa prirodnim lijekovima.
Ljubim vas sve! I hvala sto pitate.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 279
10.2.2017 13:59:19   
IvanaSK RR
Eco, super sto idete kući. Ljubni je!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 280
10.2.2017 13:59:54   
Skockica

IZVORNA PORUKA: branki RR

uh,ja bez kafe ne otvaram oci,kao surda!

Uh da znate da mi je jutros presela kafa. Brat mi ima zdravstvenih problema nekoliko dana boli ga u predelu srca, kazu na srcu i plucima nema nista ali su ustanovili da ima tromb. I jutros isao opet da vadi krv i zadrzali ga u bolnici. On kaze da je tako bolje, da bi mogli da ga prate ali bas sam se nasikirala, opet se nadam da ne krije nesto.

Zamolila sam muza da ne dolazi na pauzu za rucak da bi Vasi i ja izasli morala sam malo proluftirati mozak. Cak se i bebac uznemirio, rekoh samo mi treba sad porodjaj da krene.

U medjuvremenu je primio drugu injekciju u stomak, valjda za razredjivanje krvi i kaze da nema vise bolove. Nadam se da me ne laze.

Sad zavrsavam pilav za rucak samo da ga gurnem u rernu i idem u krevet. Jos je i Vasi jako lose spavao, previse je ovo za mene sad.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 281
10.2.2017 14:08:15   
branki*
dobro je,eco!
skockice,citala sam bas sta si pisala za brata.sta kazu dr?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 282
10.2.2017 14:21:19   
Skockica
On kaze da mu je dr rekao da je bolje da ostane radi pracenja a mama mi pise malopre da je njoj sestra rekla da je morao ostati. Sad ce mo videti. Meni je prvo juce bio sok kad je pisao a tromb a jos jutros bolnica, rekoh kud vise.

Eco super da cete kuci!
Anck javi sta dr kaze, zelimo dusici brz oporavak.

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 283
10.2.2017 14:22:27   
branki*
samo da covek nije miran.nikad se ne zna...da bude sve ok!

branki

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 284
10.2.2017 15:45:40   
Skockica
Hvala draga user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 285
10.2.2017 16:19:29   
IvanaSK RR
Joj, Skockice, drzi se. Bice i brat dobro, sigurno!

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 286
10.2.2017 16:28:31   
Milena18
Skockice user posted image Nadam se da će sve biti u redu. Da li ti je šetnja pomogla da se malo opustiš?

Direktna veza do poruke: 287
10.2.2017 17:25:57   
emicaa
Skockice javljaj za brata,bice on dobro,ne brini se.
Eco ljubi zlato,samo da idete svojoj kuci

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 288
10.2.2017 17:44:09   
Anck Su Nmaun
Rekoh muzu da odvede T kod doktora znam da nije nista blago cim ona toliko kuka i bila sam u pravu, ima jako zapaljenje grla misica moja user posted image Ali dobro nije previsoka T. Dobila je neke kapsule , kaze za dva dana bi trebalo biti mnogo bolje.

Direktna veza do poruke: 289
10.2.2017 18:56:41   
Anck Su Nmaun
Da se pohvalimo danas je V sam stao, tj. ustao na svoje nogice, mnooogo zeli da prohoda user posted image samo se pentra. Imamo one kaiseve za prohodavanje pa ga evo muz sad seta po stanu, ne mogu vam opisati tu srecu user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 290
10.2.2017 19:37:25   
IvanaSK RR
Anck, divno. I moja maca vec neko vreme "seta" po stanu, skroz mi je smesna.
I ja imam te kaiseve, trazila pre neki dan i nemam pojma gde sam ih stavila.

Direktna veza do poruke: 291
10.2.2017 21:03:57   
branki*
bravo za setalice maleuser posted image
j samo sto sam uspavala boku.nesto me s vremena na vreme obuzme neka mucnina,pojma nemam zasto.malopre mi bas bila muka.

branki

Direktna veza do poruke: 292
10.2.2017 21:06:07   
Sanjica26 RR
Decu smo spakovali. Citala prvo jednoj, pa onda drugoj. Sad cu svoju knjigu da citam. Sutra moram.da poranim. T ima.oko 10 rodjendan.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 10.2.2017 21:15:18 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 293
10.2.2017 21:12:40   
Duškić
Bravo za malisane!!user posted image Moj je jos mali, ali zesci penzioner, kad ga stavim na stomace on se odmah okrene na ledja..A ovako kad ga ispravim on skakuce, odmah bi trapavko da hoda.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 294
10.2.2017 21:41:50   
Anck Su Nmaun
Ahh sto mrzim kad ispisem kilometarski post i izbaci me user posted image

Mm vise voli da ga seta s tim kaisevima , ja nesto bas i ne jer su korisniji kad je beba bas onako cvrsta , znaci bas pre nego sto prohoda. Ono kad hoda uz namestaj i slicno. Vidim da je mnogo stabilniji kad hoda uz pomoc ruku.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 295
10.2.2017 21:44:49   
Milena18
Anck, da ozdravi devojčica što pre. Ko zna koliko je bolelo grlo, ali brzo će delovati lekovi. I bravo za bebaća!
Duškić, i moja M tako skakuće, kad je držimo odbacuje se nogama. A danas kad smo bili u savetovalištu pokušavala je da otvori doktorovu fioku user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 296
10.2.2017 21:45:14   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Duškić

Bravo za malisane!!user posted image Moj je jos mali, ali zesci penzioner, kad ga stavim na stomace on se odmah okrene na ledja..A ovako kad ga ispravim on skakuce, odmah bi trapavko da hoda.

Duskic ajd napravi tiker, koliki ti je bebac?

Moi svi malisani spavaju. V se ponekad malo promeskolji , nosic ga zeza.
A H pred spavanje kaze mama ja bih jogurt user posted image naravno samo da ne ide da spava uvek nesto izmislja. I ja kazem idi uzmi i sve prolije po stolu...kad je nisam zgromila. Poslala je na spavanje bez jogurta... da bude srecna sto nije dobila po guzi.
Inace je trapava do besvesti, samo veceras je 3 puta tresnula glavom....kao igra pa opali o sto, pa polse se ljulja opali se opet, treci put opet nesto plese i odvali o pod. user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 297
10.2.2017 22:33:53   
vocicana
Dobro vece mame kako ste?
Skockice brat ce biti dobro, primace Clexane ili Fraxiparin sto je preparat heparina ukoliko je tromboza u pitanju, uz redovnu terapiju i pada analize D dimer, bice ok. Imace malo cesce kontrole,ali sve ce biti ok.
Ljubimo te.
Anck, bravo za setanje, moj sin jos nista puzi i hoce da sedi, lepo odrzava ravnotezu pa polako.
Moja rana na ruci nije dobro, dehiscirala je, otvorila se i zagnojila, sada opet pijem ab samo drugi i previjanje svaki dan. Nista me ne boli, samo sam srasno nervozna zato sto ce ova agonija da traje jos bar 10 dana.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 298
11.2.2017 0:38:17   
Skockica
Hvala vam drage moje na brizi. Setnja jeste pomogla ali nije odnela brigu. On kaze da ga to sad ne boli tako intenzivno kao pre a dr kaze ako taj parametar u krvi ne krene da pada morace ga transportovati u Kragujevac. Samo mogu da se nadam da ce biti dobro, trebalo bi to sutra valjda vec da znamo da li je pocelo da opada. Ako ne daj Boze ne bude bolje i moraju da ga transportuju onda i ja moram gledati sta cu i kako cu, jer ce onda mama morati jos dole da ostane.
Sto branki rece samo da covek nikako ne bude miran
Laku noc.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 299
11.2.2017 0:38:53   
Mariya
Veče mame!
Ja u krevetu, čeka me još jedna "divna" noć. Kašlju,sline,krkljaju, hrču..otprilike isto kao i juče. L se neke boginje suše a još joj izbijaju nove ali vrlo je disciplinovana, ne češe se,kad je jako svrbi kaže da je namažemo. Baš sam ponosna na nju. Sad nema ni T, imala je popodne malo ali prošlo je. H slini kao iz česme user posted image kako tako malo dete može da ima toliko slina, usisavala sam joj nos bukvalno na 5-6 minuta!
Mališa se toliko šutira, pa ovo više nije normalno. Morala sam da sednem jer mi jako smeta dok ležim. Žene,meni je tako dosta svega, danas sam pokušala da plačem koliko mi je muka i teško i dosta svega!! Celo popodne mi je bilo loše, ništa nisam mogla da jedem, zato sam sad gladna..
Milena, nikakvih naznaka osim što mi se spustio stomak. Ali tako je bilo i sa njih 2. Sa 38+2 sam rodila H, ja stvarno ne znam šta ovaj mali čeka.
Maraj, ne utiču boginje na trudnoću ako sam ih preležala a opasne su samo u prvom tromesečju, tako mi je rekla pedijatar.
Von, u nedelju je došla od babe sa 3 ujeda. U ponedeljak počela da slini i kašlje. Od srede je imala T 37, 7-8 i u četvrtak ustala plačući da je boli uvo. Ja je pošaljem sa mm kod dr. I on priča da,kad je L podigla majicu da je posluša dr rekla -pa ovo su boginjeuser posted image . Mi nismo ni provaliliuser posted image
Kaže dr mom mužu, obradovaćete mamu, došli ste kod lekara sa upalom uha a idete kući sa boginjamauser posted image A sad se već vidi da jesu, imaju onaj vodenasti plik i ima ih svuda po telu ali za ona 3 ''ujeda'' nismo ni pomislili da bi mogle biti boginje. E sad ne znam da li je ona i prehlađena pa na to dobila boginje ili je prehlada jedan od simptoma boginja?
Kako tvoja J podnosi?

< Poruku je uredio Mariya -- 11.2.2017 0:42:22 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here