Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.1.2010 15:18:00
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: bluka svaki prijedlog i savjet je dobrodošao! ma i meni se učinilo da je 10. dan rano za o, sve mislim da je bila 13. dc (1. jan) ali zbog ng žurke jutarnja t nije prava, pa ja rekoh da iskoristim neradne dane i muža, za svaki slučaj. ako ne zakažem hsg u ovom ciklusu (8-10 dan), bacam se posao ranije. Dosta zena zatrudni uskoro nakon hsg, a ti mozda i pre toga!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.1.2010 19:09:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lence Od mene se ocekuje na RR da vrsim koordinaciju seksualnih odnosa, pitaj Tashu! A gde su tvoji grafovi?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.1.2010 19:25:47
|
|
|
|
cipiripi
|
Lence je odavno preko grafova ustanovila O i ne meri vise T
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 14.1.2010 20:19:53
|
|
|
|
lence
|
Ma merim jos uvek ali se jos nista znacajno nije desilo pa je bezveze da zagadjujem ove stranice. A bila sam malo posustala preko praznika, mrzi me da se sedmicama rano budim radi bt, a ionako znam iz prethodnih mnogobrojnih pracenja kad mi je otprilike O.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.1.2010 8:07:07
|
|
|
|
daca77
|
Evo mog grafa, T ne mrda uopste...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.1.2010 10:21:42
|
|
|
|
Dudu25
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.1.2010 11:04:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Kažem ja Dudu da taj skok nema veze sa tabletama!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.1.2010 11:06:20
|
|
|
|
Mari86
|
Bravo Dudu samo neka se penje!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.1.2010 11:21:08
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kažem ja Dudu da taj skok nema veze sa tabletama! Ma od sledeceg mjeseca imam sve da te slusam a jbg pa zasto je rekla dok. da ce O biti od 6-tog onda a Maybe baby ovaj mjesec nije mi pokazao paprat jos
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.1.2010 11:22:09
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Bravo Dudu samo neka se penje!! nismo radili na ovaj mjesec, pa dzaba da se penje nema sto cekam da dodje 25
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.1.2010 11:25:11
|
|
|
|
Anoniman
|
BT ne pokazuje nikakve naznake da je O bila 6og.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.1.2010 11:27:46
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR BT ne pokazuje nikakve naznake da je O bila 6og. Vidim i ja, stampacu joj graf kad budem posla kod nje da vidim sta ce mi reci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.1.2010 11:29:31
|
|
|
|
Maza82
|
Odnesi joj graf i lupi je po glavi sa njim i reci JEL OVO ŠESTOG aaaaaaaaaaa?????
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.1.2010 11:31:59
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Odnesi joj graf i lupi je po glavi sa njim i reci JEL OVO ŠESTOG aaaaaaaaaaa????? Nezna ona da mjerim temp. pa zbog toga cu da joj ponesem graf da vidi a lupacu je za tebe Mazo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.1.2010 11:41:46
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Odnesi joj graf i lupi je po glavi sa njim i reci JEL OVO ŠESTOG aaaaaaaaaaa????? Znam draga da ne cekas ovaj mesec nista..ali bar mozes fino da pratis kako se i sta se odvija..da za sledeci mesec budes spremna... i onda OFANZIVA
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.1.2010 11:44:26
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Maza82 Odnesi joj graf i lupi je po glavi sa njim i reci JEL OVO ŠESTOG aaaaaaaaaaa????? Znam draga da ne cekas ovaj mesec nista..ali bar mozes fino da pratis kako se i sta se odvija..da za sledeci mesec budes spremna... i onda OFANZIVA pa tako sam i uradila da vidim kakav ce graf da mi bude, ali samo daj Boze da mi prodju ove gljivice i onda da mozemo normalno da radimo na
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.1.2010 11:37:06
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Eve go ii mojot grafikon. Se uste e rano za prognozi, no se nadevam deka T ke prodolzi da raste
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.1.2010 11:42:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Podseća na moj graf. Meni je tako bilo par dana ista T, pa skok, pa par dana ista pa skok... Držim palčeve!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.1.2010 11:46:26
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Podseća na moj graf. Meni je tako bilo par dana ista T, pa skok, pa par dana ista pa skok... Držim palčeve! Fala Tasha i jas iskreno se nadevam deka rezultatot ke bide kako i kaj tebe.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.1.2010 11:53:53
|
|
|
|
Nensi*
|
Navijam za bas ste bili vredni A i za sada lepo izgleda graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.1.2010 11:54:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 bas ste bili vredni I ja sam primetila da su bili vredni, bilo mi bezveze da komentarišem!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.1.2010 11:56:22
|
|
|
|
Nensi*
|
Sto bezveze,pa to je za pohvalu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.1.2010 12:05:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma naravno, ali ja to ne bih tako lepo sročila kao ti, pa bi ispalo bezveze. Znaš mene.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.1.2010 12:08:27
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja im bas zavidim,mi smo bas zagoreli,nismo se hopa-cupa od pocetka trudnoce
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 17.1.2010 12:24:24
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
Bas ste me nasemejali. Znam bili smo vredni ali moramo. Moj dragi vika deka veke nema sila ama jas mu vikam ajde izdzi , da napravime pa posle mozes da se odmaras. Daj boze vrednosta da ni se isplati, zosto nie veke podolgo vreme pokusavamo. Hvala na podrskata
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?