|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kengur nosiljka/sling marama
2.3.2011 10:55:56   
Jele

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ako neko želi da kupi ovaj kengur KLIK neka se javi , ja sam ga platila 1 359 din , pre 3 dana (danas na justclick-u već košta 1 699 user posted image Nama jednostavno ne odgovara user posted image , ja bih ga prodala za 1000 din , nov je novcijat .

E baš reko' da vidim jesi li se ispetljala Bubo sa tim kengurom, kad ono jok..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 251
2.3.2011 11:02:44   
Anoniman
Ma , provalili smo sve kako se stavlja , ali meni jednostavno to nije to user posted image .

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 252
2.3.2011 11:06:00   
Jele
Bubo ako nađeš negde, moj savet ti je uzmi BabyBjorn, mi je imamo i ja sam zadovoljna, a i po tim enciklopedijama tipa Biblija trudnoće vidim da sliku kengura te marke stavljaju, pa valjda i to nešto znači

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 253
18.6.2011 17:55:56   
bojanica7
bubo, da sam ranije videla, kupili bismo od tebe, ubih se da nadjem odgovarajuci... al nasli smo.

ovako> dosad sam galu nosila u marami i bilo mi je super uvek, samo sto nam je sad bas vrucina za nju. ona se vezuje sto puta oko bebe i obe se uparimo. ali mi je mnogo zgodnija od kengura. nekako se osecam kao da nema teorije da ispadne cak ni kad bih uradila stoj na rukama.
a kengur nam se bas svidja ovaj sto smo kupili. okacicu fotku kad se uslikamo

Panta rei

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 254
25.7.2011 12:44:20   
dejana007
Devojke, ne znam sta da radim. Zivim podalje od centra i treba mi vus ili auto da dodjem do grada. Uglavnom sam kuci i to mi smeta, pa mislila da uzmem kengur nosiljku da bih mogla da prosetam malisu, ili bar posetim drugarice sa njim sama. Planiram da uzmem OVO ali ne znam dal moze skoditi mojoj bebi koja ima 3,5 meseci i 7kg i 200gr, mozda sad i vise

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 255
30.7.2011 14:29:55   
Ognjena
Jel neko probao ove Hug Bug marame? Meni deluje super, pogotovo sto se mi stalno nosamo, a vec imamo 6,5 kila sa tri mesecauser posted image Ja inace patim od alergije, pa mi nos u ovo doba godine curi stalno i bebu stalno spustam da bih dohvatila maramicu i obrisala nos, onda se on zali.. a da ne govorimo o tome da nista drugo ne mogu da stignem da uradim. Ovo mi stvarno deluje kao super resenje, jedino ne znam koliko je isplativo u smislu koliko dugo cemo to koristiti. Da li je ovo korisno i kad beba pocne da puzi i hoda?

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 256
30.7.2011 14:32:01   
Ognjena
Ovo je ta marama, inace

(odgovor članu Ognjena)
Direktna veza do poruke: 257
30.7.2011 14:35:37   
PoisonEve
Ja sam pronasla na netu seme za krojenje i sivenje sling marama i dacu ili tati ili tetki mm da sasije. Zasto bi davala 4000 din kad moze da se sasije?user posted image samo da nadjem materijal i to je to. A kolko sam shvatila u tim marama bebce moze da se nosi bukvalno od rodjenja a i na jogi sam videla da ih zene masovno koriste dok je jos mala beba.
Mnogo mi se svidja!user posted image

(odgovor članu Ognjena)
Direktna veza do poruke: 258
30.7.2011 14:39:05   
zivka
i meni se svidja ali su mi rekli u dec.prodavnici da je zabranjena- zbog kicme deteta user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 259
30.7.2011 15:34:22   
PoisonEve
Zivka, mislim da je to glupost! Takve marame su u Indiji koriste stotinama godina a i8 zene sirom sveta ih nose...

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 260
30.7.2011 17:31:13   
Anoniman
Ima posebna tema o hug bug-u http://www.ringeraja.rs/forum/Hug_bug_marama/m_602865/tm.htm

(odgovor članu Ognjena)
  Direktna veza do poruke: 261
1.8.2011 13:10:04   
Ognjena
Hvala Tash!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 262
1.8.2011 13:12:48   
Ognjena
IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Ja sam pronasla na netu seme za krojenje i sivenje sling marama i dacu ili tati ili tetki mm da sasije. Zasto bi davala 4000 din kad moze da se sasije?user posted image samo da nadjem materijal i to je to. A kolko sam shvatila u tim marama bebce moze da se nosi bukvalno od rodjenja a i na jogi sam videla da ih zene masovno koriste dok je jos mala beba.
Mnogo mi se svidja!user posted image

Hmm, to sam i ja razmisljala, ali njihov materijal je testiran i potvrdjen kao bezbedan, a sa tim se bas ne bih zezala...

Direktna veza do poruke: 263
1.9.2011 22:58:12   
PoisonEve
Moye li neko da mi objasni razliku izmedju slingai wrapa?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Ognjena)
Direktna veza do poruke: 264
10.9.2011 10:28:06   
Crvenkapa85
eve mozes li mi poslati link gde ima kroj za sling maramu???

Direktna veza do poruke: 265
10.9.2011 11:57:35   
dejana007
ja samo da kazem da maleckog nosila u kengur nosiljci, imao je tad 8 i nesto kilograma, kicma me bolela celi dan. nece mi to vise pasti na pamet user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 266
10.9.2011 12:01:59   
icika26
to je po meni nepotrebna stvar samo ga jos vise naviknes na nosenje  posle nece u kolica jos ti otpadnu ledja

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 267
10.9.2011 12:37:00   
PoisonEve
crvenkapice, tek sam sad videla post, evo saljem na pp

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 268
14.9.2011 15:06:00   
Didy
PE, sling ima one velike karike kroz koje provučeš drugi kraj marame i onda imaš nekoliko položaja za postavljanje bebe. Ja sam Stefana nosila u slingu u onom "sedećem" položaju kad je okrenut premam mami, a nožice su oko mog struka raširene.
Wrap nema karike, već se bukvalno umotate ti i beba. U wrapu može da se nosi u tom "sedećem" položaju i novorođenče, jer se "uveže" maramom za mamu i glava mu se fiksira uz majku, dok to u slingu ne može. Sling ima ležeći položaj za novorođenče, ja ga nisam probala, ali planiram da probam sa ovom bebom.
Potraži sličice na netu, pa će ti biti jasnije, možda sam zakomplikovala sa objašnjenjem.
Sling je neprikosnoven kad negde treba da trkneš sa bebom ili ako je negde gužva. Meni je bio zgodan, ja sam obožavala da nosim Stefana u njemu.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 269
14.9.2011 15:17:58   
*Alexx*
Tri put ura za sling user posted image user posted image I ja sam ga obožavala, toliiikooo je bolji za leđa od kengura.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 270
14.9.2011 15:22:23   
Didy
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Tri put ura za sling user posted image user posted image I ja sam ga obožavala, toliiikooo je bolji za leđa od kengura.

Ja razmišljam i o wrapu, iskreno, ali već čujem mm koji po stoti put pita - Da li moramo da imamao baš sva čudesa koja postoje za bebu?user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 271
15.12.2011 11:09:36   
Anoniman
kupili smo sinoc kengura, ovaj model KLIK  deluje mi bas jako i stabilno.

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 272
26.12.2011 14:13:51   
caca84
Ja sam pre par dana kupila kengurka koji se koristi od 3.5-14.5kg. Savrsen je. Odmah sam probala da stavim bebu i kako sam je stavila ona se lepo namestila i zaspaala. Danas smo isle prvi put u setnju i ona je tih sat vremena prespavala. Trenutno ima mesec i 3 nedelje, ali taj kengur ma ojacanje za kicmu i vrat. Moze da se nosi u 3 polozaja: licem ka majci, ledjima ka majci, i na ledjima, ali to tek kad poraste. U pitanju je Infantino FLIP front 2 back. Prezadovoljna sam !http://shop.aksa.rs/katalog/infantino-kengur-nosiljka-flip-ampbackpack-od-36kg-do-145kg.html

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
27.12.2011 12:33:25   
Anoniman
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caca84)
  Direktna veza do poruke: 274
29.12.2011 8:37:04   
caca84
Od 3.6 do 14.5kg.

(odgovor članu caca84)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here