Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 2.3.2011 10:55:56
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ako neko želi da kupi ovaj kengur KLIK neka se javi , ja sam ga platila 1 359 din , pre 3 dana (danas na justclick-u već košta 1 699 Nama jednostavno ne odgovara , ja bih ga prodala za 1000 din , nov je novcijat . E baš reko' da vidim jesi li se ispetljala Bubo sa tim kengurom, kad ono jok..
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 2.3.2011 11:02:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma , provalili smo sve kako se stavlja , ali meni jednostavno to nije to .
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 2.3.2011 11:06:00
|
|
|
|
Jele
|
Bubo ako nađeš negde, moj savet ti je uzmi BabyBjorn, mi je imamo i ja sam zadovoljna, a i po tim enciklopedijama tipa Biblija trudnoće vidim da sliku kengura te marke stavljaju, pa valjda i to nešto znači
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 18.6.2011 17:55:56
|
|
|
|
bojanica7
|
bubo, da sam ranije videla, kupili bismo od tebe, ubih se da nadjem odgovarajuci... al nasli smo. ovako> dosad sam galu nosila u marami i bilo mi je super uvek, samo sto nam je sad bas vrucina za nju. ona se vezuje sto puta oko bebe i obe se uparimo. ali mi je mnogo zgodnija od kengura. nekako se osecam kao da nema teorije da ispadne cak ni kad bih uradila stoj na rukama. a kengur nam se bas svidja ovaj sto smo kupili. okacicu fotku kad se uslikamo
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 25.7.2011 12:44:20
|
|
|
|
dejana007
|
Devojke, ne znam sta da radim. Zivim podalje od centra i treba mi vus ili auto da dodjem do grada. Uglavnom sam kuci i to mi smeta, pa mislila da uzmem kengur nosiljku da bih mogla da prosetam malisu, ili bar posetim drugarice sa njim sama. Planiram da uzmem OVO ali ne znam dal moze skoditi mojoj bebi koja ima 3,5 meseci i 7kg i 200gr, mozda sad i vise
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 30.7.2011 14:29:55
|
|
|
|
Ognjena
|
Jel neko probao ove Hug Bug marame? Meni deluje super, pogotovo sto se mi stalno nosamo, a vec imamo 6,5 kila sa tri meseca Ja inace patim od alergije, pa mi nos u ovo doba godine curi stalno i bebu stalno spustam da bih dohvatila maramicu i obrisala nos, onda se on zali.. a da ne govorimo o tome da nista drugo ne mogu da stignem da uradim. Ovo mi stvarno deluje kao super resenje, jedino ne znam koliko je isplativo u smislu koliko dugo cemo to koristiti. Da li je ovo korisno i kad beba pocne da puzi i hoda?
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 30.7.2011 14:32:01
|
|
|
|
Ognjena
|
Ovo je ta marama, inace
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 30.7.2011 14:35:37
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ja sam pronasla na netu seme za krojenje i sivenje sling marama i dacu ili tati ili tetki mm da sasije. Zasto bi davala 4000 din kad moze da se sasije? samo da nadjem materijal i to je to. A kolko sam shvatila u tim marama bebce moze da se nosi bukvalno od rodjenja a i na jogi sam videla da ih zene masovno koriste dok je jos mala beba. Mnogo mi se svidja!
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 30.7.2011 14:39:05
|
|
|
|
zivka
|
i meni se svidja ali su mi rekli u dec.prodavnici da je zabranjena- zbog kicme deteta
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 30.7.2011 15:34:22
|
|
|
|
PoisonEve
|
Zivka, mislim da je to glupost! Takve marame su u Indiji koriste stotinama godina a i8 zene sirom sveta ih nose...
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 1.8.2011 13:10:04
|
|
|
|
Ognjena
|
Hvala Tash!
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 1.8.2011 13:12:48
|
|
|
|
Ognjena
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Ja sam pronasla na netu seme za krojenje i sivenje sling marama i dacu ili tati ili tetki mm da sasije. Zasto bi davala 4000 din kad moze da se sasije? samo da nadjem materijal i to je to. A kolko sam shvatila u tim marama bebce moze da se nosi bukvalno od rodjenja a i na jogi sam videla da ih zene masovno koriste dok je jos mala beba. Mnogo mi se svidja! Hmm, to sam i ja razmisljala, ali njihov materijal je testiran i potvrdjen kao bezbedan, a sa tim se bas ne bih zezala...
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 1.9.2011 22:58:12
|
|
|
|
PoisonEve
|
Moye li neko da mi objasni razliku izmedju slingai wrapa?
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 10.9.2011 10:28:06
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
eve mozes li mi poslati link gde ima kroj za sling maramu???
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 10.9.2011 11:57:35
|
|
|
|
dejana007
|
ja samo da kazem da maleckog nosila u kengur nosiljci, imao je tad 8 i nesto kilograma, kicma me bolela celi dan. nece mi to vise pasti na pamet
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 10.9.2011 12:01:59
|
|
|
|
icika26
|
to je po meni nepotrebna stvar samo ga jos vise naviknes na nosenje posle nece u kolica jos ti otpadnu ledja
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 10.9.2011 12:37:00
|
|
|
|
PoisonEve
|
crvenkapice, tek sam sad videla post, evo saljem na pp
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 14.9.2011 15:06:00
|
|
|
|
Didy
|
PE, sling ima one velike karike kroz koje provučeš drugi kraj marame i onda imaš nekoliko položaja za postavljanje bebe. Ja sam Stefana nosila u slingu u onom "sedećem" položaju kad je okrenut premam mami, a nožice su oko mog struka raširene. Wrap nema karike, već se bukvalno umotate ti i beba. U wrapu može da se nosi u tom "sedećem" položaju i novorođenče, jer se "uveže" maramom za mamu i glava mu se fiksira uz majku, dok to u slingu ne može. Sling ima ležeći položaj za novorođenče, ja ga nisam probala, ali planiram da probam sa ovom bebom. Potraži sličice na netu, pa će ti biti jasnije, možda sam zakomplikovala sa objašnjenjem. Sling je neprikosnoven kad negde treba da trkneš sa bebom ili ako je negde gužva. Meni je bio zgodan, ja sam obožavala da nosim Stefana u njemu.
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 14.9.2011 15:17:58
|
|
|
|
*Alexx*
|
Tri put ura za sling I ja sam ga obožavala, toliiikooo je bolji za leđa od kengura.
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 14.9.2011 15:22:23
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Tri put ura za sling I ja sam ga obožavala, toliiikooo je bolji za leđa od kengura. Ja razmišljam i o wrapu, iskreno, ali već čujem mm koji po stoti put pita - Da li moramo da imamao baš sva čudesa koja postoje za bebu?
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 15.12.2011 11:09:36
|
|
|
|
Anoniman
|
kupili smo sinoc kengura, ovaj model KLIK deluje mi bas jako i stabilno.
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 26.12.2011 14:13:51
|
|
|
|
caca84
|
Ja sam pre par dana kupila kengurka koji se koristi od 3.5-14.5kg. Savrsen je. Odmah sam probala da stavim bebu i kako sam je stavila ona se lepo namestila i zaspaala. Danas smo isle prvi put u setnju i ona je tih sat vremena prespavala. Trenutno ima mesec i 3 nedelje, ali taj kengur ma ojacanje za kicmu i vrat. Moze da se nosi u 3 polozaja: licem ka majci, ledjima ka majci, i na ledjima, ali to tek kad poraste. U pitanju je Infantino FLIP front 2 back. Prezadovoljna sam !http://shop.aksa.rs/katalog/infantino-kengur-nosiljka-flip-ampbackpack-od-36kg-do-145kg.html
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 27.12.2011 12:33:25
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kengur nosiljka/sling marama 29.12.2011 8:37:04
|
|
|
|
caca84
|
Od 3.6 do 14.5kg.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.