|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
5.2.2020 10:45:45   
Mirko Svirko
Cestitam 🍾

(odgovor članu gocic)
Direktna veza do poruke: 651
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
26.2.2020 16:38:05   
lepic
Da li je nekom stigao paket.

(odgovor članu gocic)
Direktna veza do poruke: 652
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
29.2.2020 19:26:11   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda.

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porodične apoteke.



Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži IMMUNO (sirup sa Cinkom), BRONCAMIL (sirup), APIS GOLA (oralni sprej) i FITOBALM (gel).

PROČITAJ VIŠE...
user posted image


Na kraju meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće 3 pobednika kojima će paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva i da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.


U svakom paketu se nalazi:


APIS GOLA (oralni sprej), 20ml, dodatak ishrani

Antibiotska terapija u lečenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne deluju na viruse pa se preporučuje alt_ernativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primenu u dečijem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano poseduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.
user posted image
Apis Gola oralni sprej - Dodatak ishrani za decu sa sokom acerole, ekstraktom propolisa, etarskim uljem žalfije i timijana koji doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Timijan doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Žalfija doprinosi prirodnoj odbrani organizma.

FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ

Bebe odmah po rođenju poseduju imunitet koji nasleđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa) koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada pre prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa deteta isparavaju pod uticajem telesne temperature, dete ih inhalira te uspešno razređuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način detetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbedni za upotrebu od rođenja ( od 0 meseci) kao i za decu starijeg uzrasta.
user posted image
Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele


IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML

IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.
user posted image
IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML, dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.



Broncamil koncentrovani rastvor, 200ml dodatak ishrani

Statistika pokazuje da predškolsko dete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosečnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod dece je postnazalno slivanje, kao posledica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa do produktivne faze).
user posted image
Broncamil, koncentrovani rastvor 200ML - Dodatak ishrani za decu i odrasle sa biljnim ekstraktima za normalnu funkciju gornjih disajnih puteva. Listovi divljeg suncokreta i etarsko ulje iglica srebrnog bora, eukaliptusa i timijana doprinose normalnoj funkciji gornjih disajnih organa.

user posted image
Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.




Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.


(odgovor članu lepic)
Direktna veza do poruke: 653
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.3.2020 14:48:44   
dudas
Nisam jos uvek dobila Pharmalife paket. Receno je da ce biti poslat tokom februara. Da li se zna kada ce sponzor da salje?

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 654
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
5.3.2020 15:27:00   
lepic

IZVORNA PORUKA: dudas

Nisam jos uvek dobila Pharmalife paket. Receno je da ce biti poslat tokom februara. Da li se zna kada ce sponzor da salje?



??

(odgovor članu dudas)
Direktna veza do poruke: 655
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
6.3.2020 10:06:47   
Duškić
Odlicni proizvodi,korisceni do pre par dana. Visoka temperatura, kasalj i upala grla, za ovo doba godine ni malo cudno. Ali uspeli smo jako brzo da se oporavimo uz vase proizvode. Immuno pijemo vec dva meseca. Apis gola je stalno uz nas kad boli grlo. Iako smo veci sad mi mazemo grudi i ledja kad god malo kasljemo Fitobalmom
A Broncamil smo dugo koristili zbog kaslja, koji je bio bas jak.
Za lakse disanje i brze ozdravljenje kupite i koristite Pharmalife proizvode!

< Poruku je uredio Duškić -- 6.3.2020 10:08:40 >

(odgovor članu lepic)
Direktna veza do poruke: 656
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
8.3.2020 20:24:43   
dudas
Juce je stigao paket od Lifemedika. Hvala i RR puno.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 657
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.3.2020 19:45:48   
Tamara MINA
Otkako sam postala mama, najviše me plaši februar😟😟😟 Evo i ove godine, kako se februar bliži svi se razbole, i zaista ceo mesec se mucimo sa virusima, kašljem, raznim upalama😭😭😭 Jedini spas su Pharmalife proizvodi, i uvek pomognu. Trenutno nas Broncamil spasava, a pomaže mojoj bebici da pluća ostanu zdrava 💕 Starija cerkica pije Imumo i odoleva svim prehladama a i apetit joj se poboljšao značajno, bukvalno je kao neki štit od kog se odbijaju virusi. Hvala Vam na tome 😍 Trenutno stanje sa bebicom je ozbiljno, ali dok je naš moćni medica uz nas, sve će ovo brzo proći 🙏🙏🙏user posted image

(odgovor članu dudas)
Direktna veza do poruke: 658
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.3.2020 13:10:18   
lesica
Mi svakako ne učestvujemo u konkursu, iako imamo dugogodišnje vrlo pozitivno iskustvo sa različitim Pharmalife proizvodima.

Ali sam morala da se javim i da napišem nešto što me je prilično lepo iznenadilo. Naime, obzirom na činjenicu da mi je dete onkološki pacijent, zbog same terapije koju prima i pored potporne terapije koju dobija a u cilju prevencije stomatitisa (probavni problemi i bolne afte) ipak dolazi do pojave tih užasnih afti po usnoj duplji. Rešenje je u Apis Goli, kao jednom od retkih preparata koji su mu odobreni za korišćenje, i koja vrlo brzo rešava stvar, ukoliko se koristi momentalno po pojavi istih. Pod vrlo brzo mislim kroz dan dva se gotovo potpuno sluzokoža usta sanira.
Moram još da naglasim da nismo na svoju ruku krenuli sa korišćenjem Apis Gole, prosto strah da li će biti kompatibilna sa svim drugim lekovima, ali nas je doktor koji ga vodi ubedio da nema razloga za brigu i da će mu garantovano pomoći.
Hvala onoliko!

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Tamara MINA)
Direktna veza do poruke: 659
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.3.2020 18:09:06   
princezica1
Apis gola je zaista sjajna. U kuci je uvek imam i svi je koristimo kad grlo pocne da grebe.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 660
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
26.3.2020 12:56:24   
gocic
Proleće je stiglo, virusi i alergije , uporni kašalj i kijavica su prateći uz svaku promenu vremena. Vrtić je jedno od mesta gde deca najduže provode vrem pa je potrebno da njihov imunitet dodatno ojačate korišćenjem Immuno sirupa, Broncamil kod upornog kašlja treba primeniti još kad počne blago grebanje a crveno grlo je najbolje isprskati Apis Gola sprejem, on je toliko prijatnog ukusa da deca sama traže još.
Preporuka takodje kod tvrde stolice je islax sirup, nama je pomogao i već je drugi u upotrebi.
Naime imamo 13 meseci i prestankom dojenja stolica je jako tvrda, pa je mucenje i plakanje bilo nepodnošljivo kad je trebalo da kakimo.
Takva sreca i olakšanje uz upotrebu Islaxa
Mnogo vam hvala .

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 661
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
26.3.2020 18:44:06   
gocic
user posted image



Sneg se topi , imunutet jača uz Immuno sirup,
Broncamil -protiv kašlja,
Apis Gola protiv upale grla,
Ekipa je sjajna i baš nam sve prija uz
Prijatelje Pharmalife!

< Poruku je uredio gocic -- 26.3.2020 18:47:26 >

(odgovor članu nensifensi)
Direktna veza do poruke: 662
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
26.3.2020 22:38:40   
Filadendronka
Pharmalife “porodica” je najbolji prijatelj nase porodice vec cetiri godine od kako smo postali roditelji. Spremajuci se da napisem ovu recenziju nisam mogla da poverujem i nisam bila ni svesna da koristimo toliko proizvoda od jednog proizvodjaca. Zaista sam jako zadovoljna i stoga vam rado iznosim neka svoja zapazanja o Pharmalife-u. 
Jos pre rodjenja prvog deteta sam se snabdela Fitolatom, a dojim uspesno vec tri godine sa jednom pauzom tokom koje sam bila trudna. Prvi problem koji se javio kod starijeg deteta je bio dermatitis i krema CortinaT nam je jako brzo resila problem crvenih obraza i ekcema na prevojima. I sada je imam u svojoj apoteci i cesto je koristim za ruke kada preteram sa koriscenjem hemije prilikom ciscenja. Prozivod koji nam je olaksao respiratorne probleme kod drugog deteta jeste gel Fitobalm. Ono sto vecinu roditelja zabrinjava jeste momenat kada se razboli beba, a malo proizvoda je dozvoljeno za koriscenje u tom periodu tokom prve godine od rodjenja. Zato nam je Fitobalm bio spas posto se slobodno moze koristiti od faze odojceta, pa nadalje. Gel je ostrog, ali umirujuceg mirisa, pritom veoma efikasan. Sprej Apis Golu nam je pedijatar savetovao da koristimo i pre prvog rodjendana, kada su se bebi javile afte i sumnja na bol u grlu. Sirup Immuno je bio nas pratilac nakon prelezanih boginja, a planiram da ga opet aktiviram zato sto sam primetila da zink pozitivno utice i na apetit uz jacanje imuniteta. Leti se zna da je Mapez sprej nezaobilazan u svakoj set_nji u borbi protiv komaraca.
Sve ovo govori u prilog da smo verni korisnici Pharmalife priizvoda i da im verujemo. 

user posted image





(odgovor članu gocic)
Direktna veza do poruke: 663
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.3.2020 21:00:59   
princezica1
Bio jednom jedan kašalj
Mislio je da je sila
Al'' pobeže brže bolje
Kad oset_i snagu Broncamila.
Kada dete grlo zaboli
Prskamo ono što najviše voli
Uzmite i vi Apis golu
I recite zbogom bolu.
Imuno sirup pun je cinka, bakra i vitamina
Kakva je to kombinacija fina!
Nema virus šta da traži dok je Imuno na straži.
Kad Fitobalm zamiriše lakše se diše
Od malih soba pravi borove šume
To Fitobalm samo ume!
Bilo da je proleće, leto, jesen ili zima
Pharmalife formulu za zdravlje ima.



user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.1.2024 3:27:14 >

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 664
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.3.2020 21:08:06   
princezica1
Evo naseg Imuno viteza u jos jednoj uspesnoj borbi protiv virusa. 



user posted image

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 665
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.3.2020 22:11:58   
flamingos
Divno-Princezice,fil i svi ostali-srećno❤


(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 666
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
29.3.2020 13:37:33   
mati
Broncamil+Fitobalm+Apis gola= Stop svakoj prehladi!
Ovaj trojac je savrseno resenje. Broncamil je prijatnog ukusa i nema ubedjivanja da bi se sirup popio. Cak traze jos. user posted image
Fitobalm nam je uvek pri ruci pred spavanje i zaista lakse disu i mirnije spavaju. Ali ono sto je sigurno jeste da su se kod nas ova tri preparata u kombinaciji pokazala kao najbolji izbor za nasu decu u borbi protiv kaslja i zapusenog nosica.
Isilax nam je dosta pomogao u momentima kada je mladji imao zatvor, i bez svog mece sa stitom nije hteo ni da krene do toaleta. Tako da, nosi sa sobom kutijicu od Imuno sirupa. Sada ga kupujemo radi preventive.
Nije reklama, vec zaista deluju.

< Poruku je uredio mati -- 29.3.2020 13:40:31 >


_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 667
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.4.2020 2:45:01   
marketing RR
Uskoro šaljemo sponzoru Lifemedic vaše komentare/iskustva kako bi izabrali dobitnike sjajnih Pharmalife paketa, zato požurite i pišite nam i u ovoj temi user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 668
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.4.2020 23:06:55   
Tamara MINA

Ne postoji ništa strašnije od bolesne bebice... Srećom, moja je bila sam prehladjena, ali taj strah i briga su paralisuci. Noseći je u naručju, gotovo danima bez sna, a ne znaš kako joj pomoći da "prodise". Prva beba, njen prvi mesec, prva prehlada, bez iskustva i sa strepnjom... Gotovo da nisam ni razmišljala samo sam nosala, mazila, ljubila... A onda je stigao spas u maloj šarenoj kutijici. Sa medicom. Nas Fitobalm. Naš melem. I odmah se videlo poboljšanje, kašalj se umirio, nosić otpustio, mogla je da klopa, da spava, da se smeje😍 Hvala tetki koja uvek zna pravo rešenje za svaki problem. I hvala Vama što postojite, što nudite fantastične preparate, što mislite i o sastojcima i o dizajinu, i o zdravlju naših najmilijih. Rešenja za imunitet, za bol u grlu, za kašalj, za probleme za stolicom, za sve naše brige vi ste tu, a znajte i da smo mi tu, jer uvek ste nas prvi izbor. Hvala Vam

💕💕💕

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Uskoro šaljemo sponzoru Lifemedic vaše komentare/iskustva kako bi izabrali dobitnike sjajnih Pharmalife paketa, zato požurite i pišite nam i u ovoj temi user posted image



(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 669
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.4.2020 22:45:10   
Slavkic
Da li treba opet da komentarišemo ili se računaju  komentari koji su već napisani? 


(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 670
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.4.2020 23:00:34   
Dragica Draga
Sve zavisi kada ste pisali iskustvo...

(odgovor članu Slavkic)
Direktna veza do poruke: 671
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
14.4.2020 0:10:29   
Dragica Draga
Za sve sto su nam iz kompanije Pharmalife dali ova mama salje zagrljaj da im se beskrajno zahvali.
A evo sta o Vama imaju da kazu moja mala deca:

,,Prehlade, bakterije virusi slusajte dobro sada, od ovog trena samo zdravlje vlada. Nema vise mesta vasem tajnom planu - Pharmalife je upoznao svaku vasu manu.
Immuno sirup svaki dan popijem i dovoljno sam jak sve da vas pobijem.
I kasalj me prodje vrlo brzo i on se pred Broncamil sirupom od straha smrz''''o...
Kad u pomoc priskoci i Fitobalm gel svemoguce moci ja vec znam da ce prehlada odmah proci.
I zapusenom nosicu dosao je kraj - apis golu mi samo mama daj.
Da vise nikada ne budemo bolesni i tuzni, roditelji- ovi preparati su vam nuzni.
Ima Pharmalife jos gomilu zdravih stvari da nasem i vasem organizmu nista ne zafali.
Pharmalife- spas u pravi cas!"

< Poruku je uredio Dragica Draga -- 14.4.2020 0:11:29 >

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 672
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
14.4.2020 7:37:36   
Slavkic
U decembru


(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 673
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.5.2020 21:14:50   
Tamara MINA
Svaka preporuka za svaki proizvod Pharmalife. Gde god vidim vašu prepoznatljivu ambalažu, kupujem i ne pitam jer znam da ste za svaki naš problem, vi već našli rešenje. 👏👏👏💞 Za uživanje u majcinstvu bez briga, bez strepnji i bez straha... 👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧 Za zdravu i bezbrižnu porodicu💕

(odgovor članu Slavkic)
Direktna veza do poruke: 674
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.5.2020 0:59:22   
marketing RR
S obzirom da ste napisali da je komentar iz decembra, napišite novi, jer smo nakon decembra već imali proglašenje dobitnika.
Hvala.

IZVORNA PORUKA: Slavkic

Da li treba opet da komentarišemo ili se računaju  komentari koji su već napisani? 




(odgovor članu Slavkic)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Majka, ovo ništa ne valja. Shvatite ozbilj...
I onda prestanem da pitam ili bar manje to činim. I onda i za najmanju sitnicu pokušavam sama da nađem odgovor.
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here