|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   L’ERBOLARIO SUN - sunčano darivanje na Ringer...
23.4.2024 12:50:55   
marketing RR

𝐔ž𝐢𝐯𝐚𝐣𝐦𝐨 𝐮 𝐥𝐞𝐩𝐨𝐦 𝐯𝐫𝐞𝐦𝐞𝐧𝐮 𝐮𝐳 𝐋’𝐄𝐑𝐁𝐎𝐋𝐀𝐑𝐈𝐎 𝐒𝐔𝐍! 🌸

user posted image


U saradnji sa @lerbolario_srbija - prestižnim brendom prirodne italijanske kozmetike, obradovaćemo 3 dame vrednim, korisnim i kvalitetnim poklonom. U konkursu možete svi učestvovati i osvojiti jednu od nagrada:

☀️ 𝐋’𝐄𝐫𝐛𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢𝐨 𝐬𝐩𝐫𝐞𝐣 𝐳𝐚 𝐳𝐚š𝐭𝐢𝐭𝐮 𝐨𝐝 𝐬𝐮𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐏𝐅 𝟑𝟎, 𝟏𝟓𝟎 𝐦𝐥- sa arganovim uljem i ekstraktom bobica goji, vodootporan, sa ekološkim raspršivačem. Jednostavnim nanošenjem, ovaj sprej za sunčanje trenutno prekriva vašu kožu oslobađajući izvrsna svojstva organskih sastojaka.

☀️ 𝐋’𝐄𝐫𝐛𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢𝐨 𝐩𝐞𝐤𝐦𝐞𝐳 𝐳𝐚 𝐮𝐛𝐫𝐳𝐚𝐧𝐨 𝐭𝐚𝐦𝐧𝐣𝐞𝐧𝐣𝐞 𝟐𝟎𝟎 𝐦𝐥 - sa šargarepom, orahovom ljuskom i aloe verom, vodootporan. Iako ne sadrži filtere protiv sunca, pun je hranljivih i omekšavajućih elemenata koji gode vašoj koži i čine je sjajnom, tokom i nakon izlaganja suncu. Vaša koža će trenutno biti mekana, svilenkasta i sjajna dok će ekstrakti orahove ljuske i ulja šargarepe izvući tamnu put i dodatno je naglasiti.

☀️ 𝐋’𝐄𝐫𝐛𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢𝐨 𝐤𝐫𝐞𝐦𝐚 𝐳𝐚 𝐩𝐨𝐬𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧č𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐳𝐚 𝐠𝐥𝐚𝐭𝐤𝐮 𝐢 𝐬𝐣𝐚𝐣𝐧𝐮 𝐤𝐨ž𝐮, 𝟐𝟎𝟎 𝐦𝐥 - uz ovu kremu vaša će koža biti gipkija, smanjiće se rašireno crvenilo, što će koži doneti olakšanje, a pregršt aktivnih sastojaka će sprečiti njeno preuranjeno starenje. Osim toga, vašu će kožu prekriti sloj sitnih, sjajnih, zlatnih čestica.

Ako želite da baš vi dobijete neku od predivnih nagrada, sve što treba da uradite je da posetite sledeću objavu na Ringeraja Instagram stranici, i zatim:

💫 Pratite profile:

@lerbolario_srbija
@ringeraja.rs

💫 Lajkujte i podelite našu objavu

💫 U komentaru tagujte 2 prijatelja (broj komentara je neograničen ukoliko uvek tagujete drugu osobu)

Random aplikacijom ćemo odabrati 3 dobitnika, i pobediće oni koji budu imali najviše sreće.

Igramo se do utorka 30. aprila do 20h kada će na našem storiju biti objavljeno ko su dobitnici nagrada. 🎁 Više o L'Erbolariu i nagradama pročitajte na linku u opisu našeg profila 👆

Srećno svima! 💗

(Instagram ni na koji način nije uključen u ovo darivanje. Samo oni iznad 18 godina mogu biti uključeni i svojim učestvovanjem se slažu sa Instagramovim pravilima korišćenja.)
Direktna veza do poruke: 1
   RE: L’ERBOLARIO SUN - sunčano darivanje na Ri...
23.4.2024 23:39:10   
Ana RR
Wow sjajno user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: L’ERBOLARIO SUN - sunčano darivanje na Ri...
24.4.2024 12:13:19   
Sanjica26 RR
Bravo.user posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: L’ERBOLARIO SUN - sunčano darivanje na Ri...
30.4.2024 21:45:13   
marketing RR
Čestitamo dobitnicima user posted image

user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: L’ERBOLARIO SUN - sunčano darivanje na Ri...
2.5.2024 16:50:09   
medamisko
Cestitkee

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Značaj gvožđa tokom trudnoće
Tokom trudnoće, potrebe za gvožđem se povećavaju jer se volumen krvi povećava radi podrške rastućoj bebi. Takođe, gvožđe...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here