|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Napadi panike nakon stimulacije i neuspele vto
9.6.2023 22:21:17   
rousse
Po prvi put sam ovde, pa sam htela da vidim da li se neko susreo sa mojom situacijom, odradila sam VTO krajem marta, ciklus je došao na tačan dan, sve je bilo okej do sledećeg ciklusa kada je iz čista mira krenulo preznojavanje, lupanje srca, osećaj da ću da se onesvestim, strah od bolesti ili smrti, ciklus je trajao dva dana, to je sve nastavilo da se dešava i dovelo do napada panike, gde sam bukvalno mislila da ludim ili da umirem, čak sam ih i noću imala, ili sam kod psihijatra na prvu seansu i ustanovio mi je panični poremećaj naravno nisam dobila lekove jer je rekao da se jako dobro borim sa tim i da će proći, međutim posle toga kreće dezjorentisanost, osećaj da nr poznajem sebe ili okolinu, napadi panike su ređi, povremeno imam utisak kao da ću da se onesvestim, i taj obruč oko glave ili pritisak u ušima, ušima sam kod kardiologa sve je okej, hormoni su okej, sami je kortizol u večernjim satima nizak, i da primila sam 1750 jedinica Gonala i 6 kutija citrotide kao stimulaciju, da li je hormonska terapija mogla da izazove sve ovo?

Direktna veza do poruke: 1
   RE: Napadi panike nakon stimulacije i neuspel...
10.6.2023 0:20:47   
dunja RR
Rousse dobrodošla!

Najpre da proverim da li sam dobro razumela, VTO nije uspela?

Ja sam prošla nekoliko postupaka, i kao što i sama znaš sve je to vrlo vrlo stresno, i ja sam tkođe na različite načine reagovala na neuspele VTO, mada uvek sam se nekako sama čupala. Ja bih laički rekla da to što ti se dešava nije zbog stimulacije, ali možda se javi neko stručniji. Treba vremena da se odboluje i pokuša ponovo, navijam za tebe user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu rousse)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Napadi panike nakon stimulacije i neuspel...
10.6.2023 6:59:17   
rousse
Dunja RR,Tako je nije uspela VTO , kako moj psihijatar kaže sve se nakupilo u pogrešnom momentu, on kaže da jedan deo mene nije prihvatio neuspeh, a drugi delimično jeste i da je preovladao taj što nije prihvatio,iskreno da ti kažem oladila sam dva meseca pa ćemo ponovo, imam 3 zamrznute blaste, mnogo mi je lakše kada imam nekom da ispričam svoje probleme jer u nekim momentima imam utisak kao da će me udariti moždani udar ili da ću se šlogirati 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Napadi panike nakon stimulacije i neuspel...
10.6.2023 11:37:36   
dunja RR
Roussi, potpuno te razumem, samo mi koje smo prošle kroz VTO znamo kako je. Ja sam prvo dete dobila iz srmzlića, pre toga sam imala 2 VTO, jedna u Mađarskoj, druga u Beogradu na klinici Ivanović (sada Teofanović). U toj drugoj VTO, sam zatrudnela ali nija bila dobra trudnoća (blighted ovum) i radili su mi kiretažu u 9. nedelji. Jedva sam preprodila psihički taj period posle te neuspele VTO, a bilo je to tačno pre 10 godina, 30.5 je bila kiretaža, znači u ovom periodu godine, na proleće. Rekla sam sebi, saberi se, idi na more, i posle ideš da ti vrate zamrznute embrione, mora uspeti, bićeš majka. Tako je i bilo, na jesen su mi vratili samo jedan zamrznuti embrion, jer drugi embrion nije preživeo odmrzavanje. I taj jedan je danas moj divni dečak koji za 3 dana puni 9 godina. Nakon toga sam radila još 2 VTO, i iz te druge sam dobila ćerku.

Želim ti isti ili još lepši scenario od mog, skupi snagu, odmori preko leta, i uspeće se sledeći put. Smrzlići su snažni borci, videćeš user posted image

Ako misliš da treba da odradiš još neke pretrage, uradi, konsultuj se sa nekim dobrim endokrinologom koji se bavi sterilitetom, ako nisi do sada, jer oni puno mogu pomoći.

Želim ti svu sreću user posted image



< Poruku je uredio dunja RR -- 10.6.2023 11:40:57 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu rousse)
Direktna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here