Snicle u sosu od 4 vrste sira >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Snicle u sosu od kiselih krastavcica >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Socna piletina >
Sastojci:
600 gr fileta belog pileceg mesa, jedna kesica corbe od pecuraka, 1/2 kg sampinjona, 1/2l neutralne pavlake, zacini po zelji, malo putera za podmazivanje.
Uputstvo:
Vatrostalni sud namazati puterom (uljem), svaki komad mesa uvaljati u prah corbe od pecuraka, poslagati, od gore naseci pecurke na cetvrtine, zaciniti, preliti neutralnom pavlakom i peci dok meso ne bude meko. Uz pire krompir i zelenu salatu, ovaj rucak ce svako da pohvali.
Vreme pripreme: 45 minuta
<< Sakrij recept
Sočno pilece belo meso >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
SOGAN DOLMA >
Sastojci:
Uputstvo:
posluziti sa kiselom pavlakom ili kiselim mlekom
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Sos od džigerice >
Sastojci:
Uputstvo:
Servirajte topao sos uz kuvane makarone, pirinač, palentu ili krompir.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Sos za spagete bolonjeze >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Spagete bolonjeze >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Spagete bolonjeze >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Svekrvina pita od mesa >
Sastojci:
Uputstvo:
Ulje se može zameniti maslacem tako da pita bude manje masna.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Svinjetina sa barenim krompirom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept