|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

13 znakova da imaš najboljeg muža na svetu

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.2.2023
Ako tvoj suprug radi stvari sa ovog spiska, osvojila si najveći dobitak na "bračnoj lutriji".

image
Zbog njega želiš da budeš bolja osoba. Foto: Freepik.com
/11


Svi mi imamo one dane kada smo daleko od najbolje verzije sebe pa tako i naši muževi. Ipak, danas slavimo sve predivne načine na koje nam muževi svakodnevno pomažu da rastemo kao osobe, supruge i majke. Ako tvoj suprug radi većinu ovih stvari, smatraj se pravom srećnicom!


1. Govori "volim te" često

Bez obzira da li ste neko ko pokazuje ljubav delima, kvalitetnim vremenom, fizičkim dodirom ili poklonima - reči potvrde verovatno su uobičajene. Predivno je kako ta kombinacija dveju reči može bukvalno promeniti dan, pa čak i život. Ako je tvoj suprug neko ko ti često govori da te voli, možeš biti uverena da je svestan svojih osećanja i želi da se ti osećaš jednako.

 

PROČITAJ JOŠ: Koga birate: brižnog muža ili zgodnog muža?

 

2. Svakodnevno ti daje komplimente

Čuti reči 'volim te' je uvek lepo, ali te šarmantne, lične i doživotne fraze ili nadimci zauvek otapaju tvoje srce. Ako te ovo podseća na supruga, verovatno razmišljaš o stvarima koje ti govori. A, ako te suprug uz to obasipa i komplimentima o svim tvojim uspesima i čini sve kako bi znala koliko je ponosan na tebe, onda imaš jednog neverovatnog čoveka.


3. Podstiče te da slediš svoje snove i ciljeve

Potpuno je normalno da imaš različite interese i prijatelje, ili grupu prijatelja sa kojima istražuš svoje hobije. Međutim, poslednje što želiš je da se tvoj suprug oseća zavidno, ljubomorno ili izostavljeno. Zato, ako te podstiče i podržava tvoje poduhvate i ohrabruje te da ih istražuješ, budi zahvalna i ne zaboravi da uzvratiš poštovanje i podršku.


4. Flertuje sa tobom kao i prvog dana

Bez obzira koliko godina imaš kad pronađeš pravu ljubav, ima nešto u tom neopisivom osećaju koji te čini da se osećaš mladalački. Pokazivanje ljubavi se, nažalost, čini kao navika, ali ako zbog supruga još uvek osećaš leptiriće u stomaku ili te još uvek nasmejava kao i prvog dana - tvoj brak je zaista nešto posebno.

5. Zbog njega uživaš i u najdosadnijim stvarima

Za bilo koga ko još nije u braku - celi život sa istom osobom može se činiti kao muka. Ali, kada pronađeš ljubav i kada se posvetite jedno drugome za celi život, čak i iznošenje smeća može biti romantično. Ako su svakodnevne obaveze postale monotone u poslednje vrijeme, uzmi supruga za ruku, zaplešite do kuhinje i operite te sudove zajedno. Jer, sve je bolje u paru!


6. Voli da provodi vreme sa tobom

Život sa istom osobom je puno vremena. Ali, postoji nešto kod ljubavnih parova što je naprosto neverovatno, a to je da mogu raditi bilo šta i svejedno uživati u društvu jedno sa drugim. Čak i kad ne razgovaraju ili rade potpuno druge aktivnosti. A, kada imaš supruga koji zajedno sa tobom radi aktivnosti za koje znaš da mu nisu baš omiljene, samo da bi ste proveli više vremena zajedno, onda znaš da imaš super supruga.


PROČITAJ JOŠ: Nikad ne šalji muškarca da obavi dva posla

 
7. Nesebičan je

Nesebičnost ide ruku pod ruku sa bezuslovnom ljubavi. To je ono kad si toliko posvećen drugoj osobi da ona uvek dolazi na prvo mesto. Ako čuvaš uspomene da te je suprug nesebično stavio na prvo mesto, možeš mirno spavati jer znaš da će uvek biti tu za tebe i tvoju decu.

 

8. Priznaje kada pogreši

Često se čini kako mnogi odnosi počinju da slabe zbog bezbroj sitničavih stvari. Stvari koje zapravo uopšte nisu važne. Ako tvoj suprug priznaje da nije u pravu, svestan je i priznaje kako, gde i zašto je pogrešio, ceni to jer se radi o suptilnim delima sa jako velikim uticajem.


9. Podiže ti raspoloženje i teši te kada si potištena

Život je pun uspona i padova. Naravno, padovi su oni koji se uvek čine teži za rešiti, od kojih se teže oporavlja i sa kojima je teže saosećati. Isto tako, to su trenuci u kojima trebaš svog supruga najviše, da te ne osuđuje, da ne analizira previše nego da ostavi sve što radi i uteši te kako najbolje zna. Nemoj se bojati da mu kažeš šta ti je potrebno. Tu uskače komunikacija. Ali, ako ti tvoj suprug pokazuje bezuslovnu podršku, znaj da imaš supruga kojeg trebaš ceniti.

10. Iznenađuje te

Pre nego što počneš da govoriš koliko ne voliš iznenađenja, moraš priznati da te ti mali spontani znakovi ljubavi uvek nasmeju, barem iznutra. Bilo da je u pitanju tvoj najdraži slatkiš ispod jastuka, skuvana večera ili izlet/putovanje - iznenađenja su uvek predivan znak ljubavi, bila ona velika ili mala.


11. Brine za tebe

Ako tvoj suprug pokazuje brigu za tvoju sigurnost i uvek želi da bude siguran da su tvoje emocionalne i fizičke potrebe zadovoljene - imaš posebnu osobu u svom životu. Ipak, važno je zapamtiti kako ne pokazuju svi muškarci otvoreno emocije ili osetljivost. I zato, tih dana kada ti se čini da te suprug možda podcjenjuje, znaj da mu je samo puno stalo do tebe.

 

12. Želi da te nauči ono što on zna, a takođe želi da uči od tebe


Želiš li da znaš koliko je tvoj suprug super? Pitaj ga da te nauči nešto u čemu je strastven. Ako to učini voljno i strpljivo, imaš sreće. Ako te ne može naučiti nešto bez frustracije ili ljutnje, tada će i vaša deca verovatno iskusiti sličnu vrstu 'učenja'. Zar život zapravo ne predstavlja jedan dugi proces učenja? Sa druge strane, ako tvoj suprug takođe želi na isti način da uči od tebe, osvojila si jackpot!

 

PROČITAJ JOŠ: Dragi mužu, ne želim da me pipaš jer...

 

13. Zbog njega želiš da budeš bolja osoba

Nijedan suprug nije savršen, baš kao nijedna supruga. Niti to treba očekivati od njih. Ali, oboje imate potpuno pravo da postavite visoke standarde, ne samo zbog uspeha vašeg braka već i zbog porodice, prijatelja ili ljudi sa strane koji će možda slediti vaš primer. Ako je tvoj suprug osoba koju možeš gledati kao inspiraciju, kao podsticaj, poverenje i podršku - nisi pogrešila.

 

Podeli ovo sa suprugom ako želiš. Ne da mu bi naglasila da nešto od gore navedenog on ne radi, već da bi ste se radovali onome što ste uradili zajedno kako bi vaš brak izgledao tako kako danas izgleda. A, za dodatno ohrabrenje, pogledaj neke od tajni parova koji su u dugogodišnjim srećnim brakovima:


 

Izvor: miss7mama.24sata.hr

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
6
Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tokom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti pr...
5
5 razloga za kuvanje na indukcionim pločama!
Uz elegantan dizajn, efikasnu upotrebu i bezbednost, Gorenje indukcione ploče su savršen izbor za bržu i lakšu pripremu ...
4
DA LI STE MAMA ILI MAJKA?
Dve kategorije roditeljstva postoje kao nijanse u majčinstvu. Senzibilitet koji nosimo u sebi kad rodimo decu i damo sve...
3





MOJ MUŽ NE VOLI JAVNO
Ljubav ne mora da bude glasna i javna da bi je svi videli, iako je u redu ako jeste.
Da li je našim roditeljima bilo lakše nego...
Prema nedavnom istraživanju, roditeljstvo 1980-ih i 1990-ih godina bilo je puno lakše za naše roditelje nego što je to z...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here