|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: Maraj

image
/11


  • 1 dl slatke pavlake,
  • 250 gr margarina,
  • 200 g šećera,
  •  250 g kokosa

       Čoko-preliv:

  • 150 g čokolade,
  • 4 kašike ulja (otopiti na srednjoj temperaturi)


  1. Šećer, margarin i slatku pavlaku, otopiti na srednjoj temperaturi, a onda povećati temperaturu da provri. Dodati 250 g kokosa i sve sjediniti.
  2. Kalupe premazati toplim čokoladnim prelivom jednom i staviti u frižider. Posle nekoliko minuta ponoviti postupak i vratiti u frižider. Prohlađenu masu staviti u kalupe i ostaviti da se stegne.
  3. Na kraju staviti po kašičicu čokolade preko ohlađene mase i opet na hlađenje.
  4. Kada se ohladi i stegne lagano vaditi minjone iz kalupa.


Ja sam ovaj postupak napisala za oblikovanje baunty-ja u silikonskim kalupima. Ako nemate silikonske kalupe kao modlu, možete praviti loptice i valjati ih u otopljenu čokoladu.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR
Urumašice
Ringerajin kuvar: vikiveki



Anketa

Da li Vam se svidja ime?
jelenavu

Da li Vam se svidja ime Kaica?

Da (10%)

Ne (90%)


Ukupan broj glasova: 177

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here