|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Beskrajna ljubav pretočena u priče o dojenju!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 10.6.2018
Toliko ljubavi, osećanja i čistih emocija je utkano u svaku priču o dojenju koja nam je pristigla tokom ovogodišnjeg konkursa za Najlepšu priču o dojenju… Hvala vam!

image
/11


Ispričale ste nam svoje priče o dojenju…


Priče o prvim danima i priče o sadašnjim danima. Priče koje u sebi nose toliko ljubavi, ponosa, hrabrosti, borbe, radosti i sreće.

Naterale ste nas da se prisetimo tih osećaja. Naterale ste nas da se pronađemo u istim, da zaplačemo što od radosti, što od ponosa, što od žala zbog neuspeha ali sa osmehom koji vraća veru u istrajnost. Naterale ste nas da promislimo o tome koliko je MAJKA zapravo MAJKA, i kako će uložiti i poslednje atome snage u pokušajima pre nego što donese konačnu odluku koja će biti za dobrobit svih.


Hvala vam na tome, jer samo kroz ovakve iskrene priče, podjednako uspešne i neuspešne, kroz neobjašnjivu ljubav i borbu za osmeh tih malenih, najslađih okica, možemo da naučimo po nešto o sebi, o tome da ne trabamo suditi bilo kome, već se međusobno podržavati.

 

Priznajem, ponekad sam malodušna, ponekad sam preumorna, iscrpljena i kada začujem tvoj plač u sred noći, bude mi teško da ustanem iz kreveta.

Ali ustanem.

Zagrlim te i poljubim.

Gladna si mila moja, a ja sam presrećna što imam mleko koje ću ti ponuditi.


Hvala vam što ste nam poslale trocifreni broj predivnih priča, toliko divnih da je bilo izuzetno teško odabrati svega  5 za nagraditi! Možda je to i najlepši deo putovanja kroz ovaj konkurs – naterale ste i uredništvo Ringeraje ali i sponzora da detaljno kroz suze i osmeh iznova i iznova čitaju priče, ne bi li izdvojili najbolje od najboljih.


 

Pobedničke priče konkursa Najlepša priča o dojenju za 2018. godinu, čije su autorke osvojile po paket Lifemedic proizvoda, su:


Oko moje plavo – Olgice Milutinović

Mila moja Sofija – Marije Erdeljan

Najveće životno iskustvo – Marine Tasić

Imunitet na dar – Jelene Vasić

Happy end – Suzane Jovanović


 


Dani nakon dobijanja bebe su prava mešavina osećanja. Prožeti su ponosom, fizičkim promenama i brigom o sebi, odgovornošću, često i iznenadnim suzama, a dojenje je samo jedan aspekt pružanja ljubavi, apsolutno predivan, posvećen, ali ujedno ni malo lak.



Mi majke smo sve podjednako veliki borci i heroji, počevši od prvog dana borbe za potomstvo.. trudnoće, porođaja, dojenja i podizanja dece..  

Majka - imenica koja nema zamenicu!!!

 

 

 

 

Da bi dojenje učinili prijatnim iskustvom i za mame i za bebe, tu su Fitolat tablete - prirodna i efikasna pomoć za dovoljno mleka.

Fitolat tablete su dodatak ishrani, prirodnog sastava od ekstrakata biološki kontrolisanih biljaka, namenjen dojiljama za:

  • poboljšanje laktacije odmah nakon porođaja

  • održavanje laktacije tokom celog perioda dojenja

 

Sastav:

  • suvi ekstrakt hmelja -ubrzava nadolaženje mleka, deluje umirujuće i kao gorki aromatik, čime olakšava varenje i tegobe u stomaku

  • suvi ekstrakt komorača -povećava količinu izlučenog mleka kod žena u laktaciji, utiče pozitivno na varenje

  • suvi ekstrakt grčkog semena (piskavice) -stimuliše laktaciju (povećava i brzinu lučenja mleka i njegovu količinu) i poboljšava rad organa za varenje

  • suvi ekstrakt verbene -stimuliše laktaciju i ublažava menstrualne bolove, normalizuje rad digestivnog trakta, povoljno utiče na depresiju i nervnu napetost

 

Dejstvo:

  • podstiče laktaciju i povećava količinu majčinog mleka

  • podstiče brže nadolaženje mleka kod dojilja

 

Upotreba i doziranje:

Preporučuje se upotreba preparata odmah nakon porođaja, u prvih 6 meseci, 3 puta dnevno po 1 tabletu, pre obroka uz dosta vode, i u nastavku tokom celog perioda dojenja, 2 puta dnevno po 1 tabletu.


O načinu i dužini primene konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Beskrajna ljubav pretočena u priče o dojenju!
Toliko ljubavi, osećanja i čistih emocija je utkano u svaku priču o dojenju koja nam je pristigla tokom ovogodišnjeg kon...
2





Beskrajna ljubav pretočena u priče o dojenju!
Toliko ljubavi, osećanja i čistih emocija je utkano u svaku priču o dojenju koja nam je pristigla tokom ovogodišnjeg kon...
Beskrajna ljubav pretočena u priče o dojenju!
Toliko ljubavi, osećanja i čistih emocija je utkano u svaku priču o dojenju koja nam je pristigla tokom ovogodišnjeg ko...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here