|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: lanajelena
Ključne reči:

image
/11


       Testo:

  • 500 g brašna
  • 1 kašičica soli
  • 3 dl mlake vode
  • 2 dl ulja

       Fil:

  • 300gr sira


  1. U brašno i so dodati mlaku vodu i zamesiti testo da se ne lepi za ruke. Testo dobro izraditi i podeliti na pet delova. Svaki deo razvaljati u krug prečnika 15 cm. Staviti krugove testa u posudu veličine kruga, svaki krug preliti sa uljem (ukupno 2 dl) i zadnji preliti uljem. Ostaviti testo da stoji 30-40 minuta. Radnu površinu pouljiti staviti krug testa, prvo dlanovima krajeve kruga istanjiti i ceo krug tanko razvući posuti sa isitnjenim sirom i krajeve razvučenog testa previjati ka unutra da dobijemo krug veličine tepsije od 26 cm. Ostaviti savijeno testo na stranu.
  2. Razvući sledeći krug od testa posuti sitnim sirom i na sredinu staviti prethodno savijeni krug testa koji je stajao na strani i opet krajeve uviti ka unutra. Tako uraditi sa 4 kruga testa, peti razvući ne stavljati sir već na sredinu sve 4 savijena kruga krajeve saviti unutra, staviti u pouljenu tepsiju, donji deo da dodje gore i peći na 200 stepeni dok ne dobije zlatno žutu boju.


prijatno :-)

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2





Topli pizza sendviči
Ringerajin kuvar: Figaro88
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here