|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: ksena
Ključne reči:

image
/11


Sastojci

  • pola manje glavice luka
  • sveži paradajz
  • pileća kocka, ulje, voda, šećer, bosiljak
  • rezanci ili knedle

 

Priprema

  1. Iseckati pola manje glavice luka i propržiti na ulju.
  2. Narednati nekoliko svežih paradajza i dodati na propržen luk.
  3. Dodati i vode u to (mislim da treba otprilike da bude pola paradajza, pola vode), jednu pileću kockicu, malo šećera i ostaviti da kuva.
  4. Kad se lepo rastopi paradajz dodati rezance ili knedle i na kraju bosiljak. 

 

Savet

Ponekad dodam i malo ljute papričice.


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Domaći sok (sirup) od višnje
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Čorba od praziluka i mlevenog mesa
Ringerajin kuvar: lesica RR
Čorba od mirođije
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Epiduralna anestezija
rena

Kada bi Vam u porodilištu predložili porod pomoću epiduralne anestezije, da li bi pristale obzirom na prednosti bezbolnog porođaja, ali i moguće posljedice koje su inače veoma rijetke?

Da (70%)

Ne (30%)


Ukupan broj glasova: 158

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here