|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (14.12 -18.12.2020) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Sos od višanja

Ringerajina kuhinja, 11.6.2013
Ringerajin kuvar: lanajelena
Ključne reči:

image
/11


  • 1/2 kg cepanih višanja
  • 6-7 kašika šećera
  • malo masti
  • 1.5 kašika brašna


  1. Višnje naliti sa malo vode i kuvati, pred kraj sipati šećer (zavisno od ukusa može se staviti više ili manje šećera) i još malo kuvati.
  2. U poseban sud staviti varjaču masti (malo više, kada se istopi da prekrije dno), zatim dodati punu veliku kašiku brašna i pržiti dok ne požuti, a zatim doliti hladne vode otprilike jedan prst (odjednom sipati) i brzo mešati da se ne zgusne i zatim sve to sipati preko prethodno skuvanih višanja i dalje mešati da se ne stvore grudvice. 
  3. Kuvati tako par minuta i ako je potrebno dodati malo vode ako je jako gusto, ako nije sos je gotov.


Sos je veoma ukusan i izvrstan je prilog uz pečeno meso.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Ražljevak
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:




image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

musko ime (malo za promenu :) )
pisuljica



Matija (34%)

Filip (33%)

Mihajlo (32%)


Ukupan broj glasova: 151

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!

Oznake

Click Here