|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Društvene igre za male avanturiste

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 30.11.2019
Klincima željnim avanture i dobre zabave predstavljamo dve društvene igre: „Magične zvezde“ je namenjena devojčicama a „Monster buster“ dečacima.

image
/11


Izraz „skinuti zvezde sa neba“ uz društvenu igru „Magične zvezde“ dobija pravi smisao. Ova zanimljiva igračka namenjena je devojčicama starijim od pet godina, ali im se u hvatanju zvezda mogu pridružiti i njihova braća i drugari.

Projektor u obliku meseca u trenutku plafon pretvara u vedro nebo prepuno zvezda koje se mogu skidati pomoću magičnog štapića. Svake tri skinute zvezde donose prelazak na sledeći, viši nivo igre. Sa svakim sledećim nivoom zvezde se pomeraju i trepću sve brže i brže, pa će hvatačima trebati mnogo više brzine i spretnosti. Kada se dostigne najviši nivo, 10, na štapiću se javlja svetlo u duginim bojama i poseban zvuk.

Kako se magični štapić može kupiti i zasebno, u hvatanju zvezda istovremeno se može takmičiti više učesnika.

Kada se igrači umore i dođe vreme za spavanje, projektor se može podesiti da na plafonu stvori magično zvezdano nebo uz laganu, opuštajuću muziku, najlepši uvod u svet snova.


 magične zvezde

 


Muška verzija ove društvene igre nazvana „Monster buster“ vrlo brzo će osvojiti simpatije dečaka željnih avanture i dobre zabave. Igra omogućuje osvetu svim onim čudovištima koja dolaze u snove i zbog kojih mališani ne mogu da zaspu noću. Specijalni pištolj ispušta svetlosni snop i projektuje četiri strašna čudovišta. Čudovišta se hvataju i uvlače u rezervoar pritiskom na taster za lov.

Kada lovac uhvati deset čudovišta, rezervoar će zasvetleti i čuće se zvuk pobede. Preporučujemo da igrači započnu lov na početnom nivou, a kako se budu usavršavali, prelaziće na viši, zahtevniji nivo.

 monster buster

 

 

U novembru mesecu Keprom nagrađuje 2 učesnika:


- prvog sa društvenom igrom "Monster buster"

- drugog sa društvenom igrom "Magične zvezde"

 


Komentari i rešavanje ankete se smatraju prijavom za konkurs, a prijave primamo od 1.12. do 23.12.2019.


Komentari moraju biti isključivo autorski!

Svaki korisnik može da učestvuje u Keprom nagradnim konkursima (konkursi na Ringeraja Facebook stranici i na Ringeraja forumu - konkurs/ ankete i konkurs ikone) i više puta, sa napomenom da ukoliko osvoji u bilo kom nagradnom konkursu, sledeću Keprom nagradu može osvojiti za 6 meseca. 


Nakon objave svih komentara, članovi Ringeraje daju svoje glasove učesniima na forumu i time doprinose izboru pobednika! Glasanje traje od 24.12. do 31.12.2019. (zaključno sa 31.12.). Pravo glasanja imaju svi Ringerajini korisnici registrovani do i zaključno sa 30.11.2019.

Po završetku glasanja od strane korisnika, članovi žirija sačinjenog od predstavnika sponzora će nagraditi tri najkreativnija komentara sa po 5 poena, koji se sabiraju sa brojem glasova korisnika.

Ovaj zbir poena se sabira sa količnikom broja postova, napisanih na forumskim temama tokom trajanja konkursa, i 100 (zaokruženo na veći ili manji broj)


Ukupan broj poena = broj glasova od strane korisnika + poeni dobijeni od sponzora + broj postova napisan u periodu konkursa/100

 

U slučaju izjednačenih glasova, pobeđuje komentar koji je prvi poslat!

 

Pobednik će svoju nagradu dobiti na kućnu adresu (u Srbiji), poštarina je o trošku sponzora.


Organizator će nakon završetka takmičenja sve dobitnike pozvati da dostave svoje lične podatke (ime, prezime, broj telefona i adresa u Srbiji). Dobitnicima će nagrade biti poslate na adresu, o trošku sponzora, u roku od 30 dana od dana završetka nagradnog konkursa.

obzirom da je u poslednje vreme bilo određenih nepredviđenih situacija vezano za slanje nagrada, dobitnike molimo da nas čim pre (a najkasnije u roku od 5 radnih dana) obaveste ukoliko im nakon našeg obaveštenja o poslatim nagradama nagrada ne stigne na adresu, u protivnom nismo u mogućnosti da nagradu opet šaljemo, a ni da uđemo u trag zagubljenoj pošiljci.

 

REŠI ANKETU, NAPIŠI KOMENTAR I APLICIRAJ ZA POKLON >>>

 

GLASAJ ZA NAJBOLJI KOMENTAR >>>

Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Deca koja imaju tantrume biće bogatija i u...
Ako se dete bori svim silama protiv tebe, ima tantrume i prkosi autoritetu - verovatnije je da će biti uspešnije u karij...
8
TRInejdžeri – Trogodišnji diktatori!
Kada ste shvatili da živite sa TRInejdžerom?
7
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
6
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
6





Devedesetih nismo imali za igraonice, već ...
Glumac Ivan Mihailović je pre par dana napunio 33. godine i na svom Instagramu podelio sećanje jedan od rođendana koji ...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here