|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kako da izvučete maksimum maksimuma iz svog deteta

Milica Dobrijević, 20.4.2017
Da li ćete uspeti da izvučete maksimum od svog deteta, pitanje koje treba sebi da postavite na vreme, već u porođajnoj sali.

image
/11


Da li ćete uspeti da izvučete maksimum od svog deteta, pitanje koje treba sebi da postavite na vreme, već u porođajnoj sali.

Problem br.1


Vaše dete nije dobilo ocenu deset po rođenju, prvi šok i razočaranje, vreme je da odmah preduzmete prve korake.

Rešenje


Ukoliko je dečak u pitanju, odmah po završetku prvog podoja počnite da mu puštate koračnice i čitate epske pesme a u slučaju da je devojčica, lek je minimum po tri Andersenove bajke na svaka tri sata. Dozvoljeno je umereno ih ponavljati, postoji razumevanje za nedovoljnu količinu istih. Ova kura traje bar prvih šest meseci.

Problem br.2

Sva deca iz vašeg okruženja napreduju po dva kilograma mesečno, a vaše samo kilogram i po. Nešto sigurno nije u redu sa vama ili sa bebom.

Rešenje

Bez obzira koliko su vam grudi pune mleka, to naravno ništa ne znači, dete vam je sigurno gladno. Čak i ako nije, moralo bi da sustigne konkurenciju. Otopite 0,5kg čvaraka i 250g slanine i pomešajte sa 100ml adptirane mlečne formule – ovo je dovoljna količina za ceo dan. Ukoliko beba i dalje plače dodajte još koji list slanine. Garantujemo da ćete nakon mesec dana mirno spavati, jer će vaše dete prešišati bar 99% svojih vršnjaka u dobijanju kilaže. Od svih ptica, najbolja je prasica.

Problem br.3

Taman ste rešili problem napredovanja, kad evo stižu i prve reči. Komšinicina ćerka već zna sve nove Cecine pesme napamet a vaše dete je tek savladalo “mama” i “tata”.

Rešenje

Ovo je veoma komplikovana situacija. Vaše dete em kaska u razvoju govora, em je totalno neobrazovano i nespremno za život. Savetuju stručnjaci da ukoliko devojčice do druge navršene godine života ne znaju napamet bar tri Cecine ili Jecine pesme,  pod hitno treba da se podvrgnu celodnevnom preslušavanju istih. Uz to je obavezno dati im i vizuelni nadražaj u vidu video spota, tako da sutra vaše dete poznaje opštu kulturu kako verbalnog tako i gestikulacijskog i fizičkog izražavanja. Ukoliko je vaše dete dečak, recept je isti, a za primer koristite Željka ili  Relju. Dečaci imaju pravo na izbor da li će biti Gdin Romantični ili Gdin hteosamdabudemkrimos, ali postao sam reper varijanta. Stvarno je bajkovito kad klinci repuju.

Problem br.4

Prijavili ste dete na “Pinkove zvezdice”, a ono nema želju ili još gore – odbija da se takmiči.

Rešenje

Primetili ste još od prvih glasova koje je vaše dete ispuštalo da u njemu čuči novi Pavaroti ili Marija Kalas. Zaista ogromna je šteta da takav talenat bude sakriven u dečijoj sobi ili još gore u parku ili dvorištu, te da ostatak nacije nema priliku da čuje te neponovljive note vašeg pretalentovanog ljubimca. Kad će ako neće sad, već ima pune četiri godine, dovoljno dugo ste ga skrivali od sveta i vreme je da zablista pred kamerama! Ako se i nakon vaše razložne i primamljive ponude da ukoliko pobedi na takmičenju – dobiće deo novca od nagrade, i dalje protivi, pravi je trenutak da mu postavite neki dobar ultimatum.

Na primer, možete da mu kažete da će morati da pohađa časove kineskog jezika koji se održavaju u rudarskom oknu u Boru, ili da nikad više neće dobiti sladoled ukoliko ne zapeva pred onim tako predivnim i očaravajućim žirijem “Pinkovih zvezdica”, a tek voditeljka… joj pa zar da propusti tako nešto!? Ukoliko vaše dete ima za argument da ne zna dovoljno dobro da peva, tu su škole pevanja naših renomiranih zvezda, dakle nema nijednog razloga za brigu. Vaše dete će propevati kao slavuj, tu dileme nema!

Problem br.5


Vršnjaci vašeg deteta već sa sedam godina znaju šta će da studiraju, te pohađaju privatne časove u skladu sa tim. Vaše (neotesano)dete želi samo da se igra.

Rešenje


Mala deca,mala briga. Vi ste u ozbiljnom problemu, niste dovoljno razgovarali sa svojim detetom i niste posvetili dovoljno pažnje njegovim interesovanjima. Ukoliko deca ne shvate do sedme godine koja je njihova karijera, teško da će kasnije uspeti. Pogledajte samo Novaka Đokovića – kad se počne na vreme, sve se može. Naći će se i talenat u nekom od genoma askurđela.

Dakle, hvatajte zadnji voz, jer vam je prednji odavno utekao. Obidjite SANU, posavetujte se sa akademicima šta vam je činiti. Najbolje bi bilo da vaša deca direktno razgovaraju sa njima. Da biste zaista uspeli da izvučete maksimum od svog deteta, ispišite ga iz škole dok ne nadoknadi sve vannastavne aktivnosti vezane za njegovu buduću profesiju. Treba da prestigne bar 78% dece iz nekadašnjeg odeljenja, po broju aktivnosti i sati provedenih na usavršavanju. Nakon toga ga  prepišite u bolju, zahtevniju školu gde nema gluposti kao što su igra i gubljenje vremena na druženje.


Izvor: Pasarella.rs


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Dete mora da se pelcuje frustracijama dok ...
Kako odrasta, ti pomalo kreneš da ga frustriraš, pomalo mu nešto ne daš.
12
Mrežni sistem koji štiti decu od pada sa p...
Zato što brinemo o bezbednosti Vaše dece i Vaših kućnih ljubimaca prepoznati smo kao najkorisniji proizvod iz oblasti ur...
8
OVO JE ZA 5+! Pismeni rad malog Teodora (9)
Pismeni rad devetogodišnjeg Teodora Kovačevića iz Beograda o njegovom ocu Milanu, koji je vrlo brzo postao viralan, razn...
8
Međedović
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
7





Deca koja imaju tantrume biće bogatija i u...
Ako se dete bori svim silama protiv tebe, ima tantrume i prkosi autoritetu - verovatnije je da će biti uspešnije u karij...
Kako prepoznati da je dete pod stresom i k...
Iako detinjstvo jeste najlepše doba, roditelji često greše kada misle da njihovi mališani nemaju nijednu brigu na svetu....



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here