|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kako porodica od sedam članova deli jedan krevet?

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 21.10.2015
Kada bi postojala disciplina ekstremno spavanje, izgledala bi baš ovako.Blogerka Elizabeth Boyce je skoro podelila sliku kreveta za 7 osoba koji je napravila za sebe i svoju porodicu, preuredivši krevet iz IKEE.

image
/11


 

 

Fotografija je podeljena i komentarisana veliki broj puta, te je ova mama odlučila da pozove ljude da napišu 10 pitanja koja se tiču aranžmana spavanja njene porodice.

Možda nije iznenađujuće, prva stvar koju ljudi žele da znaju je kako Elizabet i njen muž uspevaju da imaju seks kada su okruženi sa pet svojih potomaka, uzrasta od 11 godina do godinu dana. Odgovor je jednostavan. "Sex ne mora uvek da se dogodi u krevetu" - piše Elizabet. Dosta mladih koji završe na zadnjem sedišti auta to dokazuje. Ono što sputava odrasle je nedostatak mašte. Sigurna sam da ćete razumeti. U našoj kući, spavajući u jednoj sobi, iznenada smo dobili nekoliko drugih prostorija koje su potpuno prazne noću.

 

Photo: wanderingtheworldbelow.com/Elizabeth Boyce

 

 

Kada su čitaoci pitali zašto je porodica izabrala da spava u jednom velikom krevetu, Elizabeth je objasnila  da postoji nekoliko razloga, ali najvažniji je da cela porodica dobija više sna na ovaj način.

"San. San nam treba" - piše Elizabet.

Tom, suprug od Elizabet je nepokretan, i često bolestan tako da mu je noću potrebna nega. "Ranije sam trčala iz prostorije u prostoriju - od muža, do bebe koju dojim, zatim do starijih mališana da ih smestim u krevet, pa nazad do bebe da je umirim kako ne bi probudila ostale ... to je bio haos!"


"Od kako spavamo svi zajedno, beba ima svoju malu pećinu, blizu mene, a i naš mali 11-godišnji mesečar je dobio svoju pećinu. Naši stariji divljaci imaju svoj prostor a ja sam pri ruci Tomu ako mu zatrebam. Spavanje ljudi, vrlo jednostavno."


Na kraju, čitaoci su se zabrinuli, kako će svi stati u krevet, ako Elizabet i Tom dobiju još neko dete.

Elizabet je odgovorila kratko i jasno - "Nećemo dobiti više dece."
"A ako se to desi, daću vam kontakt Tomovog urologa, da napišete negativnu kritiku na njegov račun."
Izvor: www.essentialbaby.com

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Bože, spasi me vrtićke grupe pred osmi mar...
Nedavno se na Tviteru povela interesantna polemika, a sve na kontu čuvenog Dana žena iliti 8.marta kome hrlimo u susret....
5
Dečiji imunitet i kako ga ojačati
Bez besprekornog funkcionisanja imunog sistema organizam bi praktično bio pregažen spoljašnjim izazivačima raznih bolest...
5
Premostite generacijski jaz
Jaz među generacijama javlja se kad deca stasaju u tinejdžere. Neminovan je, a na roditeljima je da prihvate promene kod...
4
Dehidracija kod dece je opasna - kako je p...
Ne dozvolite da Vaše dete dehidrira, obezbedite mu dovoljno tečnosti, posebno tokom vrućih letnjih meseci…
4





“Pakutilo” i još ponešto što mame pamte
Deca odrastu a da se nismo ni okrenuli. Šta mi već nedostaje, šta znam da će mi uskoro nedostajati i zašto je ok da nosi...
Dvogodišnjakinja pati jer tata ne da da im...
video
Dvogodišnja Kennedy Kirkland objavljuje da ima dečka, a njeni roditelji postaju svesni da će razgovor o momcima i izlasc...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here