|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kekilou - magični svet za devojčice

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 3.11.2018
„Ja ću da budem mama“. „Ne, ja želim da budem mama“. I tako nebrojeno puta.

image
/11


Ova rasprava se čula iz sobe mojih devojčica koje vole da se igraju lutkama preuzimajući uloge mame i ćerke. Na trenutak sam odlutala, vratila se u detinjstvo, prisetila se mojih prvih lutaka i mojih igara sa starijom sestrom. Tek sad sam shvatila kakvu emotivnu i veliku vrednost imaju sve te naše igračke kojima smo se igrali nekada davno, kao deca, jer upravo su one ono što nam budi sećanja i stvara toplinu oko srca. Sestra i ja smo uvek delile uloge tako da je sestra bila mama, jer je starija, a ja kao mlađa sam uvek, bez pogovora, dobijala ulogu ćerke.

 

Iz sećanja me je „probudila“ rasprava koja je još uvek trajala. Morala sam da provirim u sobu i vidim zašto ne mogu da se dogovore koja će koju ulogu da preuzme. Ne, obe su insistirale da "budu mama". Na kraju su se dogovorile uz glasno negodovanje mlađe ćerke. Starija ćerka je bila mama, a mlađa devojčica ćerka. Imale su lutku koju su dobile uz kućicu za lutke koja je bila baš adekvatna za ulogu majke, ali nijedna lutka nije bila odgovarajuća za ćerku, pa su improvizovale te je uloga ćerke pripala plišanom medi.

 

Te večeri, kao i mnogih drugih, kada su obe zaspale nakon pročitane priče za laku noć, imala sam svojih „pet minuta“ kad sam mogla da se posvetim sebi. Da li će to biti dobra knjiga ili dobar film bilo mi je svejedno. Bilo mi je bitno da napunim baterije za naredni dan. Pretraživala sam po internetu koji film da gledam, a onda sam se setila da je idealan trenutak za potragu rođendanskog poklona za mlađu ćerku. Znam da bi se najviše obradovala igrački. Naravno, tu je uvek neka knjiga, ali kakvu igračku da joj kupimo kad ih imaju obe i previše? Pa da, tačno! Nemaju lutkicu koja bi preuzela ulogu ćerke. I pored toliko lutkica na internetu nijedna mi nije privukla pažnju.

 

Taman kad sam htela da odustanem od potrage nešto mi je privuklo pažnju. Našla sam upravo ono što svaka devojčica može da poželi. To su Kekilou lutkice, koje imaju magičnu moć transformacije, kolektibilne su i inspirisane modnim trendovima. One nisu obične lutkice jer svaka od njih krije posebno iznenađenje, u njima se nalazi sjaj za usne, šljokice za usne ili senka. Ono što me je posebno obradovalo je obaveštenje u opisu Kekilou lutkica u okviru koga piše da roditelji treba da budu bez brige, jer je šminka prilagođena osetljivoj dečijoj koži. Laknulo mi je, jer ne volim da na dečije lice stavljamo nešto što nije proverenog sastava.

 

Trebalo je da odlučim koju Kekilou lutkicu da kupim, jer izbor je veliki. Najviše mi se dopala Kekilou double, jer sadrži dve lutkice. Jeste da sam prvobitno tražila samo jednu, ali na ovaj način će obe moje ćerke dobiti po jednu lutku. U ovom pakovanju postoji iznenađenje za devojčice koje vole da stavljaju sjaj na usne i senku na oči. Odluka je pala. Ovo ću uzeti mojoj malenoj, a ona će svakako poklon da deli sa svojom sestrom.

 

Ujutru sam već bila ispred prodavnice, međutim, kada sam se našla ispred svih tih lutkica, više nisam bila sigurna koju lutku zaista želim da im kupim. Svaka je bila posebna i svaka je krila različito iznenađenje. Ipak, odlučila sam da uzmem svoj prvobitni izbor - Kekilou double, ali sam kupila još jedan neizostavan detalj među igračkama koje devojčice vole, a to je Kekilou party torba. Ona sadrži salon za lepotu i diskoteku za zabavu za Kekilou lutkicu. U njoj se nalazi još jedno iznenađenje, Kekilou lutkica sa magičnom kosom, tj. lutkica koja menja boju kose.

 

 

Rođendan je za dva dana, a malena naravno ne može da iščeka poklon iznenađenje. Kao ni starija ćerka, jer i ona voli iznenađenja bez obzira što poklon nije za nju. Pa hajde da otvorimo. Za njih je to bilo prelepo iznenađenje, posebno za malenu jer ona voli šminku i šljokice, kao prava mala dama.

 

Iz njihove sobe su se čuli oduševljeni uzvici. Bile su presrećne. Lutkice su im se toliko dopale da su od tetke naručile još jedno pakovanje, ovaj put Kekilou K set koji je u obliku cveta i koji sadrži šminku i četkicu za nanošenje šminke. Ono što je devojčice kod ovog modela dodatno oduševilo je svetleće ogledalce koje se upali kada se lutkica stavi u centar.

 

 

Ukoliko i Vi sami ne možete da se opredelite čime da obradujete svoju devojčicu i šta je to drugačije od ostalog što će ih oduševiti i iznenaditi, budite sigurni da su Kekilou lutkice pravi izbor i nepogrešiva odluka. Samo treba da se odlučite koju kupiti, jer sve su predivne i magične ♥

 

Treba li da spominjem da su moje devojčice te iste večeri zaspale sa lutkicama u naručju?



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

SKRIVENO BLAGO VULKANOVOG SAJMA KNJIGA
U susret Vulkanovom sajmu knjiga koji se ove godine, četvrti put za redom, održava od 14. do 22. oktobra, Vulkančić je z...
16
Pomozite detetu da lakše pregrmi polazak u...
Mala škola za velike đake. Kako da se snađeš u najturbulentnijem periodu školovanja.
10
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
9
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
6





POKLANJAMO KNJIGU: "Moje pantalone su ...
Slikovnica o malom srcu na gaćicama, ali velikom u grudima!
Osvojite Feltro edukativne igračke
Deca vole igračke! To je nedvosmisleno! Ipak, prilikom izbora istih treba imati u vidu da igračka nije samo stvar koja ć...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here