Ringerajin kuvar: lelaigor
    
    
  
 
         
   
 
                
    
    
            
            
       
       
       
       
- Glavica kineskog kupusa
 - parče belog mesa
 - kisela pavlaka
 - so
 - vegeta
 - malo ulja
 - bosiljak
 - timijan
 - majoran
 

- Kineski kupus iseći i skuvati u posoljenoj ključaloj vodi.
 - Belo meso iseći na trakice i propržiti na malo ulja.
 - Začiniti vegetom, bosiljkom, timijanom i majoranom. Kada je meso skoro gotovo, dodati proceđen skuvani kupus i jednu kiselu pavlaku i ostaviti da se tako krčka dok meso ne bude skroz kuvano. 
 
Ovo jelo možda može da se napravi i sa oobičnim kupusom, ali ovako i sa dodatim začinima, ima zanimljiv šmek.
 
 
                
                
                
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
         
        
        
        
         
         Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
      
     		
    
        
            
    Testenine allla pizzaiola
    
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
 
    
Tzatziki salata
Ringerajin kuvar: Maraj
3
 
 
		
    
        
            
    Rudolfov jednostavni ručak
    
Ringerajin kuvar: cvećka
3
 
    
Polpetone
Ringerajin kuvar: lanajelena
3