Ringerajin kuvar: lelaigor


- U zavisnosti od toga kakav je krompir, može prethodno da se skuva u ljusci, očisti i iseče na kolutove, a može i presan da se iseče na kolutove.
- Crni luk iseći na kriškice. U tiganj sipati ulje, zagrejati, sipati zajedno krompir i luk.
- Peći uz mešanje.
- Posoliti po ukusu.
- Gotovo je kada je krompir potpuno pečen.
Količine nisam napisala, stavite po želji i ukusu. :)Ovo je veoma ukusan prilog uz bilo koje jelo. Malo drugačiji od ostalih jela sa krompirom na koje smo navikli, a uz to je zdrav.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Brokoli salata
Ringerajin kuvar: salle
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2