|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: Nedja RR
Ključne reči:

image
/31


Sastojci

  • 150g krekera
  • 300g svežeg kravljeg sira
  • 100g pavlake
  • 1 kašičica seckanog peršuna
  • 300g tvrdog sira sečenog na kocke
  • 50g zelenih maslina bez koštica
  • čeri paradajz isečen na polovine ili običan isečen na kocke
  • 100g pršute isečene na kocke
  • 100g sira isečenog na listiće
  • paradajz isečen na kocke

 

Priprema

  1. Umutiti dobro oceđen sir sa pavlakom, dodati peršun i so.
  2. Na kreker stavljati pripremljeni sir, na to drugi kreker, pa opet sir.
  3. Na krekere slagati sir, masline i paradajz/pršutu, sir i paradajz, pa probosti čačkalicom.

 

Savet

Ostaviti ih da odstoje oko 2h da bi krekeri omekšali dovoljno da kroz njih može da prođe čačkalica a da se ne slome.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
3
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
2
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2





Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Pita sa mesom i jogurtom
Ringerajin kuvar: vikiveki



Anketa

Трудна
пеперутка16

Када вам је почео да се види стомак? Када су почели да вас гледају као да сте трудна и да вас питају о трудноћи?

Click Here