|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mama ti nije rekla, ali treba da znaš

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 9.11.2016
Blogerka i majka, Nataša Krejg, savršeno je opisala tačno ono što svaka majka oseća, zbog čega strahuje i šta želi, ali to nikada ne kaže svojoj deci.

image
/11


Majka često plače

Plakala je kada je saznala da je trudna. Plakala je kada te rodila i kada te prvi put držala u naručju. Često je plakala od sreće ili straha, još češće od brige. Majka oseća tvoju bol i sreću, čak i kada uopšte nisi svestan toga.


Majka želi taj poslednji komad kolača

Ali kada shvati da ga i ti želiš, izgubi apetit. Srećnija je kada si ti sit.


Majku boli

Kada biste je počupali, ogrebali noktićima koje se plašila da skrati, bolelo je… A bolelo je i kada biste je ugrizli prilikom dojenja. Bolelo je i kada je rađala, nosila… Često majku boli.


Majka se uvek plaši

Od trenutka kada si došao na svet, ona je tu kao zaštitnik. Govorila bi „ne“ kada bi neko zatražio da te drži u naručju, jer niko te nije mogao tako sigurno držati kao ona. Srce joj je zastajalo u trenucima kada si nesigurno koračao prvim koracima. Do kasno bi ostajala budna, proveravajući da li je sve uredu u kući, a rano se budila da te isprati u školu. Kada bi se sapleo, tu je bila da te uhvati. Bila je tu da otera loše snove. Ni noćne more nisu ti mogle ništa. Majka je tu da sve bude kako treba.


Majka zna da nije savršena

Zapravo je ona sama svoj najveći kritičar. Ponekad mrzi samu sebe. Uvek je htela da bude savršena majka, da pazi da ne učini nešto pogrešno, ali samo zato što je ljudsko biće, pravila je greške, koje je verovatno još i danas proganjaju. Kada bi mogla da vrati vreme, svaka majka bi želela da popravi ono što je napravila pogrešno. Ali ne može. Zato budi dobar prema svojoj majci, jer radila je kako je najbolje znala.


Majka te često gledala dok spavaš

Brojne su besane noći kada te molila da zaspiš, pevušila ti i nadala se da ćeš se ubrzo umiriti. Onog trenutka kada si utonuo u san, gledajući tvoje okice i bezbrižno lice njen umor istog trena je nestao.


Majka te nosila duže od devet meseci

Ona te nosila u naručju dok je čistila, dok je jela… Iako su je bolele ruke i leđa, ona te je držala jer si to želeo. Ljubila te, grlila, igrala se, a ti si se osećao zaštićenim.


Majci se svaki put srce slomi kad zaplačeš

Činila bi sve da te uteši, a ako nije uspevala, bila je beskrajno tužna.


Majci si uvek na prvom mestu

Često je izlazila iz kuće gladna, nenaspavana i nedoterana. Uvek je stavljala tvoje potrebe ispred svojih. A na kraju dana je bila toliko umorna da često nije mogla ništa za sebe da učini. Ipak, sutradan, bi opet sve to ponovila jer te voli.


Majka bi opet učinila isto

Biti majka je najteže. Majka plače, trpi, pokušava, ne uspeva, radi i uči. Majke se raduju i vole više nego što i same mogu da zamisle. I uprkos svoj boli, tuzi, besanim noćima, brigama, majka bi za svoje dete uvek i ponovo sve učinila. Zato, sledeći put kada vidiš svoju majku reci joj hvala i pokaži joj da je voliš. To su reči koje sigurno uvek rado čuje.




izvor: beograd.in


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

10 stvari koje treba da URADITE SA PORODICOM
Ako ne možete da se setite kada ste poslednji put ručali zajedno sa svojom porodicom i zajedno proveli dan, vreme je da ...
4
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
4
Majčinstvo je teško
Majčinstvo je teško, ali ne onako kako sam zamislila.Uvek sam bila iznenađena kad čujem nove mame kako uzvikuju: "Misli...
3
Percepcija se promeni kada dobijete dete, ...
Stvari zbog kojih smo najčešće osuđivali druge roditelje (sve dok i sami nismo postali roditelji)...
3





Kada ste svom partneru pred decom rekli „V...
Naučimo našu decu šta je ljubav kako bi ovaj svet bio lepše mesto, najpre za njih same. Neka ta slika ljubavi u njihovim...
Izvini što sam galamila na tebe
Izvini što sam galamila na tebe iz svih onih razloga kojih se više ni sjetiti ne mogu, a ti ih se sigurno sjećaš, jer ka...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here