|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

MAME KAŽU: Pomoć protiv komaraca - MAPEZ sprej

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 20.5.2022
Mapez sprej je mnogim mamama pomogao u borbi sa komarcima, a njihova iskustva objedinili smo na jednom mestu i sa ponosom ih delimo putem ovog teksta.

image
Osim što ujedaju pa nakon toga sve svrbi i crveni se , komarci mogu da izazovu i alergijsku reakciju, pogotovo kod beba i dece. Spring kids photo created by bearfotos - www.freepik.com
/11



Jedva ste dočekali lepo vreme da možete boraviti u prirodi, ali čim provirite kroz vrata, napadaju vas komarci.

 

Komarcima su deca posebno primamljiva, pa im dečija nežna, mekana, topla koža predstavlja pravu gozbu. Nekada u tolikoj meri da izgleda kao da su boginje u pitanju, a ne ubodi komaraca. Osim što ujedaju pa nakon toga sve svrbi i crveni se , komarci mogu da izazovu i alergijsku reakciju, pogotovo kod beba i dece.


Komarci mogu da budu i prenosioci ozbiljnih bolesti

To mogu biti malarija, groznica Zapadnog Nila, Ros river groznica, virusni encefalitis, limfatička filarijaza i mnoge druge. Svake godine širom sveta najmanje milion ljudi umire od malarije. Prema podacima svetske zdravstvene organizacije broj obolelih od različitih infektivnih bolesti koje prenose komarci se povećava iz godine u godinu kako u svetu tako i kod nas.


Šta primeniti kao efikasnu i bezbednu zaštitu?

Mame na Ringeraji pišu svoja iskustva sa MAPEZ sprejom i dele sa nama na koji način je pomogao njima i/ili članovima porodice. Iskustva mama nam govore da je Mapez postao omiljeni i neizostavni član svake porodične apoteke. Jedan deo mnogobrojnih pozitivnih iskustava mama objedinili smo na jednom mestu, i sa ponosom ih delimo putem ovog teksta.

 

Mama Ružica iz Vrbasa

Mapez smo kupili i ćerka je bila osuševljena mirisom, mislila je da je mirišem da bude "lepa", Najbitnije je da nije bilo nekih reakcija na koži, s obzirom da ima dosta osetljivu kožu, to me je brinulo. Mazali smo je pred spavanje, samo su tabani ostali nenamazani i na kraju je komarac ujeo za taban, ali i to je verovatno bilo već pred zoru kad je već sprej izgubio dejstvo. U svakom slučaju smo zadovoljni proizvodima i sigurno ćemo probati još mnogo toga iz ovog širokog asortimana.


Mama Danijela iz Beograda


Divnog mirisa, nelepjiv i iznad svega delotvoran – obavezan pratilac svake šetnje po prirodi već od proleća. I ne zamo što štiti od komaraca, već sam primetila da ga ni krpelji nikako ne vole, a moja devojčica je prosto magnet za iste. Uglavnom, sada nikuda bez njega leti.

 

Mama Milijana iz Niša

Ja moram da pohvalim
Mapez sprej jer mi je mnogo značio letos. Ja lično obožavam Mapez sprej. Mama sam tri devojčice, najmlađa je još bebica ali već na leto ćemo sigurno i njoj mazati ovaj divni sprej. Srednja ćerkica ima baš svetao ten i kada je ujede komarac javi se velika i bolna reakcija na koži. Zato je uvek mažemo i pazimo kada je sezona komaraca. Prilično sam oprezna kada kupujem kozmetiku i preparate poput ovog za decu, ali znajući da Pharmalife brine o sastojcima u ovom spreju, lako sam se odlučila baš za ovaj. Što se tiče samog spreja, ima lep i prijatan miris, koža nije ulepljena a i ne isušuje je. To mi je posebno bitno jer mi ćerkica ima suvu kožu i ostali sprejevi su znali da je iziritiraju. Sve pohvale za ovaj proizvod, uvek ga imam kod sebe u torbi leti.


Mama Tamara iz Rabrovca

Mlađe dete je alergično na ujede komarca od rođenja, tako da je jedino što smo smeli da koristimo bio MAPEZ koji je blagog mirisa i najbitnije komarci nisu prilazili detetu, Mada su i mama i tata malo krali mapez :)

Mama Dušanka iz Beograda

Koristimo i Mapez sprej, on je naš drugar kad krenemo u šetnju i parkić!! Hvala vam što brinete o zdravlju naše dece!

Mama Jovana iz Novog Sada

Nemam dilemu koje proizvode cu koristiti sa drugim detetom, sa prvim stalno u nekom strahu, mislim da sam svakog proizvođača toliko detaljno prostudirala i znam sve sastojke napamet. Naravno da sam se odlučila za PHARMALIFE... Još kada sam dobila više nego pozitivnu preporuku od pedijatra, a zatim i od apotekara (u nekoliko apoteka) svaka dilema je otklonjena. MAPEZ SPREJ nas je spasio... često smo kod bake i deke na selu pored Dunava, gde komaraca i insekata ima na izvoz... od sada više nemamo problem sa njima, beže od nas, a naša koža više nije istačkana ujedima, konačno. ŽIVEO MAPEZ!


Mama Marija iz Kruševca

U najezdi komaraca, počela sam da koristim
Mapez Spray, ovo je čudo!!!! Samo priđu, čak i ne slete na njegovu svilenu nežnu kožu!
Hvala Pharmalife!

 

 

Mama Mila iz Beograda

Mapez protiv komaraca predivno miriše i štiti što je najvažnije. Najviše nam koristi na letovanju i kada je sezona komaraca. Nekad malo naprskam i zavesu pa otvorim prozor leti i komarci ne ulaze u spavaću sobu pa možemo fino da odspavamo.

 

Mama Isidora iz Novog Sada

Pharmalife proizvode obožavamo. Kad kupujem proizvod za svoje dete prvenstveno biram kvalitet, pogotovo kada je zdravlje u pitanju. Mapez sprej je odličan, moje dete nijedan ubod komarca nije imalo zahvaljujući njemu, a inače dok smo koristili neke razne sprejeve i kreme uvek je bio sav izujedan.

Mama Jasmina

Pharmalife je za svaku pohvalu. Koristili smo svi Mapez sprej i oduševljeni smo-posledica od komaraca nije bilo i posteđeni smo neprijatnosti. Sprej je kombinacija ulja 6 trava -limunska trava, zdravac, litsea, lavanda, nana i slatki badem. Baš prijatan miris se svima nama dopao ali i prirodni sastav nas je uverio da je delotvonost moguća i bez puno hemije. Ja sam inače alergična na sve i svašta i bilo mi je pravo olakšanje kad sam videla da u sastavu Mapez spreja nema ničega sto bi me iritiralo. Divotica. Lako se nanosi i formira tanak film koji je odlična zaštita i za svaku preporuku.


Mama Violeta iz Niša

Na more obavezno nosimo Mapez sprej koji fenomenalno miriše, na limun, kako već kaže moj sin. Dok šetamo leti često osetim da i ostala deca mirišu na taj sprej.

Mama Mirjana iz Beograda


Pre mesec dana smo kupili i Mapez i odbili sve komarce... Osim onih kada nas tata vodi napolje, pa zaboravi da namaže decicu...
Sada na more nosimo obavezno, jer možda i tamo ima komaraca a i da budemo sigurni da ćemo biti zdravi uz prirodne proizvode.
Veliki pozdrav za Pharmalife.



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pravila za prvu pomoć
Nezgode se deci obično ne dešavaju u saobraćaju nego kod kuće ili napolju, u igri. Na sreću, roditelji su uglavnom u bli...
5
PRONAĐI ME! Nestala 2-godišnja devojčica u...
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je danas u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora. Prvi put u Srbiji pokrenut sistem ...
5
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
5
LABKOVSKI: 10 grešaka kojim vam je majka u...
Psiholog Mihail Labkovski je govorio o glavnim greškama koje većina majki pravi. Iako se čini da to rade skoro sve...
4





Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Vaške i svrab, kako ih prepoznati i kako i...
Ako se otkriju vaške, ne treba zaboraviti da i drugi ukućani mogu imati parazite i zaraziti druge, a pranje kose šampono...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here