|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Muškarcima je fudbal dobar isto kao i seks

Blic online (www.blic.rs), 26.4.2012
Grupa španskih i holandskih istraživača otkrila je zašto muškarci širom sveta toliko vole da gledaju kako dve ekipe igrača trče za loptom na travnatom terenu.

image
/11


 

U svojoj studiji, naučnici sa Univerziteta u Valensiji i Amsterdamu istuči da je muškarcima praćenje fudbalske utakmice isto toliko uzbudljivo koliko i seks.


Na osnovu testa koji su sproveli nad grupom od 50 navijača koji su gledali utakmicu između reprezentacija Španije i Holandije na Svetskom prvenstvu 2010, oni su ustanovili da je njihov nivo testosterona bio izuzetno visok za sve vreme trajanja meča, bez obzira da li je ekipa za koju navijaju pobeđivala ili gubila.




Visoki nivo testosterona ukazuje na zadovoljstvo koje se može meriti sa efektima seksa, kazao je vođa istraživanja Lender van der Meij, navodeći da je kod mlađih navijača, posebno kod onih čija je ekipa gubila na terenu, zabeležen i visok nivo krotizona - hormona stresa.

 

23. april 2012.
Kompletan tekst pročitajte na
www.blic.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uskršnja URADI SAM KLACKALICA
Da bi ove godine dete napravilo posebnu Vaskršnju čestitku – napravićemo ovu klackalicu Uradi Sam Uskršnju Karticu.
12
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
4
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
4
Ne ostajem kod kuće s decom da bih bila či...
Biti kod kuće s decom najlepši je posao koji sam ikad imala, bez ikakve sumnje, ali je i najteži.
3





Kada ste svom partneru pred decom rekli „V...
Naučimo našu decu šta je ljubav kako bi ovaj svet bio lepše mesto, najpre za njih same. Neka ta slika ljubavi u njihovim...
Zašto posle maminog porođaja, tate gube li...
Nove mame su možda zabrinute zbog prvog seksa nakon porođaja, ali stručnjaci tvrde da ni tatama nije lako.



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here