|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

NAGRADNI KONKURS: Parove spoji i Nutrino Junior nagrade osvoji!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 7.6.2023
Vreme je da ponovo aktivirate svoje sive moždane ćelije! Nutrino i Ringeraja vas pozivaju da otkrijete parove i trenirate pamćenje, jer to vam može doneti nagradu. Nagrade su odlične, pa zato brzo u akciju!



Lepo vreme je ponovo sa nama, a time i bezbroj prilika da više vremena provodimo sa mališanima napolju. Takođe, srećni smo što možemo da vam pružimo priliku da osvojite sjajne nagrade brenda Nutrino Junior. Kako? Uz trening pamćenja, naravno!


Zajedno sa Nutrinom vas pozivamo da se radujete sunčanim danima, igrate porodične igre i takmičite se u jednoj posebno zanimljivoj: "Parove spoji i Nutrino Junior nagrade osvoji". Zajedno ćemo se zabaviti, treniraćete svoje sive ćelije i ujedno možete osvojiti jednu od sjajnih NUTRINO JUNIOR NAGRADA!


Pronađite Nutrino Junior parove i jedna od 5 atraktivnih nagrada može biti vaša. 5 dobitnika osvaja po jedan Nutrino Junior ranac koji sadrži: 

 

  • Nutrino Junior pouch čokolada, pomorandža, keks i jabuka, 100g
  • Nutrino Junior pouch vanila, žitarice, jabuka i jagoda, 100g
  • Nutrino Junior pouch keks, jabuka i banana, 100g
  • Nutrino Junior pouch čokolada, jabuka i banana, 100g
  • Nutrino Junior pouch čokolada, pomorandža, keks i jabuka, 180g
  • Nutrino Junior pouch vanila, žitarice, jabuka i jagoda, 180g
  • Nutrino Junior pouch keks, jabuka i banana, 180g
  • Nutrino Junior pouch čokolada, jabuka i banana, 180g
  • Suva kaša sa keksom, 200g
  • Suva kaša sa kakaom, 200g


Igrajte se sa detetom/decom! Bićete iznenađeni koliko im dobro ide u otkrivanju parova i sa koliko entuzijazma će se uhvatiti u koštac sa zadatkom. Zajedno ćete biti jači, i zajedno ćete još brže doći do pravog rešenja.



Igrajte sada!

       Kliknite OVDE >>>      


 

Učestvovati možete do petka, 7. jula 2023. godine zaključno sa 23:59h (odnosno i 7.7.). Prvog radnog dana nakon završetka takmičenja, odnosno 10.7.2023. na portalu Ringeraja.rs pronaći ćete objavu sa srećnim dobitnicima, koje će Nutrino tokom leta obradovati sjajnim nagradama.

 

Želimo vam dobro pamćenje i mnogo spojenih parova!

 

U nastavku pročitajte detaljnija pravila nagradnog konkursa.

 

 

Nutrino Junior igra memorije 

 

PRAVILA TAKMIČENJA

 

1. Opšte odredbe

Danu media d.o.o. Beograd, Jedrenska 2A/9, 11000 Beograd (organizator), pod sponzorstvom kompanije Fabrika dečje hrane d.o.o. (u daljem tekstu sponzor) između 7.6.2023. i 7.7.2023. na portalu www.ringeraja.rs priređuje nagradni konkurs "Parove spoji i Nutrino Junior nagrade osvoji".


2. Nagrada

Na kraju nagradnog konkursa, organizator će žrebanjem odrediti 5 dobitnika između svih prijava korisnika koji su učestvovali, a dobitnici će osvojiti po jedan Nutrino ranac koji sadrži:

  • Nutrino Junior pouch čokolada, pomorandža, keks i jabuka, 100g
  • Nutrino Junior pouch vanila, žitarice, jabuka i jagoda, 100g
  • Nutrino Junior pouch keks, jabuka i banana, 100g
  • Nutrino Junior pouch čokolada, jabuka i banana, 100g
  • Nutrino Junior pouch čokolada, pomorandža, keks i jabuka, 180g
  • Nutrino Junior pouch vanila, žitarice, jabuka i jagoda, 180g
  • Nutrino Junior pouch keks, jabuka i banana, 180g
  • Nutrino Junior pouch čokolada, jabuka i banana, 180g
  • Suva kaša sa keksom, 200g
  • Suva kaša sa kakaom, 200g


Nagrada se ne može zameniti za bilo koju drugu nagradu ili novac.

 

3.  Ko može da učestvuje?

U takmičenju imaju pravo da učestvuju svi korisnici portala Ringeraja.rs. U takmičenju nemaju pravo da učestvuju zaposleni u Danu media doo Beograd, kao i saradnici organizatora takmičenja (administrator). Ukoliko se prilikom provere podataka dobitnika nagrada, ustanovi da je došlo do kršenja ovog pravila, nagrada/nagrade će se podeliti sledećem takmičaru prema prethodno ustanovljenoj klasifikaciji, a koji je učestvovao u skladu sa pravilima. Učestvovati mogu i korisnici van Srbije, ali se nagrada šalje na adresu u Srbiji.



Igrajte sada!

       Kliknite OVDE >>>      


 

 

4. Prijava za učestvovanje 

Učestvovanjem u takmičenju registrovani korisnik ne preuzima dodatne obaveze ili ograničenja sadašnjih opštih uslova korišćenja portala Ringeraja.rs, takođe ima pravo da istupi iz takmičenja ili da odbije nagradu. 


5. Način takmičenja

Organizator takmičenja će pozvati sve članove portala Ringeraja.rs da aktivno učestvuju u takmičenju putem objave na Facebook stranici, kao i putem teksta na portalu Ringeraja.rs. Na portalu će biti objavljena posebna stranica namenjena takmičenju.

Takmičenje će zvanično početi u sredu 7. juna 2023. u 00 časova, a završiće se u petak 7. jula 2023. u 23.59 h. Takmičenje će trajati u ovom periodu svakodnevno, 24 sata bez prekida.

Zadatak takmičara je da pronađu i spoje parove identičnih slika. Kada ih pronađu, treba da unesu sve tražene podatke (ime, adresu, broj telefona i e-mail) i na kraju kliknu na dugme "Potvrdi". Nakon toga, korisnik može ponovo da se takmiči klikom na dugme "Igraj ponovo". Što više puta učestvuje, takmičar ima više šanse da bude izvučen kao dobitnik.

Prilikom traženja parova, učesnicima se meri i vreme, tokom koga su svi parovi tačno spojeni, ali se ovo vreme ne uzima u obzir za dodelu nagrada i dobitnici se određuju isključivo žrebom. Vreme je samo informativni podatak za igrača, koji na taj način može da proceni svoj napredak u igri.

Izvlačenje će se održati prvog radnog dana nakon završetka takmičenja, odnosno 10. jula 2023. godine u sedištu kompanije Danu media d.o.o, rezultati će biti istog dana objavljeni na www.ringeraja.rs, a dobitnici će biti obavešteni i e-mailom.

 

6. Dostava i preuzimanje nagrada

Dobitnicima će nagrade biti poslate na adresu u Srbiji, o trošku sponzora, u roku od 30 dana od završetka takmičenja.

 


Igrajte sada!

       Kliknite OVDE >>>      


 

 

7. Prikupljanje i korišćenje podataka

Organizator takmičenja se obavezuje, da će podatke prikupljene u toku takmičenja koristiti u skladu sa zakonom. Ukoliko je radi pružanja kvalitetnije usluge korisniku računara potrebno instalirati dodatnu funkciju, korisnik će biti obavešten i upitan za dozvolu. Bez izričite dozvole, funkcija neće biti instalirana u sklopu dodatne funkcionalnosti sistema.

Svaki učesnik takmičenja se slaže, da organizator obrađuje lične podatke dobijene od učesnika tokom takmičenja, u svojim zbirkama, koristi ih za statističku obradu,  za namene takmičenja i za slanje informacija (elektronskom poštom i običnom poštom).

Organizator takmičenja sve lične podatke koji se dobiju od učesnika, štiti u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita ličnih podataka. Organizator lične informacije dobijene od učesnika sme koristiti isključivo u svrhe za koje su dobijene. Učesnik ili njegov staratelj, ili zakonski zastupnik može u svakom trenutku opozvati saglasnost za korišćenje ličnih podataka prikupljenih tokom konkursa za potrebe direktnog marketinga.

 

Danu media d.o.o.

Beograd, 6. 6. 2023.

 


Igrajte sada!

       Kliknite OVDE >>>      



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
7
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
3
Evo zašto mame objavljuju slike dece bez g...
Na Instragramu sve je više fotografija beba i dece slikanih bez glave u kadru. U pitanju je novi trend koji onlajn mame ...
3
Kako se živi bez majke? Teško. Ali neko i ...
Kako se živi bez srca ispod kojeg si disala i rasla prije ovog nepredvidivog svijeta.
3





U Srbiju stigao novi hit Lijan Morijarti
Devet potpunih stranaca je fascinantan triler čije se stranice „gutaju“ bez daha. Uzbudljivost ove priče na viši nivo di...
Premijera BARBI: VELIKI GRAD, VELIKI SNOVI
photo
Uprkos tome što su se odmah sprijateljile, Barbi i njena nova drugarica moraju da se takmiče za „solo u centru pažnje“ n...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here