|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Pileći paprikaš

Ringerajina kuhinja, 8.6.2013
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 500 g piletine
  • 500 g krompira
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 šargarepe
  • 2 kašike brašna
  • 1 kašika slatke začinske paprike
  • po ukusu so
  • biber
  • suvi biljni začin


  1. Na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk. Kada luk zastakli ubaciti piletinu koju smo isekli na manje komade i naliti vodom da to sve pokrije. Kuvati na srednjoj temperaturi dok meso ne omekša, otprilike sat vremena, a to zavisi od piletine. Dodavati vodu po potrebi.
  2. Dodati krompir isečen na kockice i sitno isečenu šargarepu. Začiniti po ukusu i kuvati dok meso i povrće ne omekšaju. Na malo ulja, kratko, propržiti brašno i slatku začinsku papriku pa zapržiti paprikaš.


Služiti toplo, uz salatu po izboru

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj
Piletina sa lažnog roštilja
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Дојење.
Admin

Да ли мислите да је истина да што дуже жена доји, то је бољи имунитет детета?

Click Here