|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Pohovane tikvice iz rerne

Ringerajina kuhinja, 21.10.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • tikvice
  • vegeta
  • so
  • prezla
  • jaja


  1. Tikvice oljuštite i isecite uzduž. Posolite ih iostavite da malo odstoje i puste vodu.
  2. Umutite nekoliko jaja i začinite ih vegetom.
  3. U nauljenu vatrostalnu posudu, stavljajte red oceđenih tikvica, dobro pospite prezlom i prelijte sa malo jaja. Onda sledeći red tikvica, pa prezla i jaja, i tako sve dok ne utrošite materijal.
  4. Pecite na 200C, dok tikvice ne budu pečene.


Ovo jelo je dobra i zdrava alternativa za pohovane tikvice pečene u dubokom ulju. Kao prilog možete poslužiti pečeni ili pire krompir, kao i pirinač.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Rolat od mlevenog mesa sa jajima
Ringerajin kuvar: vikiveki
4
Bakine pitice sa sirom
Ringerajin kuvar: Modessty
3
Mafini od sira
Ringerajin kuvar: snowwhite7
3
Prebranac (bez brašna)
Ringerjin kuvar: guppy RR
3





Picoline
Ringerajin kuvar: Maraj
Bele pihtije
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Dilema
Pansophia

Ime za musku bebu

Isak (31%)

Aleksa (69%)


Ukupan broj glasova: 88

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here