Ringerajin kuvar: lesica RR

- 3 srednja praziluka iseckana na kolutove
- 1 srednja šargarepa takodje na kolutove sečena
- 1/2 kg mlevene junetine ili još bolje teletine
- 1 pakovanje topljenog sira
- 1 kocka za supu koja se ubaci na 2,5 l vode
- začini po ukusu (so ,biber i mešavina suvih začina)

- U dubljoj šerpi se izdinsta na malo ulja praziluk sa šargarepom,u drugoj se izdinsta takodje na malo ulja meso u koje se ubaci so,biber,začini
- Kada je gotovo ubaci se meso u praziluk i nalije sa pola pripremljene supe,ostavi se kad proključa par minuta (bude baš gusto) a onda se doda i ostatak supe. Kada ovo opet proključa,zavisno od ličnog ukusa ko kako voli,može a i ne mora da se doda još malo vode. Uglavnom,kada je postignuta gustina čorbe koja je po volji,u kjučalu čorbu se ubaci topljeni sir i pusti se da se otopi.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuci ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR
4
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2