|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

POKLANJAMO ODMOR NA ZLATIBORU ZA CELU PORODICU!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 26.1.2024
Konkurišite za sjajnu nagradu, odmor u KLUB-u SATELIT, koji je jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru!

image
Brend SATELIT je decenijama poznat kako po uslugama tako i po svom izgledu, u vidu prelepog zamka.
/11


Danas...da nije naših planina, da li bi naša deca uopšte znala šta je sneg? Da li bi doživela spust niz zabelelo brdo, mokre rukavice, grudvanje? Ja sve to želim mojoj deci. I nemojmo zaboraviti da Zlatibor nije samo "zima". Zlatibor je mnogo više od toga. Pokušajmo da budemo zahvalni što živimo ovde, gde se menjaju sva četiri godišnja doba. A naši klinci vole i zimu, ali i proleće, leto, jesen na Zlatiboru, pod uslovom da smeštaj bude u KLUBU SATELIT!

Zašto baš KLUB SATELIT? Razloga je puno, izdvojićemo samo neke:

  • Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • Vrhunska ukusna domaća hrana
  • Spa-centar i zatvoren bazen sa slanom vodom
  • Domaćinski prijatna atmosfera
  • Odlična lokacija i smeštaj po vašoj meri
  • Sva deca do 15 godina starosti imaju gratis smeštaj, hranu i spa-centar


Zbog svojih kvaliteta, jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru, kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju.


Klub Satelit


Brend SATELIT je decenijama poznat kako po uslugama tako i po svom izgledu, u vidu prelepog zamka zelenog krova. Na Zlatiboru je prisutan već skoro 25 godina. U mirnom delu centra Zlatibora, na Obudovici, nalazi se hotel KLUB SATELIT (www.satelit.rs) koji je kao prepoznatljiv brend ugostio više od 50.000 gostiju. U istoj ulici, ponosni su na njihov drugi hotel SATELIT LUX koji uskoro završavaju kao investitori i kojim će u potpunosti upravljati menadžment brenda SATELIT.

Takođe, počelo se sa izgradnjom SATELIT LUX RESIDENCES & SPA, čiji su apartmani projektovani da zadovolje sve potrebe luksuznog i mirnog stanovanja. U pitanju
 je treći objekat brenda SATELIT, koji će sadržati restoran, spa-centar, apartmane različite kvadrature. Lokacija je u prelepom i mirnom kraju, na samo par minuta hoda od pijace, gondole i jezera, mirnim i neprometnim ulicama. Objekat se gradi po najsavremenijim standardima i najkvalitetnijim materijalima, tako da će ispunjavati sve energetske, bezbednosne, pristupne, građevinske i tehnološke standarde koji garantuju kvalitetan prostor za stanovanje. Za sva dodatna pitanja koja se odnose na kupovinu apartmana, možete se obratiti se menadžmentu SATELIT-a, kako bi se organizovao sastanak u njihovim prostorijama (Beograd ili Zlatibor).

 

 

    POKLANJAMO PUTOVANJE NA ZLATIBOR ZA CELU PORODICU!

U saradnji sa @klubsatelitzlatibor želimo da nekoliko porodica obradujemo odmorom u hotelu KLUB SATELIT. U konkursu mogu učestvovati sve porodice, koje mogu osvojiti jednu od nagrada, i to:

 

2 X GLAVNA NAGRADA

3 dana/2 noćenja za do 4 osobe na bazi polupansiona sa korišćenjem spa centra. Termin odmora može se iskoristiti u periodu od 1. marta. do 30. juna 2024. godine. (izuzev u danima za vreme uskršnjeg i prvomajskog praznika)

 

4 X DODATNA NAGRADA, prema sledećem redu:

*korišćenje spa centra, za do 4 osobe u bilo kom periodu do 30. juna
*ručak/večera za do 4 osobe u bilo kom periodu do 30. juna
*relax masaža u trajanju od 45 minuta u bilo kom periodu do 30. juna


Ako želite da baš vi dobijete neku od nagrada, sve što treba da uradite je da posetite sledeću objavu na Ringeraja IG stranici, gde ćete pronaći potrebne informacije o nagradnom konkursu:

Pratite profile:
@klubsatelitzlatibor
@ringeraja.rs

U komentaru tagujte prijatelja (broj komentara je neograničen ukoliko uvek tagujete drugu osobu)

Random aplikacijom ćemo odabrati dobitnika, i pobediće onaj ko bude imao najviše sreće. Ne zaboravite: BONUS za povećanje šanse da baš vi budete dobitnik je share ove objave na story.

Igramo se do srede 7. februara do 20h kada će na našem storiju biti objavljeno ko su dobitnici nagrada.


Srećno svima!

(Instagram ni na koji način nije uključen u ovo darivanje. Samo oni iznad 18 godina mogu biti uključeni i svojim učestvovanjem se slažu sa Instagramovim pravilima korišćenja.)

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Deco srećan vam praznik - danas je Vrbica!
Srpska pravoslavna crkva obeležava danas praznik Vaskrsenja Lazarevog ili Lazarevu subotu, uspomenu na poslednje čudo Hr...
20
5 pravila za savršene vaskršnje praznike
Da li ste suzdržani prema zapadnoj tradiciji i lovu na jaja, koji nemaju veze sa našom uskršnjom tradicijom? Zaboravite ...
4
Srećni Božićni praznici svim ljudima dobre...
Svima koji slave najradosniji praznik Hristovog rođenja želimo od sveg srca mir u srcima, mir u domovima i mir sa svim l...
3
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
3





Kako se Srpkinje svađaju sa muževima na moru
Svakoj ženi događa se da se svađa sama sa sobom, kada se svađa sa svojim mužem! I Moma je to lepo primetio
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here