|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

POKLON OD SRCA: Budite kreativni za osmi mart

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 6.3.2019
Bilo da je reč o majci, sestri, tetki, strini, ujni, ženi, devojci, ćerki ili koleginici, svaki znak pažnje je za pohvalu, a to ne mora nužno da bude skupocen dar.
Ključne reči:

/11


Međunarodni dan žena je idealna prilika da pokažemo damama u svojoj okolini koliko ih poštujemo, cenimo i volimo. Bilo da je reč o majci, sestri, tetki, strini, ujni, ženi, devojci, ćerki ili koleginici, svaki znak pažnje je za pohvalu, a to ne mora nužno da bude skup poklon, naprotiv. Većina žena voli kada uložite kreativni deo sebe u ono što joj darujete. Zato Srpski telegraf predlaže kako da sa malo mašte i još manje materijala, u vidu kartona i šljokica, napravite unikatne poklone koji će više oduševiti vaše voljene nego skupocen parfem.

Knjiga bez greške

Ukoliko znate da dama koju želite da obradujete voli beletristiku, knjiga će za nju biti idealan poklon. Jedino što bi trebalo da se raspitate koji žanr joj je omiljen, ali i šta je već čitala.

Sigurica

Za mamu i sestru: šolja, parfem, ram sa zajedničkom fotografijom, cveće, omiljen slatkiš, torba, novčanik

Za lepšu polovinu: cveće, šolja, parfem, ram sa zajedničkom fotografijom, omiljen slatkiš, romantično putovanje/vikend, nakit, novčanik, torba

Za ćerku: cveće, knjiga, ram sa zajedničkom fotografijom, omiljen slatkiš, izlet, igračka

 

NAPRAVITE POKLON SAMI

RAM U OBLIKU SRCA

Potrebno:

  • karton
  • beli papir
  • makaze
  • lepak
  • biseri
  • ukrasno kamenje
  • šljokice
  • lenjir

Priprema: Papir presaviti napola. Na strani gde se lomi papir nacrtati polovinu srca i iseći makazama tako da se dobije presavijeno srce. Pomoću lenjira izmeriti 1,5 cm od ivice i oko celog srca i iseći obeležen deo da dobijete okvir/šablon pomoću koga ćete nacrtati srce na kartonu. Iseći prvi karton kao bazu za ram samo spolja, a drugi i unutra tako da se dobije okvir. Sav karton oblepiti belim papirom. Okvir ukrasiti perlama, biserima i šljokicama po želji, a pre nego što se spoji sa bazom, zalepiti između savijene papire na donji deo srca kako bi se napravio prostor da se ubaci slika. Od kartona napraviti držač za ram i zalepiti ga sa zadnje strane.

 

Izvor: republika

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

SKRIVENO BLAGO VULKANOVOG SAJMA KNJIGA
U susret Vulkanovom sajmu knjiga koji se ove godine, četvrti put za redom, održava od 14. do 22. oktobra, Vulkančić je z...
16
Pomozite detetu da lakše pregrmi polazak u...
Mala škola za velike đake. Kako da se snađeš u najturbulentnijem periodu školovanja.
10
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
10
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
6





POKLANJAMO KNJIGU: "Moje pantalone su ...
Slikovnica o malom srcu na gaćicama, ali velikom u grudima!
Ivin voz
video
Peva: Dragan Laković



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here