|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Porodične igre za duge zimske dane

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 16.1.2017
Ne dozvolite da deca sve vreme koriste za gledanje televizije i igranje na kompjuteru, već im pomozite da se zabave i nešto nauče. Osmislite igru u kojoj će učestvovati svi članovi porodice

image
/11


Zimsko doba decu duže zadržava u kući, ali nemojte da dopustite da to vreme koriste samo za gledanje televizije i igranje igrica, već im pomozite da se zabave i nešto nauče. Osmislite igru u kojoj će učestvovati svi članovi porodice.


Zašto se ne biste igrali škole, u kojoj će svi imati jasno podeljene uloge? Ili, poređajte plišane igračke, koje će biti đaci, a deca na smenu mogu biti učitelji i učenici. Odrasli mogu biti đaci ili direktori škole, kako se već dogovorite. Ova igra je idealna da na zabavan način preslišate školarce gradivo, a korisno je i za mlađu decu.

Uvek možete da napravite karaoka žurku, tako što ćete puštati muziku sa interneta ispod koje ide tekst pesama koje pre toga niste čuli. Zabavno je kada zajedno pevate nepoznate hitove, to može dovesti do suza od smeha.

Prisetite se i davno zaboravljene fote. Na papirićima ispišite zadatke, ubacite ih u šešir ili kutiju i izvlačite kada dođete na red. Potrudite se da budete kreativni dok smišljate šta koja fota da uradi, jer to utiče na nivo zabave. Zadaci ne smeju biti dosadni.


Izvor: novosti.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Hvatanje leptira, igra
Ako mene pitate svako dete "mora" da uhvati leptira.
5
Zvončići no.1
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
5
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
5
5 malih i važnih pravila u komunikaciji sa...
Komunikacija nije samo puko prenošenje informacija, već i važan element u vaspitanju, pomoću kojeg možemo da podstaknemo...
4





Konobar zamolio mamu da počisti nered svog...
Da li je moj posao i posao moje porodice samo odgajati svoju decu? Ili, bismo i kao zajednica trebali ustati i podržavat...
6 načina da učinite da se vaše dete oseća ...
Ovi jednostavni, ali efikasni načini učiniće da se vaše dete (ili sva vaša deca) oseća posebno i veoma voljeno.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here