|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od šampinjona

Ringerajina kuhinja, 10.1.2014
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • 100g mlevenog mesa
  • 400g šampinjona
  • 200g brašna
  • 2 jajeta
  • 20g maslaca
  • malo vode
  • ulje


  1. Umestite testo od brašna, jaja, maslaca i vode.
  2. Mleveno meso izdinstajte na ulju (može i na luku) i začinite po ukusu.
  3. Šampinjone iseckajte na kolutiće i prodinstajte na malo ulja.
  4. Začinite po ukusu.
  5. Od malo brašna i vode napravite "zapršku" i umešajte u šampinjone kad se skuvaju i puste vodu, da se tečnost zgusne i skuva se sos.
  6. Testo rastanjite i vadite krugove čašom. Na jedan krug stavite malo mlevenog mesa, preklopite sa drugim krugom i sastavite krajeve.
  7. Raviole barite u posoljenoj vodi.
  8. Poslužite ih prelivene sosom od šampinjona.


Osnovno testo možete koristiti i sa drugim punjenjem ili prelivom.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Bakine pitice sa sirom
Ringerajin kuvar: Modessty
4
Aurora špagete
Ringerajin kuvar: lelaigor
4
Banana mafini
Ringerajin kuvar: Figaro88
4
Američke palačinke
Ringerajin kuvar: Figaro88
4





Punjene tikvice
Ringerajin kuvar: Modessty
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Koje ime je lepse?
jovana13



Minja (24%)

Janja (16%)

Lena (60%)


Ukupan broj glasova: 233

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here