|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Uspešno završen 24. Barbie Dečiji Sajam

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 16.10.2019
U periodu od 11-13. oktobra održan je 24. Barbie Dečiji Sajam u hali 5 Beogradskog Sajma.

image
/11


U toku ova tri dana, hala 5 je bila mesto gde su se mnogobrojni posetioci mogli zabaviti, saznati mnogo korisnih saveta u vezi sa pravilnim odgojem dece i upoznati se sa širokom ponudom proizvoda naših izlagača.

Hala 5 je ove godine ugostila preko 30 000 posetilaca, najvećim delom dece i njihovih roditelja, ali i onih starijih. 

Na štandovima su se predstavili izlagači iz raznih industrija, a najviše iz industrija opreme i odeće za decu, obrazovnih ustanova i dečijih igraonica. Posetioci su na štandovima mogli da dobiju informacije o tome čime se izlagači bave, kao i popuste na njihove proizvode/programe.

Na glavnoj bini se neprekidno održavao program u vidu nastupa plesnih grupa, dečijih horova, izvođenja mini predstava od strane raznih animatora, kao i modna revija gde su devojčice mogle da oprobaju  svoje manekenske korake u Barbie kostimima.

Na sportskom terenu su bili organizovani razni poligoni za vežbanje motorike, grupi treninzi,  a ono što definitivno možemo izdvojiti je javni čas Košarkaškog kluba Partizan. Takođe, aikido, tekvondo i ostali klubovi borilačkih veština su imalii priliku da pokažu svoje najmlađe polaznike na Tatami poligonu borilačkih veština. Ovaj poligon je bio u svakom trenutku ispunjen gledaocima, kako je na njemu bio neočekivano veliki broj devojčica koje praktikuju borilačke veštine.

U predahu od sporta, mališani su mogli da se rashlade Bući Bući sokovima.

U toku tri sajamska dana, posetioci su sa entuzijazmom popunjavali kupone za dve nagradne igre, čija su izvlačenja održana na zatvaranju manifestacije. Bilo je preko 15 srećnih dobitnika, ali ono što je bitnije je da su svi posetioci sajma zapravo dobitnici.

Vidimo se na sledećem sajmu!

1


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

VAŽNO: Šta raditi ako pronađete dete koje ...
U nastavku teksta pronađite savete, na koji način možete pružiti pomoć izgubljenom detetu.
8
Kako naučiti svoje dete šta da radi ako se...
Ovo nije nešto što deci govorite samo jednom i to je to. Ovo je nešto na šta deca moraju stalno da se podsećaju.
8
Roditelji, molim vas, odložite svoje telef...
Ova snažna poruka je do sada podeljena preko 1.000.000 puta, i roditelji je i dalje dele drugim roditeljima širom sveta.
8
Kako neko može da zaboravi svoje dete u au...
Slučaj mališana koji je tragično preminuo ostavljen na vrućini u roditeljskom automobilu u Kninu mnoge je podstakao da s...
7





ZDRAVSTVENO-SPORTSKI PROGRAM „ISPRAVI SE I...
TRENIRAJTE SA VANJOM GRBIĆEM I DRAGUTINOM TOPIĆEM
UMETNOST VOŽNJE PO KIŠI
video
Neverovatna drama "Umetnost vožnje po kiši" ispričana iz ugla filozofski nastrojenog psa Enca koji je, iz prepunog leg...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here