|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Žao mi je što kasnim, ali ja sam mama.

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 24.9.2023
Istina je, želim da stignem na vreme, i osećam se krivom kada ne uspem u tome. Ali deca prave nered, nepredvidiva su i svaki put će učiniti sve, da zakasnim.

image
Želela sam da stignem na vreme, ali je jedno od moje dece moralo da se „kaki“ samo što smo izašli iz stana. Foto: @this_mama_doodles
/11


Žao mi je što kasnim, 

Želela sam da stignem na vreme, ali je jedno od moje dece vrištalo uz bacanje po podu, zahtevajući kolačić za doručak, a ja ...nisam želela da popustim.


Žao mi je što kasnim, 

Želela sam da stignem na vreme, ali je jedno od moje dece moralo da se „ukaki“ samo što smo izašli iz stana. A onda, nakon što zamenih prljavu pelenu, moja starija deca nastaviše sa novom epizodom svađe oko sedišta u kolima.


Žao mi je što kasnim,

Želela sam da stignem na vreme, ali stigavši do škole shvatih da smo školske torbe ostavili kod kuće, pa se vratismo nazad. A onda, utrčavajući u kuću po ranac, moje dete je palo ogulivši kolena...ranu sam morala očistiti i previti.

 

PROČITAJ JOŠ: Čega se majke najviše plaše? I to, onako, baš baš


Žao mi je što kasnim,

Želela sam da stignem na vreme, ali beba se probudila dva puta tokom noći, a ja... sam prespavala alarm. Zatim je ista ta beba pomislila kako je jako smešno sakriti se... tako da te mama ne može naći narednih deset minuta.


Žao mi je što kasnim,

Želela sam da stignem na vreme, ali je jedno od moje dece odbilo da presvuče pidžamu, dok drugo nije moglo pronaći svoje cipele... a onda se oboje "nisu osećali baš dobro".

 

PROČITAJ JOŠ: Drago dete, nekad zaboravim koliko sam srećna


Istina je, želim da stignem na vreme, i osećam se krivom kada ne uspem u tome. Ali deca prave nered, nepredvidiva su i svaki put će učiniti sve, da zakasnim.

Dakle, da,

Žao mi je što kasnim, ali ja sam mama. 


Autor: Danielle Sherman-Lazar (@livingfullaftered)

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Dečji dani kulture od 5. do 7.4.– U igri s...
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promovi...
8
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
6
BESPLATAN STONI TENIS TOKOM PROLEĆNOG RASP...
Svi osnovci i srednjoškolci tokom prolećnog raspusta (od 26.aprila, do 2.maja) mogu da besplatno igraju stoni tenis u st...
4
Vrtić nije čuvalište, a vaspitačice nisu t...
Vrlo često roditelji smatraju vrtić samo mestom gde dete boravi i igra se sve dok ne dođete po njega. Vrtić je sve ono š...
4





TI SI MI sigurno zadnje dete koje ću imati
TI SI MI sigurno zadnje dete koje ću imati. Zadnje dete koje ću ljuljati i uspavljivati. Ti ćeš biti poslednji koji će č...
"ŠKOLICA" - dečija igra koju smo v...
Umesto da igraju igrice na kompjuteru, svako dete će biti srećnije i zdravije na svežem prolećnom i letnjem vazduhu.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here