|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Osvežavajuće ukusno: Nutrino - zdravi i ukusni obroci i užine za nezaboravne letnje avanture!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 19.7.2023
Hajde da ovo leto bude jedna velika nezaboravna avantura za celu porodicu!



Vreme je da uživate u svakom pokretu, osmehu i nestašluku vašeg mališana. Pustite ga da istražuje okolinu svim svojim čulima i budite bezbrižni, jer gde god da se uputite, uz Nutrino obroke i užine dete će imati dovoljno snage za sve letnje pustolovine, a maleni stomak neće biti nervozan.

Nutrino užine su idealan saveznik svakog roditelja za aktivno leto u pokretu, jer prate letnji tempo mališana. Ponesite ih sa sobom na piknik, avanturu u prirodi ili na plažu i budite sigurni da će postati omiljena užina deteta.


Vaše dete će obožavati svaki zalogaj i sigurno će tražiti još!

Nutrino nastoji da roditeljima ponudi pametnu hranu svakog dana, kako bi mališani odrastali  zdravo i pravilno, i upravo zbog toga svaki Nutrino proizvod je bez dodatog šećera, aditiva i konzervansa. Nutrino voćne kombinacije će oduševiti i najprobirljivije klince, a napravljene su po ekspertskoj recepturi, od proverenih sirovina i kontrolisanog proizvodnog procesa do pažljivo odabranih nutritivnih kombinacija sastojaka i praktičnih pakovanja koji olakšavaju proces nemlečne ishrane. Bilo da su u pitanju kašice u teglicama, voćni pirei u mekanim „pouch“ pakovanjima ili pak voćni sokići, Nutrino proizvodi sinonim su za zdravu i kvalitetnu hranu za najmlađe.


Nutrino Junior


Isprobajte neodoljive ukuse koje smo pripremili za vaše mališane!

Ako želite da pri ruci uvek imate zdravu i ukusnu užinu, koja staje u svaku torbu za plažu, ranac ili čak u džep, a jednostavna je za konzumaciju i u pokretu, praktični Nutrino 100% voćni pirei upakovani u mekanu “pouch” ambalažu, savršeni su saputnici tokom vrelih letnjih dana. Jednostavno se prepustite igranju i svim avanturama, a kada ogladne mogu uživati u egzotičnom miksu jabuke, manga, papaje i banane ili možda uz neodoljiv ukus pirea od jabuke, breskve, jagode i maline. Čak ne morate ni da ih jurite od ležaljke do ležaljke sa kašikom, ili od ljuljaške do tobogana, prosto otvorite pauč i pustite mališana da samostalno uživa u osvežavajućem voćnom ukusu. Ako slučajno ne pojede sve odmah, ova pakovanja se lako otvaraju i zatvaraju, tako da ne morate da brinete o prosipanju hrane po torbi ili kolicima.


Sve mame i tate obožavaju praktična Nutrino “pouch” pakovanja, koja su apsolutni hit i ovog leta!

Ovog leta, neka svaki trenutak proveden napolju bude poseban uz Nutrino! Ni vreli dani u gradu neće smetati mališanima kada je super ukusna užina uz njih. Toliko su bitni dok sami mljackaju užinu direktno iz pakovanja, bilo da su u parku ili na bazenu. Zdrave užine su uvek spremne, samo ne zaboravite da ih spakujte u torbe.

Proverena hranljiva kombinacija jabuke sa kruškom i breskvom ili pak jabuke, kruške i banane sa žitaricama odlični su izvor minerala i vitamina, okrepljuju i savršeno prate letnji tempo vaše bebe od prvih zalogaja. Bogate svim potrebnim nutritijentima Nutrino voćne užine su  neophodno gorivo za razigran dan pun lepih trenutaka. Uključite kameru i zabeležite prvi letnji ples vaše bebe, jer kada je Nutrino pire od jabuke i banane sa keksom u blizini, energije i inspiracije svakako neće zafaliti.

Mališani će obožavati i novi ukusni pire koji čini moćni duo sočne jabuke i šljivom sa pirinčem bogat vitaminima, dijetetskim vlakanima i značajnim aminokiselina koje imaju važnu ulogu u njihovom razvoju. Maleni stomaci neće odoleti ni eksploziji ukusa voćnog pirea od jabuke, kruške i banane sa keksom. Ova kombinacija pruža čitav spektar hranjivih sastojaka, zadovoljava potrebu za unosom raznovrsnih zdravih voćkica u ishranu vašeg deteta i utiče na pravilan rad creva.


Nutrino Junior


Kašice u teglicama hranljiva su tajna svih praktičnih mama.

Savršena kombinacija sastojaka obezbediće vašem mališanu izbalansiranu nutritivnu formulu. Voćne, mesne i povrtne teglice pakuju se u termoskupljajuću foliju koja  štiti proizvod od svetlosti, prašine i otvaranja, dok se obradom samih teglica onemogućava razvoj mikroorganizama. Ono što je posebno važno jeste da Nutrino hrana ne sadrži dodate šećere, aditive ili konzervanse. Pažljivo izbalansirani sastojci pružiće vašim mališanima sve potrebne hranljive sastojke za zdrav rast i razvoj.

 

100% zdravo osveženje za vrele letnje dane

Nutrino 100% voćni sokići su brz i efikasan način da svojim mališanima ponudite zdravo osveženje. Sveže i prirodno ceđeno voće, bez dodatog šećera je uvek spremno za poneti – samo spakujete u torbu ukusnu Nutrino voćnu kombinaciju i ponudite mališanu kada  je vreme za osveženje u pokretu. Možete biti sigurni da za vašu decu birate samo najbolje, dok istovremeno uživaju u svakom gutljaju.

 

Pripremite se da otkrijete neizmernu radost mališana sa svakim zalogajem!

Izaberite užinu koje prate letnji tempo vašeg mališana i letnja avantura može da počne!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
15
14 stvari zbog kojih mame NE TREBA DA SE I...
Ova lista nije sveobuhvatna. Možda se dešavaju i druge stvari za koje osećaš da treba da se izviniš, ali ne moraš. Mama ...
7
Oktobarska zvezda baby kalendara za 2020. ...
Oktobarske zlatne dane oktobarska zvezda baby kalendara za 2020. godinu nam donosi.
5
Nije dobro prestati sa dojenjem tokom pola...
Da li dojenje i vrtić idu zajedno? Da li morate da prestanete sa dojenjem kada dete pođe u vrtić? Kako će beba zaspati i...
4





Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
Tate, budite praktični i “spremite” obrok ...
Mama se vratila na posao, ili je možda uzela zasluženi dan za sebe, što znači da ste danas sami kod kuće sa detetom. Da ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here