Ringerajin kuvar: minnica
    
    
  
 
         
   
 
                
    
    
            
            
       
       
       
       
- 2 šolje (od 250ml) brašna (pomešati belo i integralno)
- 2/3 šolje meda
- 2 jaja
- 1 kašičica sode bikarbone
- pola kašičice cimeta
- malo soli
- 4 kašike smeđeg šećera
- 1 vanilin šećer/par kapi ekstrakta vanile
- oguljeni blanširani/proprženi orasi/lešnici/bademi za ukrašavanje

- Izmešati prosejano brašno sa sodom bikarbonom i solju.
- Izmiksati jaja, med i šećer, pa dodati cimet i vanilu.
- Umešati brašno u tu smesu.
- Na pleh prekriven papirom za pečenje kašičicom ili kuvarskim špricem stavljati testo veličine manjeg oraha. 
- Na sredinu svakog utisnuti orah/lešnik/badem.
- Peći na 180 stepeni oko 10 minuta.
 Ako je testo retko i razliva se po papiru, dodati još malo brašna.
Ako je testo retko i razliva se po papiru, dodati još malo brašna.
 
 
 
                
                
                
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
         
        
        
        
          Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
         Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
      
     		
    
        
            
    Testenine allla pizzaiola
    
Ringerajin kuvar: lelaigor
 3
3
 
    
Šopska salata
Ringerajin kuvar: Maraj
 3
3
 
 
		
    
        
            
    Tzatziki salata
    
Ringerajin kuvar: Maraj
 3
3
 
    
Rolovana "slatka" piletina
Ringerajin kuvar: lelaigor
 3
3