
- 500 gr pasulja
- crni luk
- šargarepa
- lovorov list
- slanina
- beli luk
- brašno
- aleva paprika
- so
- vegeta
- svinjska mast ili ulje
- peršun

- U odgovarajucoj šerpi, staviti pasulj, naliti vodom i kuvati 10-15 minuta. Nakon toga, prosuti vodu, doliti drugu, i tako kuvati sa povrćem oko sat ipo do dva . Kada je pasulj kuvan, napraviti zapršku tako što na masnoći upržimo kašiku brašna, dodamo kašičicu aleve paprike, i time prelijemo pasulj. Dodati beli luk i peršun, kuvati još 5 minuta.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Proja ukusna, mekana, divna, jednostavna!
Zdravo starinsko jelo koje je nekada menjalo hleb, a danas je za uživanje u svakom zalogaju i instantni povratak u detin...
3
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
3
Slani rolat
Ringerajin kuvar: salle
3
Mini pite sa mlevenim mesom
Ringerajin kuvar: lesica RR
3