|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pasulj- čorbast

Ringerajina kuhinja, 9.6.2013
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 500 gr pasulja
  • crni luk
  • šargarepa
  • lovorov list
  • slanina
  • beli luk
  • brašno
  • aleva paprika
  • so
  • vegeta
  • svinjska mast ili ulje
  • peršun


  1. U odgovarajucoj šerpi, staviti pasulj, naliti vodom i kuvati 10-15 minuta. Nakon toga, prosuti vodu, doliti drugu, i tako kuvati sa povrćem oko sat ipo do dva . Kada je pasulj kuvan, napraviti zapršku tako što na masnoći upržimo kašiku brašna, dodamo kašičicu aleve paprike, i time prelijemo pasulj. Dodati beli luk i peršun, kuvati još 5 minuta.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Sočivo sa belim lukom
Ringerajin kuvar: salle
4
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2





Piletina u pikantnom sosu
Ringerajin kuvar: 17 joka
Polpetone
Ringerajin kuvar: lanajelena



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here