|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVA ISHRANA

Preskakanje obroka je povezano sa umorom

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.4.2017
image

„Zdravo Rastimo“ je program edukacije đaka osnovnih škola o pravilnoj ishrani i važnosti fizičke aktivnosti, kojim kompanija Nestlé nastoji da doprinese stasavanju zdravijih generacija.

ZDRAVLJE

7 načina da ubrzate metabolizam

Autor: Blic žena | 18.9.2013
image

Mnogi od nas imaju spor metabolizam. To može biti uzrok što teško gubite kilograme, a lako dobijate na težini. Spor metabolizam može da vas lako zamori, time što ne uživate u svemu što vam život nudi. Međutim, ima i dobrih stvari. Možete lako ubrzati vaš metabolizam, ako znate kako.

STRANA 1 OD 1



OVAS - MNOGO VIŠE OD CELOG ZRNA
Konzumiranje žitarica od celog zrna smanjuje rizik za razvoj hroničnih, srčanih, kao i šećerne bolesti
Surutka: Čisti creva, leči upale
SURUTKA, koju su mnoge mlekare ranije smatrale otpadom, danas je u dijetoterapiji namirnica „broj jedan“. Preporučuju je...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here