|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

SVE O BEBAMA

Bebo, tvojih prvih 60s života u 60s videa!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.8.2022
image

Prvi minut života bebe je magičan, užurban, preispunjen. Mnogo stvari se desi! A kojih? Pogledajte u videu!

ZDRAVLJE

Matične ćelije- lek budućnosti

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 13.8.2015
image

Da li krv iz pupčane vrpce slobodno možemo da nazovemo lekom budućnosti? Trenutno se koristi za lečenje vise od 70 različitih oboljenja, bilo kancerogenih ili genetskih.

ZDRAVLJE

Matične ćelije pupčanika povratile sluh devojčici

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.7.2012
image

Virusna infekcija koja je napala Stefani Konor tokom trudnoće stavila je njenu nerođenu bebu u rizik za neurološko oštećenje i doživotno oštećenje sluha.

ZDRAVLJE

Od matičnih do moždanih ćelija - nova tehnika

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.5.2012
image

Tehnika koja mimikrira mozak: Nova tehnika koja konvertuje matične ćelije u ćelije moždanog tkiva razvijena je od strane istraživaća na Lund Univerzitetu. Metoda je jednostavnija, brža i bezbednija u odnosu na one koje su ispitivana prethodno.

image

Sve buduće roditelje čeka veoma važna odluka: da li sačuvati matične ćelije novorođenčeta? „Krio“ metoda, kojom se uzete ćelije zamrzavaju i čuvaju za lečenje u slučaju potrebe, može da spase mnogo života, tvrde naučnici.

image

ScienceDaily (11.02.2010.): Istraživači Medicinskog fakulteta u Džordžiji, sprovode prvi FDA, klinički odobren, kako bi utvrdili da li infuzija matičnim ćalijama iz krvi pupčanika, poboljšava kvalitet života dece sa cerebralnom paralizom.

STRANA 1 OD 1



Praktična rešenja za miran san vaše bebe
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstv...
Upis u jedini registar blizanaca u Srbiji ...
Roditelji blizanaca i bliznakinja, u toku je upis u STAR Registar blizanaca Srbije!Evo zašto je to važno za vašu decu, č...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here