|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

SPORT

Kako da naučite dete da pliva i oslobodi se straha

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.7.2024
image

Imajte na umu da mnogo toga, kao i inače u dečjem životu, zavisi od reakcija roditelja.

ODGOJ I RAZVOJ

Vaspitačica iz vrtića mi je dala sjajan savet

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.6.2024
image

Njene reči su me podsetile na nešto važno – dok sam pokušavala da pronađem sebe kao roditelja, zaboravila sam jednu važnu stvar. I dok traje taj proces ja moram da obavljam ulogu roditelja. Vreme prolazi, a ja tražeći sebe, pravim greške koje definišu moje dete i njegov karakter. Dakle, ako sam nešto obećala, to moram i da ispunim. Ne samo da bi moje dete moje reči shvatalo ozbiljno, već i zbog toga što želim da postavim dobar primer svom sinu, da ga naučim da se data reč mora održati.

PROMO KUTAK

Jun je Mesec roditeljstva - otvorimo vrata za roditelje

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.6.2024
image

Beograd, 19. jun 2024 – UNICEF svakog juna obeležava Mesec roditeljstva da bi skrenuo pažnju na činjenicu da je briga o roditeljima najvažnija za dobrobit dece jer oni igraju ključnu ulogu u odrastanju i razvoju svoje dece. Roditeljstvo sa sobom nosi veliku odgovornost koja podrazumeva mnogo više od zadovoljavanja osnovnih potreba. Ono postavlja temelj za ceo život deteta.

ŠKOLA

Da li deca treba da znaju da čitaju pre škole

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.6.2024
image

Nikada svojoj deci kod kuće nisam držala časove, niti bilo kakve obuke, ali su svi znali da čitaju pre škole. A radovali su se školi, i danas su vredni đaci koji imaju prirodnu glad za znanjem. Podsticala sam, nisam ništa nametala. Kako razlikovati podsticanje i nametanje?

ODGOJ I RAZVOJ

3 promene koje očekujte u ponašanju deteta na letovanju

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 31.5.2024
image

Višesatno gledanje crtaća i mirovanje neposredno pred polazak na put zapravo su dete već uveli u stanje fizičke neaktivnosti i to onda može da bude razlog zašto neka deca bukvalno “podivljaju” kada sednu u kola, autobus, avion…

PORODIČNI ODNOSI

Karavan „Na putu kroz roditeljstvo“ dolazi u Novi Sad

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.5.2024
image

Sledeća stanica karavana je upravo Novi Sad, gde će 25. maja u 11 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg građani moći da sa stručnjacima tj. psiholozima, u atmosferi koja promoviše razumevanje, podršku i zajedništvo, pričaju o roditeljstvu.

ODGOJ I RAZVOJ

Ako imate jako mirno dete, zabrinite se

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.5.2024
image

Vest da je dvadesetjednogodišnja majka iz Kovina svojoj šestomesečnoj bebi davala lek Onzapin koji služi za lečenje šizofrenije i time ugrozila život svog deteta koje je u stanju katatonije primljeno u bolnicu “Dr Vukan Čupić” prošla je pomalo nezapaženo.

ODGOJ I RAZVOJ

Podstaknite i negujte samopouzdanje deteta

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.5.2024
image

Opšte je poznato da deca umeju da budu surova jedni prema drugima. Svako ko unajmanjem odstupa od dečijih kriterijuma ume da bude na “stubu srama” i predmet često neslanih šala. Dok neku decu to pogađa, druga su ravnodušna na zadirkivanja i prozivke. Razlika je u toplini i sigurnosti koju im roditelji usade i koja je neophodna za sticanje samopouzdanja.

SVE O BEBAMA

Ne valja dete ljubiti po tabanima, neće rasti!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 4.5.2024
image

Pored pravljenje od trudnoće i porođaja medincinskog problema, duboke rane i neadekvatne podrške, samo nam je falilo naše staro dobro sujeverje.

ODGOJ I RAZVOJ

“U životu najviše žalim što nisam rodila treće dete”

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 2.5.2024
image

Zatvorila sam oči i videla nas za 10 godina. Videla sam porodične odmore sa planinarenjem kroz kozje staze i igranje na plaži. Videla sam punu kuću sa mnogo različitih iskustava koja se dele oko kuhinjskog stola. Videla sam nas kao porodicu od pet. I osećala se spokojno po prvi put.

STRANA 1 OD 24



Vežbe i hrana koje će istesati vašu figuru
photo
Čak i ako ne idete na odmor, sunčevi zraci naprosto vas mame da se rashladite na nekom od kupališta. Ako niste zadovoljn...
Besplatne sportske vežbe na Ringeraji!
photo
Dragi Ringerajci, spremili smo vam sjajno iznenađenje pred letnju sezonu! U pitanju je korišćenje dvomesečnih besplatnih...



Anketa

Одвикавање од пелена.
пеперутка16

Шта вам највише одговара?

Click Here