|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

NEPLODNOST

Šta sve oštećuje spermatozoide?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 15.6.2022
image

Kod gotovo polovine muškaraca uzrok lošeg nalaza spermograma je nepoznat, a samim tim je otežan izbor terapije i lečenje. Međutim, stručnjaci su sve više uvereni da bi razlog prikrivenog smanjenja plodnosti mogao da se nađe u nedostatku cinka i selena, ali i u masovnoj upotrebi ibuprofena i plastične ambalaže.

ZDRAVLJE

Jer želim da budem zdrava svojoj deci

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 30.9.2021
image

Već više od godinu dana živimo u uslovima izmenjene svakodnevice, od smanjenih društvenih kontakata, preko nošenja maski i ostalih mera za suzbijanje širenja korona virusa. Postali smo svesni koliko je zdravlje važno, i koliko je bitno dugoročno ulagati u njega.

ZDRAVLJE

Značaj vitamina i minerala za vreme Covid infekcije?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.5.2021
image

"Neka hrana bude tvoj lek i tvoj lek neka bude hrana" kazao je Hipokrat. Da bismo sačuvali zdravlje bitno je da vodimo računa o nutrijentima koje svakodnevno unosimo.

STRANA 1 OD 1



Kako zaista izgleda borba za bebu? Upravo ...
Ako postoji fotografija koja savršeno prikazuje svu bol, ali i radost vantelesne oplodnje, to bi zasigurno mogla biti ov...
Otkriveno kako jajna ćelija "hvata"...
Proteini na glavi spermatozoida traže odgovarajuću seriju specifičnih šećera na omotaču jajne ćelije. Kada dođe do pokla...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here