|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

MATIČNE ĆELIJE I UPOTREBA U MEDICINI

Matičnim ćelijama pobedio sidu

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 16.4.2010
image

Pacijent koji je bolovao od leukemije a i od side je podvrgnut transplantaciji matičnih ćelija i od tada su sve analize krvi radi utvrđivanja prisustva virusa HIV bile negativne.

STRANA 1 OD 1



Zavidna pozicija Srbije u istraživanju mat...
photo
Profesor Bela Balint, svetski priznati transfuziolog i hematolog, pozdravio je odluku predsednika SAD Baraka Obame da uk...
Matične ćelije regenerišu kosti
photo
Matične ćelije mogu da se iskoristite za regeneraciju oštećenih kostiju, otkrili su britanski naučnici. Oni trenutno isp...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here