|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

NEPLODNOST

JA SAM VTO BORAC!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.10.2021
image

JA SAM ONA KOJA NE ODUSTAJE! JA SAM BUDUĆA MAJKA!

ZDRAVLJE

Značaj vitamina i minerala za vreme Covid infekcije?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.5.2021
image

"Neka hrana bude tvoj lek i tvoj lek neka bude hrana" kazao je Hipokrat. Da bismo sačuvali zdravlje bitno je da vodimo računa o nutrijentima koje svakodnevno unosimo.

ZDRAVLJE

Spremni dočekajte jesenje viruse

Autor: Blic žena | 17.9.2013
image

Sada je pravo vreme da počnete da pripremite organizam za jesen, vreme kada se vraćamo u kolektive i kada počinju da kruže virusi. Ojačan imunitet mnogo lakće će podneti potencijalne infekcije.

STRANA 1 OD 1



A ŠTA AKO VTO NE USPE?
Evropsko društvo za humanu reprodukciju i embriologiju (ESHRE) objavilo je 2019. godine brojeve koji ukazuju na to da je...
Nisi ti kriva što ne možeš da zatrudniš!
Ako ste žena, ne žurite sa zaključkom da vas je telo izneverilo - postoje mnogi drugi faktori, kao što su kvalitet sperm...



Click Here