|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

DOJENJE I DOHRANA

Kako uspešno započeti dojenje?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.10.2022
image

Beba koja prirodno i lako uživa u majčinom zagrljaju dok sisa, idealna je slika kada se spomene dojenje. Ali za mnoge mame, čak i one koje uspešno doje početak nije bio ni blizu bajke – više je ličio na hod po mukama.

NEPLODNOST

JA SAM VTO BORAC!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.10.2021
image

JA SAM ONA KOJA NE ODUSTAJE! JA SAM BUDUĆA MAJKA!

NEPLODNOST

Tik-tak, tik-tak - znam da ću i ja jednom roditi

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.9.2021
image

Toliko toga smo zajedno prošli a i dalje smo bez one glavne kupovine ostali – bez kupovine kolica, benkica, flašica…I dalje nema ništa novo kad drugi pitaju.

ODGOJ I RAZVOJ

Kako izbeći još neke zamke modernog roditeljstva?

Autor: Darjana Nastić Jelača, diplomirani psiholog | 30.11.2018
image

Često čujem roditelje koji se nalaze u nekoj vrsti ćorsokaka pokušavajući da svom detetu pruže čak i više od onoga što finansijski, logistički i vremenski mogu, a sve u želji da deci obezbede što srećnije detinjstvo i što bolje mogućnosti kasnije, kad odrastu…

ODGOJ I RAZVOJ

Kako prevazići zamke modernog roditeljstva

Autor: Darjana Nastić Jelača, diplomirani psiholog | 7.11.2018
image

Da li se nekada dogodilo da ste kupili svom detetu igračku koja ga je privukla na minut, a koju je onda zamenilo kutijom u kojoj je ta igračka bila? Ili možda, uz opasku – samo koji trenutak mira, date detetu mobilni telefon ili tablet?

SVE O BEBAMA

Zašto je važno da pričate sa vašom bebom?

Autor: Dragana Filipović, diplomirani defektolog - logoped | 17.8.2015
image

Tokom prve tri godine života mozak bebe poraste i do tri puta i usložni svoju strukturu. Veliku zaslugu za ovako značajan razvoj mozga u ovom periodu ima spoljna stimulacija. Mozak se razvija najviše tokom interakcije sa socijalnom sredinom.

DOJENJE I DOHRANA

Obezbedite dovoljno mleka i nesmetano dojenje

Autor: Dr Mirjana Mišić | 14.7.2010
image

U susret svetskoj nedelji dojenja (1. do 7. avgusta) želimo da pomognemo mamama da obezbede dovoljnu količinu mleka i pripreme se za nesmetano i lako dojenje na prirodan način.

STRANA 1 OD 1



Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
VIDEO: Kada ti mama koja doji bebu upropas...
Da li su mame koje doje eksponat? Za neke jesu. Da li je dojenje u javnosti zaista neukusno? Za neke jeste. I ova pesma ...



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image
Click Here